Цацаров разпореди: Проверка на катастрофата с бащата на Радев

В прокуратурата не била докладвана никаква информация по случая
25 авг 2018 18:15,
72
Цацаров разпореди: Проверка на катастрофата с бащата на Радев
Снимка: Архив, Булфото

За пътния инцидент, в който е участвал бащата на президента Румен Радев, не е докладвана каквато и да е информация в прокуратурата в Харманли, обясни говорителят на главния прокурор Румяна Арнаудова.

Още по темата

Тя добави, че главният прокурор Сотир Цацаров е разпоредил на Окръжна прокуратура-Хасково незабавна проверка по случая.

По-рано от публикации в медиите стана ясно, че бащата на държавния глава е участвал в катастрофа с триколка на мъж с увреждания на кръгово кръстовище в Харманли. Пострадалият е откаран в болница.

Румяна Арнаудова допълни, че проверката по случая ще се извърши от прокурор от Окръжната прокуратура в Хасково и ще бъде в две направления.

"От една страна ще се установи дали е на лице престъпление по транспорта, дали в резултат от нарушаване на правила за движение по пътищата е причинено пътнотранспортно произшествие, при което е причинена средна или тежка телесна повреда, защото само в тези случаи е на лице престъпление от общ характер", уточни тя пред "Фокус".

Тя обясни, че пострадалият ще бъде незабавно прегледан, за да се установи вида и характера на телесната повреда.

"Второ направление ще има тази проверка, която ще се осъществява от прокурор, и тя ще бъде дали е на лице извършено престъпление по служба от служители на МВР. Ще се определи това до колко и при какви обстоятелства са изпълнили служебните си задължения по констатиране на пътнотранспортно произшествие, установяване на определена вина и спазване на законовите изисквания за санкциониране на виновен водач", обясни Аранаудова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


72
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
След като преброи пешеходните пътеки, Цацата да се търкулне до МС и да започне проверки на всички министри! Обзалагам се, че ще излезе с препълнена кошница дела!
42
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Kolko ste prosti da komentirate 4e baschtata na radev butnal invalid kakvo obschto ima presidenta s slu4ia mrasni duschizi ste gerberi sabolesnovania sa 15 martvi duschi bog da gi prosti ujas tragedia ama zazarov i boiko sa tova ne govori sram ot boga njamate li be gerberi
41
8
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Какъв `инцидент` какви пет лева, бе. Вие луди ли сте?Гледах клипа с инцидента. Пострадалия се дигна и веднага започна да крещи.
40
1
 
14
 
! Отговори
Хахах, ааааа. преди 5 години
А, такаааааа.... ПТП-то да се гледа от целта България.
39
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Цаца, а твоя приятел Пеевски - ограбил КТБ, кога ще го разследваш?
38
6
 
21
 
! Отговори
ЕЙ, МИСИРИ ПОДЛИ преди 5 години
АЛОО, ЦАЦАРАТУРАТА, А КЪЩАТА В БАРЦИЛОНА ЗА 3 МИЛИОНА ЕВРО НА МИС *** И БОКОВА ЛЮБОВНИЦА??? АМИ С КАКВИ МИЛИОНИ ЕВРО И ПРЕЗ КОЯ ОШФОРКА/КАКТО КАЗВА БЛИЗКАТА НА СЪРЦЕТО НА БАЦЕ ГИНКА ОТ ПАЗАРДЖИК, КОЯТО ЩЕ МУ ПОДАРИ ЧЕЗ,/Е ЗАХРАНЕНА ФИРМАТА НА ЛЮБОВНИЦАТА С ПОДСТАВЕНО ЛИЦЕ БАЩА Й. ИНАЧЕ СЕ РАЗБЪРЗА ШИШКО 3/ШИШКО 1 БОКО, ШИШКО 2 ДЕЛЯНЧО И ТРЕТИЯ ШИШКО САМИЯ ЦАЦАРОВ/. АМИ КАТО СЕ ОБЪРНЕ ПАЛАЧИНКАТА, К'ВО ША ПРАЙМ.А КАТО ВИ НАТИСНЕ НАРОДНАТА ЛЮБОВ, ОТТАМ НАКЪДЕ, ЦАЦА
37
14
 
7
 
! Отговори
шматка преди 5 години
До 31В случая е точно работа на Цацата да разследва защо е потулено произшествието.Искате да няма корупция и богоизбрани а когато някой се опитва да се бори с това всички го плюете
36
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Много олеква г-н Цацаров в очите на хората с тези евтини забежки.
35
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Номинацията на Цацаров получава и политическата подкрепа на премиера Бойко Борисов, определящ го като най-добрият окръжен съдия, с когото съм работил като главен секретар на МВР, и министъра на вътрешните работи Цветан Цветанов, който през 2010 г. оценява Цацаров като стабилен съдия, и по повод номинирането му като притежаващ безупречна репутация в Пловдив.Това е от 2012 г., но буди учудване факта, че главните секретари работят директно със съдийте? Досега мчислехме, че само с прокурори
34
7
 
14
 
! Отговори
вижда се ясно е преди 5 години
Искат Радев да стане мек като памук спрямо ББ и Цвъ както направиха с Корнела!
33
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Говорителката не казва истината, а тя е:ЗАПОВЯДАНО Е НА ОКР- ПРОКУРОР ДА ПРАВИ, ДА СТРУВА, НО ДА ИМА ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!ЗАПОВЕДТА БИЛА В МНОГО СТРОГА ФОРМА.
32
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Днес 15 загинаха и 20 бяха ранени само в една катадтрофа,но какво значат някакви си нищо незначещи хора.Важното е ,че бащата на президента се е издънил.Има клюка,интрига,нищо че няма жертва.А и Радев нека му забрани да кара,щом е на 80 години.Не вижда ли,че само търсят под вола теле...
31
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Остават му 16 месеца на Цацаров, после я в КС, я посланик.
30
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ВЧЕРА ИМАШЕ МНОГО КАТАСТРОФИ5 СЪС ЖЕРТВИ, А Г-Н ЦАЦАРОВ ЗЪБ НЕ ОБЕЛИ.Нямаше изявления с многократно повтаряне на думата "престъпление".Намирисва на спешна поръчка май, а? От кога главният прокурор се занимава с пътно-транспортните произшествия. Кога ще започна разследването на срива на търговския регистър? За КТБ г-н прокурорът мълчи. И за много други важни неща мълчи г-н прокурорът, а за едно ПТП такава активност.Г-н Цацаров се натяга за член на Конституционния съд, май?!
29
2
 
9
 
! Отговори
шматка преди 5 години
До очевадноАми той е вътре в кръговото Той е с предимствоС тези купени книжки ви е пълна каша в главите
28
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
К`во общо има Радев с това. отговорността е лична, в случая - на баща му. Например: Бойко Борисов заповядъл да убият Чакъра с гранатомет - отговорността е лично неговаИвайло Московски убил сина си поради самонадеяност и наспазване на правилата - отговорността е негова лична.
27
3
 
15
 
! Отговори
очевадно преди 5 години
Има видео,всеки може да види как моторетката се зеби перпендикулярно отляво на леката кола...
26
3
 
28
 
! Отговори
А ДЕЛОТО МОСКОВСКИ? преди 5 години
Г-н Цацаров, какво стана с разследването на убийството на дете срещу Ивайло Московски?Скоро ли това дело ще влезе в съда? Много е подозрително забавянето му.май повече се бърза с политическите дела, като това на кметицата на Младост, то страшно бързо беше разследване?!!
25
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Невили е срам президенти бащи на президенти извинете се поне слесте от автомобила гледайте с очи всичко наред ли е, извратени типове.
24
3
 
6
 
! Отговори
Изгърбич Задвратян преди 5 години
за сеира на деса уволниха половината софийски кат, сега кнсб дали ше искат главата на министъра?

403 Forbidden

Forbidden

You don't have permission to access this resource.Server unable to read htaccess file, denying access to be safe