Трима руснаци с обвинение за опита за убийство на Гебрев

Чужденците са обявени за издирване с червена бюлетина
23 яну 2020 15:20, Красимир Ангелов
71
Трима руснаци с обвинение за опита за убийство на Гебрев
Снимка: БГНЕС

Прокуратурата на Република България официално повдигна обвинение на трима руски граждани за опит за убийство на бизнесмена Емилиян Гебрев, съобщават държавното обвинение.

Чужденците са обявени за издирване с червена бюлетина, но на този етап самоличността им не е разкрита.

Още по темата
"Във връзка с воденото разследване под надзора на СГП, касаещо опита за умишлено отравяне на лицата Емилиян Христов Гебрев, Христо Емилиянов Гебрев и В. Т., са повдигнати обвинения срещу три лица руски граждани за опит за предумишлено убийство.

Същите са обвинени за това, че в периода от 28.04.2015 г. до 04.05.2015 г. в гр. София, като съизвършители, са направили опит умишлено да умъртвят пострадалите лица по начин и със средства, опасни за живота на мнозина, като деянието е извършено чрез интоксикация с неидентифицирано вещество с фосфороорганичен характер (ФОС)", се чете в официалната позиция на прокуратурата.

Във връзка с това СГП е издала Европейски заповеди за арест за всяко едно от обвиняемите лица, както и молби за международно издирване с цел арест и последваща екстрадиция.

Лицата са обявени в Шенгенската информационна система и в МОКП-ИНТЕРПОЛ – с червена бюлетина, подчертават от държавното обвинение.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


71
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
64
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Нема такъв цирк. Тия ни направиха хептем на овце.
63
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
то да си роден в русия че и да живееш там само по себеси е наказание
62
3
 
4
 
! Отговори
Сата НАТО преди 4 години
Абе, нека се явят пред правосъдието, да хи разпитат с включен поялник вгз, пък ще видим колко саневинни. По принцип невинен путинист нема - кога и да го очистиш, се е късно.
61
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не само некадърници ами и гей ове ..Е поне така се оредставяха пред англичаните ...Абе пияндурска работа ако наистина ги подгоним до месец кьораф руски агент няма да остане из Бг
60
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ТРИ ТАНКИСТА !!!СЕ ОПИТАЛИ ДА ГО ОПУШКАТ...ОБАЧЕ НОВИЧОКА ИМ БИЛ с ИЗТЕКЪЛ СРОК НА ГОДНОСТ и т.н.
59
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Агент Брокула и Рукола от КГБ са некадърници.
58
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Германска операционна система има ли? Германски компютър има ли? Германски телефон има ли? Германски трелевизор има ли?
57
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Това е виц. Много добър виц.
56
3
 
6
 
! Отговори
Чебурашка преди 4 години
До хммммПроспал си много неща товарищ, най-вече това, че би трябвало да бъдеш българин а не руснак.
55
3
 
5
 
! Отговори
1948 преди 4 години
Със каква операционна система работят в Русия??? Някой да знае руска такава?
54
2
 
3
 
! Отговори
хмммм преди 4 години
До Чебурашка 51 ГРУ не го ли закриха ?Не е ли ФСБ + още нещо си сега ?ДА не би да съм проспал последните 30 години :)))Не знаех,че руското разузнаване си публикува списъците с действащите си агенти
53
2
 
2
 
! Отговори
12345 преди 4 години
До Чебурашка 52 Глупости , Путин назначава и уволнява американски президенти / френски също ,каквито си пожелае :)))). Няма как да е на заплата в ЦРУ . ЦРу е на заплата при него :)))Пример - налагат САЩ санкции на Русия ., а кои чужди фирми имат най-голямо участие в руската икономика ....... ами американските . *** разбери
52
5
 
6
 
! Отговори
Любопитен преди 4 години
Защо ли всички дето Путин ги бил отровил се занимават изключително със съмнителни дейности???Един дето е по реда си няма пострадал.
51
5
 
4
 
! Отговори
гена крокодилович преди 4 години
До Чебурашка 50 През последните години вътрешна , външна политика , икономика се определят и дирижират от САЩ и в по-малка степен Брюксел . те ни казват какви сделки да сключваме , да си закриваме газопроводи , искат да ни променят конституцията, казват ни с кого да дружим и да играем . "Ние знаем какви са вашите интереси " - чичкото наскоро така каза по повод Турски поток.та ,бавноразвиващи ли са нашите политици , или обикновени американски слуги ?
50
2
 
2
 
! Отговори
Чебурашка преди 4 години
До 123456Утре и Путин ще искарате агент на ЦРУ!
49
2
 
7
 
! Отговори
Чебурашка преди 4 години
До някойНе са митични а си имат конкретни имена. И е доказано, че всички работят за ГРУ.
48
3
 
5
 
! Отговори
Чебурашка преди 4 години
До амииииПротекторат сме единствено в руските хибридки срещу България, които русофилите с удоволствие разпространявате.
47
3
 
4
 
! Отговори
някой преди 4 години
До: Чебурашка (номер 41)Ти вярваш ли на тая плоска лъжа за митичните руснаци?Казвам го не защото съм "русофил", а защото досега не виждам нито един заловен и обвинен руснак!В сайта на Интерпол са обявени всички издирвани лица с червена бюлетина и всеки простосмъртен може да ги види.Тоест, няма как да ги пазят в тайна.А руснаци има само двама, единият беше издирван за убийство - няма как да са тези, които ни ги внушават.А лафа "А вие защо биете *** ?" датира още от времето на нацизма.
46
3
 
6
 
! Отговори
123456 преди 4 години
До Чебурашка 41 А като са руснаци , откъде да знаем че не работят за ЦРУ . Наемници - тях ги интересуват само парите Те тези не бяха ли тровили и Скрипал Да не би да са от кукленото шоу на ЦРУ или ФСБ - един не могат да утрепят като хората . Само ходят мажат вратите на хората с Новичок :))))
45
5
 
5
 
! Отговори
интересно преди 4 години
До Николай 43 Имаше статии ,ч е цените на американските ТЕЦ-ове ни ощетяват с по 700 млн. годишно Кога ще покажем на американците ,ч е няма да търпим подобни действия ? / да се сключват договори в ущърб на хората и в полза на американски фирми примерно / . Ще видим какво ще стане и с работата на Уестингхаус / уж бяха фалирали / в АЕЦ Козлодуй. От всякъде ги изгониха , продажниците наши пак им дадоха договор