Сигналите срещу Божков толкова, че чак телефоните прегрявали

Прокуратура още не е готова с превода за искането за екстрадиция
148
Сигналите срещу Божков толкова, че чак телефоните прегрявали
Снимка: БГНЕС

Прокуратурата все още не е готова с превода на документите, касаещи искането за екстрадиция на Васил Божков, стана известно от изказване по време на брифинг на прокурор Сийка Милева, говорител на главния прокурор.

Тя уточни, че доказателствата са в голям обем и затова било нужно време.

Още по темата

Божков е обвинен като лидер на банда за длъжностни и данъчни престъпления, за предлагане на подкупи.

"Телефоните прегряват", отговори на въпрос вътрешният министър Младен Маринов дали се получават оплаквания срещу бизнесмена, след като прокуратурата призова всеки, който има информация по тези въпроси, да се обади на разследващите, като бяха посочени телефони и обещана анонимност на свидетелите.

Васил Божков "е може би един от най-опасните българи в историята след 89-а година", заяви главният прокурор Иван Гешев във вторник, когато прокуратурата откри данни за купища престъпления, вършени от хазартния бос и предполагаемата престъпна група, за чийто лидер е сочен.

Срещу него вече има две дела – освен за неплащане на стотици милиони такси от хазарт, сега вече и за убийства, принуди и изнасилвания.

Бизнесменът Божков беше задържан миналия петък в Обединените Арабски Емирства, след като по време на акцията срещу него и бандата му се оказа, че не е в България.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


148
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
113
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До АнонименЛошо е че тези сигнали се появяват чак сега,а до сега кой ги е прикривал,някой е пазил тишината и много други са му съдействали,и то от структурите на мвр и прокуратурата, цацаров ли беше,махна се и нещата се промениха.----------------Няма никакви сигнали,всички са фалшиви и скалъпени от кошаревски свидетели,просто искат да му вземат бизнеса и да пробутат незаконни електронни наддавания братята.Но той е български бизнесмен,а не трябва да им го даваме на тепсия.
112
7
 
16
 
! Отговори
Сата НАТО преди 4 години
Нищо от обвиненията няма да мине, всичко почива на показания на фалшиви свидетели. И даже не неутрални, а такива, които са му били конкуренти в бизнеса, тоест са пристрастни. Грешката на Божков е, че е аполитичен бизнесмен и като такъв няма място в Задунайската губерния. Тук или си с руснаците, или си против тях. Независим богат българин не може да има.
111
1
 
10
 
! Отговори
Математиката се изби преди 4 години
Баси! За едни пари?!
110
2
 
35
 
! Отговори
123 преди 4 години
Ако главният прокурор на Република България констатира през 2020 г., че преходът е криминален и още не е свършил, излиза, че четиримата главни прокурори преди него не са свършили никаква работа. Нито пък премиерите, управлявали в условията на криминален преход и съжителствали с така формирания от него бизнес. А в последните десетина години премиерът е един и същ
109
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Черепа разработи бизнеса с билетчетата за търкане а сега държавата му го открадна.Сега Домус Телевизията ще бъде спосорирана директно от държавата.Така ще е и с останалите "послушни" телевизии.Еж Гьобелсее ако се беше родил днес в Бг щеше да си в рая.
108
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Лошо е че тези сигнали се появяват чак сега,а до сега кой ги е прикривал,някой е пазил тишината и много други са му съдействали,и то от структурите на мвр и прокуратурата,цацаров ли беше,махна се и нещата се промениха
107
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Божков не беше ли от цска? Или бъркам.
106
5
 
6
 
! Отговори
И аз звънях преди 4 години
И казах, че не познавам човека.
105
3
 
20
 
! Отговори
АнонимеН преди 4 години
БОЖКОВ ДОИЗТОЧИ ЛЕВСКИ ТОВА Е ОТ КАКТО ГО Е КУПИЛ С ПОДСТАВЕНО ЛИЦЕ!! ГРАМ НЕ Е ПЛАТИЛ ЗАДЪЛЖЕНИЯТА САМО РАЗПРОДАДЕ СКЪПИТЕ ИГРАЧИ ДА СИ ВЪРНЕ ВЛОЖЕНИЕТО!!! ЛЕВСКИ ДА ПОСЛЕДВА СЪДБАТА НА ЦСКА !! ПЪРВО НЕСЪСТОЯТЕЛНОСТ И АКО ИМА МЕРАКЛИЯ ОЗДРАВИТЕЛНА ПРОГРАМА И ЛЕВСКИ СЕ ВЪЗСТАНОВЯВА!! АКО НЯМА ОЗДРАВИТЕЛНА ПРОГРАМА ЛИКВИДАЦИЯ КАТО ЦСКА И ОТ НУЛАТА НОВО АД!
104
0
 
15
 
! Отговори
Койчо преди 4 години
И аз имам сигнал за случката в Симитли
103
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ОСТАВЕТЕ ТИЯ ГЛУПОСТИ СЪС СИГНАЛИТЕ,КАЖЕТЕ КВО ПРАВИМ С "ЛЕВСКИ". БОЙКО,ВАЛЕРИ СИМЕОНОВ АКО ТАКА ПРОДЪЛЖАВАТ ДА СЕ РАЗВИВАТ НЕЩАТА ЩЕ ТЕ СЪБОРИ ОТ ВЛАСТА.ЛЕВСКАРИТЕ НИКОГА НЯМА ДА ТИ ПРОСТЯТ,ЧЕ ОСТАВИ ПРАСЕТАТА В ПРОФЕСИОНАЛНИЯ ФУТБОЛ,А СЕГА СЕ ОПИТВАШ ДА ЗАТРИЕШ "ЛЕВСКИ"
102
5
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тоя 30 г. е събирал пари с престъпни схеми, а Шиши от 15 години,*** го настигна по доходи и сега ще дръпне напред....Слава на Шиши и неговият ментор-Спиртосаният Боянски Прилеп..
101
9
 
14
 
! Отговори
АнонимеН преди 4 години
БОЖКОВИЦА *** И КРАДЕ НАСЕЛЕНИЕТО ОТ 10-ТИЛЕТИЯ!!!ОЩЕ ПРЕДИ 20 ГОДИНИ ЛЪЖЕШЕ ИГРАЧИТЕ ВЪВ ЕВРОФУТБОЛ КАТО СПЕЧЕЛЯТ И ТАЛОНИТЕ ИМ БЯХА ВСЕ СЪС ЗАНИЖЕНА ПЕЧАЛБА И ТРЯБВАШЕ КОЙТО СЕ УСЕТИ ДА ПРАВИ РЕКЛАМАЦИЯ НА ТАЛОНА ДА СИ ПОЛУЧИ РЕАЛНАТА ПЕЧАЛБА!!!
100
1
 
25
 
! Отговори
гост преди 4 години
А лицето Пеевски и гъ.те зад него - кога?
99
2
 
17
 
! Отговори
АнонимеН преди 4 години
ЕДНА РЕВИЗИЯ ТРЯБВА ДА СЕ НАПРАВИ И ВЪВ ЕВРОФУТБОЛ ДАЛИ МЕСЕЧНИТЕ ПЕЧАЛБИ ПО ДОКУМЕНТИ ОТГОВАРЯТ НА ИЗПИСАНИТЕ ТАКИВА ЩОТО Е ЯСНО, ЧЕ УКРИВАТ ДАНЪК ПЕЧАЛБА!!!БОЖКОВИЦА Е ПРЕСТЪПНА ОТ КРАЙ ВРЕМЕ!!АКО СЕ ДОКАЖЕ, ЧЕ И ЕВРОФУТБОЛ СА ЛЪГАЛИ И ИЗПИСВАЛИ ВЪОБРАЖАЕМИ ПЕЧАЛБИ ЗА ДА НЯМА НАКРАЯ ДРУЖЕСТВОТО ПЕЧАЛБА И ДА НЕ ПЛАЩАТ ДАНЪК ПЕЧАЛБА ДА ГИ ТИКНАТ ВЪВ ЗАТВОРА А ДРУЖЕСТВОТО ДА СЕ ЗАПОРИРА И ПРОДАДЕ НА ТЪРГ!
98
1
 
6
 
! Отговори
Лански преди 4 години
До АнонименИ какво бизнесмените да си раздават парите на *** като теб ли !?
97
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Метнаха го в тигана като цаца.И сега се крие не от Закона в България,а от тези които го покриваха до сега.Просто бизнес.
96
7
 
25
 
! Отговори
БСП преди 4 години
Г-н Божков е държава в държавата!! Препоръчвам на г-н Гешев и г-н Борисов да удвоят охраната си.. Защото всичко може да се случи..
95
0
 
32
 
! Отговори
men преди 4 години
Питахте ли снаха му Софиянска къде е лицето Божков?Софиянски сигурно не знае, защото е в игрите с енерго източниците и е много зает?!
94
2
 
24
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА !!! преди 4 години
А, сигналите са били от типа:"Цял живот играя "Еврофутбол" и нищо голямо не съм удрял"Или пък: "100 билетчета изтърках и нищо не спечелих".Или пък: "Божков е предател ! Първо беше спонсор на ЦСКА, а после ни предаде и отиде в "Левски"" ...И те така ! ...