В бар в Слънчев бряг: Момичета проституират за по 100 лв.

Някои от тях работели на трудов договор като танцьорки
27 авг 2019 20:00,
38
В бар в Слънчев бряг: Момичета проституират за по 100 лв.
Снимка: BulFoto

При акция на разследващите е разбит канал за трафик намомичета с цел проституция, съобщиха от полицията.

Проверен е еротик-бар, разположен в централната част на Слънчев бряг, в койсто са установени десет момичета на възраст над 18 години от цялата страна.

Някои от тях работели на трудов договор като танцьорки, но при проведените процесуално-следствени действия е констатирано, че основната цел на момичетата и заведението е предоставяне на сексуални услуги срещу заплащане.

Намерени са помещенията, специално оборудвани за целта, разположени в заведението, в които по време на акцията са установени и клиенти, ползващи сексуални услуги от момичетата.

Установено е, че минималната сума за сексуална услуга е 100 лв., но тя е могла да се промени по преценка на момичето и то само в по-голям размер.

За 24 часа за задържани собственикът на заведението - 50-годишен пловдивчанин, както и лице, което е набирало и приемало момичетата. Арестувана е и 33-годишна поморийка, която официално работела в бара като барман, но всъщност управлявала дейността на бардака и също се занимавала с набиране на момичета. Тя е отчитала и паричните суми.

Част от работещите в заведението момичета за разпитани в качеството им на пострадали от трафик пред съдия от Несебърския районен съд.

На 50-годишния пловдивчанин е повдигнато обвинение за трафик на хора, по който е предвидено от 3 до 10 години лишаване от свобода и глоба в размер от 10 000 до 20 000 лв.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Абе, легализарайте най-древната професия, бе!Хем, данъци в хазната, хем контрол над контингента!
26
1
 
11
 
! Отговори
Иванчо от приказките преди 4 години
Хахаха. Какви 100 лева ве ? Вие нормални ли сте ?Ама като види човек какви захлупени загуубеняци са се навъдили , дето една дума не могат да кажат като застанат пред момиче , дори и тя да прилича на внучката на баба Яга .... напълно нормално . Цените на проституутките ги има точно заради такива смоотаняци с две думички в речника / ахъ и ааа /дето не умеят да свалят едно момиче , изчервяват се ако ги доближи някоя жена и най-смелата им и луда постъпка е да попитат - ИзвИнети колко вий часа?
25
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Много пари за такъв западащ курорт бе....
24
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Какъв канал е разбит не разбрахме.Всеки който работи по морето в сезона,без значение каква работа,ще ви каже че е достатъчно да отвориш едно заведение само,и момичетата сами идват да работят.И за да нямат проблеми с мутрите които уж не съществуват,си търсят сами сутеньорите.И как ви завърши ,,акцията''? Като арестувахте собственика на кръчмата,и не му казвате името.Ми че той ,,собственика'' е на заплата при мутрите бе.Какво се правите на ощипани моми.Същата работа беше и с КТБ.
23
0
 
9
 
! Отговори
Мейстър Емон преди 4 години
Да ги прегледат и които са болни в пандела да чукат камъни. Идея си нямате какви главоболия могат да ви докарат тези мързеливи същества избрали на хляба мекото.
22
0
 
7
 
! Отговори
Веско преди 4 години
До Анонимен 20Според мен пък, на вас са ви слабички аргументите. Точно правото на жените да употребяват една свободна професия се опитвате да забраните с криминализирането.Подкупа не може да се сравнява, защото се дава за да бъде извършена услугата в изгода на даващия и се заобикалят правилата.А каращите пияни, не се глобяват защото са пили, а защото са опасни за околните!Та пак да питам. Как практически ще забраните на хората да вършат тази дейност?
21
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
а могат и за повече - как са се изложили, подбиват цената
20
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Първо криминализирането на проституцията е безсмислено. Това е дейност откакто свят светува и никога няма да бъде изкоренена."От тази гледна точка трябва да узаконим и подкупите - те също се дават, откакто свят светува.Откакто свят светува, жените не бяха имали права, само в послените стотина години - и това да забраним?Любимото до преди стотина години беше да се нашльокаш и да се качиш на коня. Да узаконим и карането след употреба на алкохол?Усещаш ли колко е слаб аргумента ти?
19
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
От прочетеното става ясно, че единственото нарушение е укриването на оборот.За което глобили собственика със смешна сума.Момичетата са пълнолетни, имат трудови договори.Защо просто не направят проституцията легална, и без това винаги е имало и ще има бардаци, поне да ги задължат да си правят медицински прегледи и да отчитат някакъв оборот.Другото е бла-бла...Пострадали от трафик...? Ми те са пълнолетни, не можеш да им забраниш да си го слагат с когото искат, дали е за пари няма как да знаеш.
18
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Българските закони са толкова мaлоумни, че не знам за какво ги имаме.Първо криминализирането на проституцията е безсмислено. Това е дейност откакто свят светува и никога няма да бъде изкоренена. А 20.000 лева глоба е оборотът на арестувания господин за 2-3 дена. Това е все едно нормален човек да го глобят 50 до 100 лева. Ако ще го глобяват, да му конфискуват абсолютно цялото имущество за което няма декларирани доходи от заплати или по данъчни декларации.
17
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Много скъпо бе???Офертите са по 30-40 лева...
16
8
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
какви сто лева, ва, теа са навити и за по едно кафе
15
2
 
28
 
! Отговори
Кака Мара преди 4 години
Сакън...100 лв са си много хубав надник!Проституция е когато разделиш минималната заплата на работните дни в месеца!
14
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
То в Германия е по-евтино бе. Тука тарифите почват от 30 евро.
13
3
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Този бар явно не си е платил където трябва,на Слънчака има доста бар-клубове с подобна дейност!Как пък полицаите решиха,да проверят ,този бар предлага секс-услуги?!
12
2
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Егати смешниците глобили го до 20 000 лева тоа ше пукне от смех бе. Та на тоя 20 000 лева са му джобните бе. Абе в таа кочи, на наистина ли са останали само Умните и Красивите сеяндури.
11
3
 
19
 
! Отговори
ШибиРиби преди 4 години
Ех бе маамудаеба се със закъснение научавам къде е намалението. За сто лева сяка вечер щях да жуля ново дупи
10
2
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Това днес ли го разбраха. Това съществува от времето на бай Тошо бе нашенците, ама беше по скрито покрито и никой не говореше за това. Ако действително днес са го разбрали цялата държава трябва да се рзформирова а управниците и да се набият на кол.
9
2
 
20
 
! Отговори
ъртамуню преди 4 години
Медиите от КОЙ се управляват? КОЙ има контрол?! Не оня кой,а големия КоЙ!-прокуратурата. Фактитеееее! Или журналята,Медиите и преса,радйо,тилвизия са на подчинение,да не забравим и булгарския съд на прокуратура,или казано на КОЙ
8
3
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А защо това не е легално и да плащат данъци? Какво толкова има? Искаш, плащаш си цената и това е. Какво наредно има в цялата работа?Нима воденето по ресторанти и екскурзии със същата цел.. Не е плащане?