Спецпрокуратурата даде на съд екскметицата на "Младост"

Иванчева и Петрова са обвинени за взимане на подкуп
Обновена: 22 авг 2018 19:05 | 22 авг 2018 18:31,
27
Спецпрокуратурата даде на съд екскметицата на "Младост"
Снимка: Dnes.bg

Спецпрокуратурата даде на съд бившия кмет на "Младост" Десислава Иванчева и заместникът й Биляна Петрова, както и Петко Дюлгеров, съобщиха от съда.

Още по темата


Те са обвинени за подкуп. Делото е разпределено на съдия Иво Хинов.

Бившият кмет на столичния район „Младост“ Десислава Иванчева беше задържана при показна акция в центъра на София на 17 април 2018 г.

Повод за нея бе разследване за подкуп, даден ѝ от строителен предприемач, а по информация на разследващите Иванчева е била задържана със 70 000 евро, които са част от по-голяма сума, поискана за издаване на строително разрешително.
 
С Иванчева бяха задържани и заместникът ѝ Биляна Петрова, както и бившият кмет на община „Младост” Петко Дюлгеров, а обвинения бяха повдигнати и на тримата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
11
 
8
 
! Отговори
Байфидан преди 5 години
До 4 червен анонимник. И как точно ги изчисли тези 90%? А защо реши, че покрай Иванчева се плюе по БСП, те нямат нищо общо с този казус. Най-обикновена корупционна схема на един кмет.
5
7
 
3
 
! Отговори
изнервен преди 5 години
Гарибалди, гарималди. Те тези неща не стават с псевдо коментари като твоите, а с нормални доказателства. А това, че ти умираш от завист и злоба срещу едни хора с нищо няма да промени нещата, защото ти си просто един невзрачен никой.И поне се научи да пишеш правилно граматически.
4
8
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Показна акция, показен съд. Срам за управлението.Но кой му пука? Че 90% от хората не вярват в тази комедия?Важното е да се плюе по БСП.А останалото се поверява на `нашите хора`, които се дерат по форумите.Жалка картинка, 30 години след като се `демократизирахме` и `либерализирахме.И те знаят, че ни лъжат, и ние знаем и всичко е фарс. Затова БГ се изпразва от хора.
3
11
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Горката фризьорка, поне ще прави прически в панделата. Един заврян зет няма ли и него да го уважите с поне едно съдебно дело.
2
9
 
16
 
! Отговори
Garibaldi преди 5 години
Театърът наречен "спец-съд" продължава. Създаден от известният шампион по законност Цветан Генчев Цветанов.На сцената "кметицата" с която показват на едноклетъчните гербери как се борели с корупцията (измисляйки си съд със собствени съдий, закони и подсъдими). Поредният цирк на една псевдо-държава, с пресдо-правителство и псевдо-избиратели. Европейска България с две думи.
1
15
 
11
 
! Отговори
Протестор преди 5 години
П0 20г и за тримата престъпника.