Северин съжали: Виновен съм. Съжалявам, ще приема всяка присъда от съда!

По думите му няма много спомени за случилото се
Обновена: 19 окт 2018 15:00 | 19 окт 2018 11:03,
171

Снимка: БТА

 

Не мога да повярвам, че аз съм го направил. Съжалявам!

Това каза Северин Красимиров преди началото на заседанието пред журналисти, на което трябва да стане ясно каква мярка за неотклонение ще му бъде наложена от русенския съд.

Виновен съм, добави той и каза, че ще приеме всяка присъда от съда.

По думите му няма много спомени за случилото се.

Красимиров е обвинен за изнасилване и за убийство по особено мъчителен начин и с особена жестокост на 30-годишната Виктория Маринова - административен директор на TVN.

Още по темата

Престъплението бе извършено на 6 октомври тази година. Тялото на Виктория Маринова беше открито в ранния следобед в обрасла с растителност зона край брега на Дунав. Четири дни по-късно в Германия за убийството бе задържан 21-годишният Северин Красимиров от Русе.

В изпълнение на издадена от Русенската окръжна прокуратура Европейска заповед за арест той бе екстрадиран в България на 17 октомври /сряда/ вечерта, а вчера бе конвоиран до следствения арест в крайдунавския град.

ДНК, взета от Северин след кацането му в София в сряда, съвпада с тази по тялото на убитата Виктория Маринова. Съвпаднали и отпечатъците му, които бяха свалени от вещи около трупа на изнасилената мъртва журналистка.

В неофициални разговори с полицаи Северин е признал както за убийството, така и за двете изнасилвания на младата жена. Припомняме ви, че пред германските власти Надеждов призна за убийството, но не и за изнасилванията.

Едва в България той научил, че журналистката е била мъртва още преди да започне гаврите с нея. Това най-много го потресло, коментирали разследващи пред "24 часа". Той дори се разплакал. Твърдял, че не е възможно, защото тялото й реагирало.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


171
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
92
5
 
16
 
! Отговори
Г-да Кон Спиратори преди 5 години
Винаги съм се чудел, какви хора се хващат на телефонните измамници, как е възможно да ги облъчват небивалици и да се довкарат в допълнителни филми и конспирации. Вече разбирам, че имат още матРиал за издояване. Наивни хорица, дето подочули нещичко, поназнайват нещичко, гледащи холивудски бозици, прочели 5 жълтинки и новинки, ровят под коричката на лай-ното - белким се размирише!
91
3
 
8
 
! Отговори
месара преди 5 години
да изберем цини ка за премиер, за него всичко е чудесно под ботуша на г-н Борисов, но въпреки това си седи в Германия и упорит не си идва в герберския рай
90
11
 
10
 
! Отговори
РУМЕО се завръща преди 5 години
Този човек не изглежда на жесток убиец....тук има нещо съмнително. Държавата-Герб да не ни мисли на ***
89
4
 
13
 
! Отговори
Иван преди 5 години
Тук упорито се трият коментари, които подсказват, че всичко е нагласено.
88
2
 
14
 
! Отговори
Г-да Кон спиратори преди 5 години
Мисля да събера част от най - добрите конспиративни мнения, да ги оформя като версия и да ги пратя на европейските служби за преразглеждане, с копие до европейските медии и БХК (те най - много ще се зарадват, че техния човек е невинен). Най - вероятно на службите ще им просветне истината, и може да се задействат! А после задружно можем да напишем сценарий, с екранизация в някоя 3-торазрядна Холувудска сага.
87
4
 
6
 
! Отговори
На мама момчето преди 5 години
Съжалих го
86
1
 
8
 
! Отговори
Бръмбъзък преди 5 години
-1 платен глас на изборите... Ко ши прайм ся?
85
1
 
15
 
! Отговори
Платена Писачка преди 5 години
Колко е хубаво, когато има новини и има кой да плаща за тях. Как бавно и полека днешните пораснаха с няколко века.Най-прекрасно е, че писаното остава и не е глас в пустиня, защото мнозина му вярват. Вярват му, защото нямат вярна преценка за събитията, нямат познанията и най-вече ги мързи да мислят(както и за всичко друго ги мързи).На какво се базира твърдението ми:"21-годишният мъж потвърди казаното от майка му, че е пил хапчета за психически проблеми, не знае точно какви".Познайте бъдещето!
84
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Освободете го бе, това е бъдещето на България!
83
0
 
7
 
! Отговори
Гост 2 преди 5 години
Пуснете го на свобода , та да си получи заслуженото този мишок.
82
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В българия всичко е гнило най вече полицайчета бандитите! 98% са за изнасилване
81
0
 
4
 
! Отговори
Един преди 5 години
До 123Вися, защото съм нощна смяна!
80
9
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако е бил пиян и надрусан няма да може да се държи на краката си. Съжалявам но аз мисля че има нещо гнило в цялата тая работа. Поръчково убийство?
79
0
 
23
 
! Отговори
Дедо преди 5 години
До 91 А как помни къде е телефона,бре?
78
2
 
21
 
! Отговори
Дедо преди 5 години
Бе нали уж го имало на запис как бяга с телефон в ръка с БЕЖОВ кaлъф?Я си върнете лентата с 4 дни!Вие съвсем за мезе ни взехте!
77
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не знам дали коментиращите пиете алкохол и какъв опит имате с тази течност.При изпиване на голямо количество, и на мен ми се е случвало на другия ден да не помня някои детайли.Има хора, които пък изобщо нищо не помнят, дори минута от обстоятелства преди жестокото напиване.Алкохолът е клетъчна отрова, той достига до всяка клетка на мозъка и я вади от релси за исвестно време.В случая, като добавим че този Северин се е и надрусал, можете да си представите, че е бил в пълен амок. Затова и не помни.
76
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Няма спомени, но помни, че тялото е реагирало. Няма спомени, но помни къде е заровил телефона. Помни, че я е ударил. Помни тя как го била дърпала. Какво всъщност не помни? Какво още не е ясно?
75
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен до 77 преди 5 години
СЪВПАДА!Е ,тогава случаят се разнищил! АМА СЕГА НЕ Е ТОГАВА!
74
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До oginАми ако не е виновен,тогава?..............щом е ***, винаги има за какво да е виновен ! те така си се раждат - престъпни ,неразсъждаващи и виновни.
73
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен до 77 преди 5 години
Относно ДНК-то-едно време нали имаше казарма.Та 1 мой бивш колега разказа веднъж какво му се е случило-при него в ротата имало друг войник със същото име.Този другия го съдели за бащинство и трябвало да даде ДНК.Казал на моя колега,че е сигурен,че той е бащата,но не искал да плаща издръжка.И тъй като имената съвпадали, помолил моя колега да се сменят за ДНК-пробата.Колегата се съгласил (младежка глупост)и дал ДНК проба. И КАКВО БИЛО УЧУДВАНЕТО му СЛЕД ИЗЛИЗАНЕ НА РЕЗУЛТАТИТЕ-ИЗКАРАЛИ,ЧЕ ДНК-то