Убиецът от Горна Оряховица се страхува, иска в килия

Не съм искал да убивам Мария и много съжалявам, каза той
15 ное 2018 17:00,
14
Убиецът от Горна Оряховица се страхува, иска в килия
Снимка: pixabay

Не съм искал да убивам Мария и много съжалявам, каза в съдебната зала обвиненият за бруталното престъпление в Горна Оряховица Николай Кънчев.

На 10 ноември, след среднощен купон в апартамент, той преби до смърт от ревност 45-годишната си приятелка и счупи черепа на домакина Светлин Спасов.

После се укри, но бе заловен от полицията и се сдоби с най-тежкото обвинение - за умишлено убийство, извършено по особено мъчителен за жертвата начин и с изключителна жестокост.

Според съдебно-медицинската експертиза ребрата на Мария били натрошени, а смъртта й настъпила вследствие на пробит бял дроб.

Още по темата

Николай, който от няколко месеца бил безработен, а преди това работел на бензиностанция в Горна Оряховица, бе доведен в залата с белезници на ръцете и краката. Той не каза дума пред очакващите го репортери.

Изненадващо служебният му защитник Росен Илиев се съгласи с поисканата от прокуратурата мярка:"Тя е обоснована, не защото подзащитният ми признава вина, а защото има притеснения за живота си".

Според него правната квалификация на деянието е погрешна.

"Не става дума за умишлено убийство, а за смърт, настъпила вследствие на нанесен побой, което се наказва много по-леко" настоя той пред "24 часа".

На въпрос на съдия Теодор Милев Николай Кънчев отрече да е зависим от наркотици. Каза и че във фаталната нощ не са се друсали.

Съдът го остави за постоянно в ареста. Определението не е окончателно и може да се атакува пред Апелативния съд.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
1
 
2
 
! Отговори
Щерю преди 5 години
Един убиец от Кюстендил искаше печени ребърца и други разни вкусотии да му давали в затвора...
10
1
 
5
 
! Отговори
дред преди 5 години
"Не става дума за умишлено убийство, а за смърт, настъпила вследствие на нанесен побой, което се наказва много по-леко" настоя тойчакай чакай...това ли са ни законите????
9
1
 
2
 
! Отговори
Лошо преди 5 години
50 години затвор и бачкане да си плаща квартирата.Ние вече да не сме хора за убиване.
8
1
 
3
 
! Отговори
анонимен преди 5 години
Ще му се върне.
7
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не ставало дума за умишлено убийство ли? Това е много по-лошо, това е убийство с особена жестокост и дълго продължаващо мъчение. Този да не си мисли, че жената му е боксова круша за разтоварване на напрежението.
6
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Значи да очакваме че това ще се превърне в убийство по непредпазливост? Защо? Какви са тия закони?
5
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Вие ръмжите на съдията ,като че ли той съди само по съвест ,съвеста може да е много хубаво нещо ,но на вас и това може да не се хареса ,ако е дълбоко вярващ християнин и реши ,че никой не е безгрешен и трябва да му се прости и само Господ да го съди ? То наказетелния кодекс според някой трябва да еот 4-5 точки и толкова ... за убииство смът за кражба 10 г за изнасилване смърт и готово..няма адвокати такива работи Шериата с камъните и това е щом сте казали..
4
10
 
5
 
! Отговори
Discovery преди 5 години
Е случва се ся... оставете човека на мира, ко го закачате. Удрил без да иска, случва се... Ставийски, как без да иска се напи и сгази едни ора, и го пуснаха?
3
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А, той съжалявал! Това ми звучи като "Извинявай мило другарче, друг път няма да правя така!". И сериозно ли си мисли, че като изиграе театър колко много съжалява и пусне някоя фалшива сълза, присъдата му ще е по-лека?
2
3
 
24
 
! Отговори
Ставрю преди 5 години
Агресия след агресия тоя народ изкукурига . На нас война не ни трябва, деца не правим, политиците прокудиха доста от народа, други се колят, други по пътищата всекидневно се трепят.
1
2
 
29
 
! Отговори
Съдията преди 5 години
Ако не искате някой да е жив, бийте го до смърт. Мярката ще е по-лека