Пуснаха на свобода полицаите, осъдени за смъртта на Чората

Те бяха освободени късно снощи от затвора в Бобов дол
17 дек 2019 07:12, Александър Попов
41
Пуснаха на свобода полицаите, осъдени за смъртта на Чората
Кадър: bTV

След повече от половин година зад решитките, петимата полицаи, които бяха осъдени за смъртта на Ангел Димитров – Чората, вече са на свобода. Те излязоха от Бобовдолския затвор малко след 22 ч., след като по-рано петчленен състав на ВКС е отменил присъдите им.

Още по темата
Ангел Димитров почина при полицейска акция "Респект" през 2005 г. За смъртта му бяха обвинени Мирослав Писов, Иво Иванов, Янко Граховски, Георги Калинков и Борис Механджийски.

През април върховните съдии ги осъдиха на по 7 години затвор. Подсъдимите и главният прокурор Сотир Цацаров обаче поискаха възобновяване на делото.

Петимата магистрати обосноваха решението си с мотива, че предходният състав на ВКС е допуснал процесуални нарушения при интерпретацията на събраните доказателства.

Полицаите ще останат на свобода, докато нов състав на ВКС не започне работа по случая.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


41
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
10
 
7
 
! Отговори
Гешко преди 4 години
До АнонимеНДо сега няма,повтарям НЯМА случай в който полицията да е задържала някой случаен гражданин и да го е пребила . Все са някакви дето са нарушили закона ,на тях да им е добре ама попаднали в полицията след няколко шамара бързат да се оплачат с насълзени очички колко лоши били ченгетата.КАТО ИСКАШ ДА СИ ГАНГСТЕР И МУТРА И ДА НАРУШАВАШ ЗАКОНА ТРЯБВА ДА ПРИЕМЕШ ЧЕ МОЖЕШ ДА БЪДЕШ БИТ ИЛИ УБИТ ОТ ПОЛИЦИЯТА .ТОВА Е. Стига сме давали човешки права на мераклии да живеят гангстерски живот.
16
6
 
20
 
! Отговори
АнонимеН преди 4 години
ИЗОБЩО НЕ СИ МИСЛЕТЕ, ЧЕ НЯМА НАРКОДИЛЪРИ ВЪВ ПОЛИЦИЯТА ИЛИ ТЕХНИ ПОКРОВИТЕЛИ!!!ОЩЕ ПОМНЯ СЛУЧАЯ С УБИТАТА В ПЕРНИК БОРИСЛАВА И КАК ОТ ГДБОП ЗАВЕДОХА ЕДИН СВИДЕТЕЛ В АПАРТАМЕНТ И ГО УБИХА С ПИСТОЛЕТ ЗА ДА НЕ ИЗДАДЕ КОИ СА ПРЕСТЪПНИЦИТЕ В ПОЛИЦИЯТА И ГДБОП!БИХ ОДОБРИЛ УБИЙСТВО ЗА ПРЕДУМИШЛЕНО УБИЙСТВО! НО ЗА РАЗПРОСТРАНЕНИЕ НА НАРКОТРАФИК НАДАЛИ, ЗАЩОТО НАРКОМАНИТЕ НЕ СА НАКАРАНИ НАСИЛА ДА СЕ ДРУСАТ!! ПОМНЯ СЪУЧЕНИЦИТЕ МИ В КОЛЕЖА, ТЕ СИ КУПУВАХА ЕКСТАЗИ И НИКОЙ НЕ ГИ Е КАРАЛ ДА ГО ПРАВЯТ!
15
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Циркът свърши !
14
9
 
10
 
! Отговори
Гешко преди 4 години
До АнонимеНАко полицаите са убийци то какъв за тебе е Чората . Невинен мирен гражданин.Данъкоплатец и приятен мил човечец , дето тия "*** и убийци" ченгетата зверски са убили ? Ти сигурно си същия дребен продавач на цигарки с марихуана , измамник на дребно младо гангстерче , на които такива като Чората са идол и пример за подражание . Сигурно си мечтаеш за времена в които крадци, изнасилвачи и дилъри тихо и мирно ще си съжителстват с полицията и най-много ченгетата да ги погледнат лошо.
13
9
 
15
 
! Отговори
АнонимеН преди 4 години
ПОЖЕЛАВАМ НА ВСИЧКИ КОИТО ЗАЩИТАВАТ УБИЙЦИТЕ ПОЛИЦАЙ ДА ИМ СЕ СЛУЧИ СЪЩОТО И ПРИ НЯКОЯ ПРОВЕРКА ДА СЕ СКАРАТ С ПОЛИЦИЯТА И ТЯ ДА ГИ УБИЕ В РАЙОННОТО КАКТО ЗА СЪЖАЛЕНИЕ ДОСТА СЕ СЛУЧВА!!!МИТЬО ОЧИТЕ ЖИВ ЛИ Е!!!! КОЛКО ПЪТИ МУ ХОДАТАЙСТВА ПОЛИЦИЯТА, ПРОКУРАТУРАТА И СЛЕДСТВИЕТО А НАЙ-ВЕЧЕ И ГЕРБ ЗА ДА Е НА СВОБОДА!!!!И КОЙ КАРА НАРКОМАНИТЕ ДА СИ КУПУВАТ ДРОГА!!!!ДА НЕ СА ГИ НАСИЛИЛИ СЛУЧАЙНО ТЕЗ ДИЛЪРИ ДА КУПУВАТ ДРОГА!!!!!
12
8
 
18
 
! Отговори
АнонимеН преди 4 години
СОТИР ЦАЦАРОВ ЛИЧНО ИМ Е ХОДАТАЙСТВАЛ НА ПРЕСТЪПНИЦИТЕ ДЕТО 2 ПЪТИ ГИ ОСЪДИХА ДО СЕГА!!!СОТИР ЦАЦАРОВ ДОКАЗА , ЧЕ Е ОТЯВЛЕН БЪЛГАРСКИ ПРЕСТЪПНИК МАРИОНЕТКА НА ГЕРБ!!!
11
7
 
19
 
! Отговори
АнонимеН преди 4 години
СЪДА Е ПОДЧИНЕН НА ГЕРБ !!!!ТЕЗИ СА АБСОЛЮТНИ УБИЙЦИ!!!БОРИСОВ Е ОЩЕ ЖИВ !!!!!!!!!!!! ТЪЙ, ЧЕ НОМЕРАТА ЗА СПРАВЕДЛИВОСТ В БЪЛГАРИЯ НЯМА КАК ДА МИНАТ!!!
10
8
 
15
 
! Отговори
Гешко преди 4 години
Ей, колкУ е хубаво при ДемУкрацията.Измамници... наркодилъри...изнаасилвачи... крадци...и обикновенни мутри... каквото и да направят им се крият имената ... К.У.... М.Д. ... Г.З... после тихички и скрити дела ... гледа се кой колко ще даде ... на спокойствие... после в някой затвор с 5 звезди по европейски образец ... и пак на улицата да си вършат работата.А не дай си боже някой да УМРЕ. Като тоя дилър на Дрога - Чората ... оплаквания ... съд за полицаите ...рев и сополи по медиите .Трагедия...
9
17
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Единствената държава, където при убийство на наркотрафикант и злосторник, полицай лежи десетина години в затвора .......
8
4
 
25
 
! Отговори
Да не спорим преди 4 години
Ами като са невинни - да ги пуснат.....и Чората да спре да се прави на умрЕл , и професорът по съдебна медицина (дето видя скъсаната от бой аорта) - и той да се вдига от гроба. ... "". ....истина,истина ви казвам - иде ден и дошъл е вече.....""
7
3
 
22
 
! Отговори
селянин преди 4 години
дали е случайноведнага след смяната на главния прокурордемек при една власт си виновен при друга невинен
6
8
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Пак ще ги вкарат в затвора да си излежът 7 те години
5
20
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Когато вкарат в затвора доказан престъпник, всички скачат, че ще е нашия гръб. Тоя умрял не от бой, ами от това, че е бил свинчуга и кой знае колко злоупотребил и тези полицаи на кръст ги разпънаха...
4
7
 
25
 
! Отговори
30години демокрация! преди 4 години
Ей колко е хубава тая демокрация за някой! То и при комунизма беше същото, убиват те в милицията от бой и милиционерите са на свобода
3
4
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Те имат правото да убиват а иконописеца убил крадец го вкараха в затвора!
2
18
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А Чората? Пуснаха на свобода полицаите, осъдени за УБИЙСТВОТО на Чората. Единствената държава в която убийктвото не се наказва!
1
18
 
22
 
! Отговори
Натопорчев преди 4 години
Убили са един убиец на деца... Дроген дилър - да го бяха направили по-рано... Морално да се съди тук е трудно. Нека Бог им прости!