Михаил, който уби Миджурина на Слънчака, ще лежи 24 г.

Мъжът простреля тежко и красивата Симона
Обновена: 17 сеп 2019 18:13 | 17 сеп 2019 18:12, Веселина Йорданова
33
Михаил, който уби Миджурина на Слънчака, ще лежи 24 г.
Снимка: БулФото

24 години затвор получи Михаил Станчев, който на 2 юни миналата година уби бизнесмена Коста Николов - Миджурина и простреля тежко 22-годишната Симона Тодорова.

Още по темата
Решението е на Окръжен съд - Бургас. Убийството беше извършено пред хотел в курорта "Слънчев бряг". Тогава Михаил простреля от ревност и Симона, която дълго време се лекува в болница от тежките увреждания и беше с опасност за живота.

Делото бе гледано по реда на съкратеното съдебно следствие.

Подсъдимият изцяло призна всички факти, изложени в обстоятелствената част на обвинителния акт и своята вина. Окръжен съд - Бургас намери, че направените самопризнания от страна на подсъдимия се подкрепят от събраните в досъдебното производство доказателства и ги прие.

В съдебно заседание Михаил С. изрази съжаление за извършеното деяние и съболезнования към близките на пострадалите, съобщиха от пресцентъра на съда.

Станчев е осъден да заплати на дъщерята на починалия бизнесмен граждански иск в размер на 150 000 лв., на майката на починалия 100 000 лв., а на сестра му – 20 000 лв., представляващи обезщетение за причинени неимуществени вреди.

Той трябва да заплати на пострадалата Симона Тодорова 70 000 лв., обезщетение за неимуществени вреди от причинените й увреждания.

Присъдата може да бъде обжалвана или протестирана пред въззивна инстанция в 15-дневен срок.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен"Както са казали хората - не всичко се купува с пари и няма безсмъртни хора. Дебелият чичак го е разбрал. Сори ама някой хора се самозабравиха с тея пари."Какво ознчава това, Бога ми?!?!?! Човека е бил с младо гадже, а някакъв откачалник просто е тръгнал да стреля, ей така, от злоба. А ти, ако изкараш някой лев, трябва да те гръмна, защото не те харесвам, или ме е яд за хубавата ти къща?
6
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
между-мутрафонщини.
5
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ИлиянМмм не точно - ак има имоти, ако родителите му имат имоти и починат, ако иска да "работи 3 дена, за да мус е борят за два" и такива подобни ...
4
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 3Гад? Да ит кажа, човека си беше много добре. Успя да направи някой лев и се провря между мутрите, ама злобата пак се лее с кофи. Не му се плучиха нещата с първата ... Какво да прави - сам ли да седе? Ни ка тоя иян наркоман, ако ще даваш ордени, направо закривай страната ...
3
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не знам, откъде го извадихте тоя прякор "Миджурина", но всички познавах Коста Николов, като Коста! То бива-биава, ама чак па толкова! Засрамете се малко!
2
0
 
17
 
! Отговори
Илиян преди 4 години
И кога ще плати тия суми?!Точно НИКОГА!!!
1
7
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Както са казали хората - не всичко се купува с пари и няма безсмъртни хора. Дебелият чичак го е разбрал. Сори ама някой хора се самозабравиха с тея пари.