Коктейл от дрога при Кристиан, обвинението към него стана по-тежко

Законът предвижда за престъплението от 15 г. до доживотен затвор
Обновена: 22 апр 2020 23:34 | 22 апр 2020 17:19, Веселина Йорданова
277
Коктейл от дрога при Кристиан, обвинението към него стана по-тежко
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Ново по-тежко обвинение е предявено на Кристиан Николов от Софийската градска прокуратура за извършено от него умишлено престъпление.

Още по темата
Случаят е особено тежък, тъй като деецът е управлявал моторно превозно средство след употреба на различни видове наркотични вещества – амфетамин, марихуана, кокаин и бромазепам. Застрашил е живота и здравето на множество участници в движението, като деянието е извършено на оживено място, съобщиха от държавното обвинение. При тежкия инцидент загина журналистът Милен Цветков.

Съгласно разпоредбата на чл. 342, ал. 3, б. "в" от Наказателния кодекс за особено тежки случаи наказанието е от петнадесет до двадесет години или доживотен затвор.

На 19 април около 18.00 ч. в района на кръстовището на ул. "Хенрик Ибсен" с бул. "Черни връх" в столицата, обвиняемият Николов, при управление на моторно превозно средство - лек автомобил Audi Q7, нарушил правилата за движение по Закона за движението по пътищата, като се е движил със скорост над разрешената и не спрял при приближаване на кръстовището при червен сигнал на светофарната уредба, вследствие на което умишлено е причинил смъртта на Милен Цветков.

По делото е изготвено предварително заключение на назначената съдебно-медицинска експертиза от аутопсията на пострадалия, от което е видно, че вследствие на удара на Милен Цветков са били причинени множество несъвместими с живота травми - счупване от 3 до 11 ребро, травма на черния дроб, както и сърдечна тампонада.

Софийската градска прокуратура е внесла в Софийския градски съд искане за налагане на най-тежката мярка за неотклонение по отношение на извършителя на престъплението - "задържане под стража".


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


277
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
1
 
34
 
! Отговори
Осъдете го!!! преди 4 години
След всичко това, очаквам да видя ефективна максимална присъда. Покажете ни, че няма да му се размине. Дайте го за назидание на всички подобни нему лекенца! Върнете ни надеждата и вярата в справедливостта!
18
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тоя още ли не е в затвора да грабвамe по един качак и да почваме да се блъскаме щом правосъдието не може да осъди никой дори при очевидни доказателства.
17
1
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ако беше в Щатите вече щеше да е осъден, там миналата година дадоха 30 год. затвор за точно 2 минути дело!И там щяха да му дадат много години, за убийство - 30, за употреба на наркотици - 10, за каране под наркотици - 20, за притежание на наркотици - 20, за нанесени материални щети 5, за нематериални щети, психически и т.н -10, общо около 100 години и никога нямаше да излезе!А тук от 3 до 15 години.....смеееех и тъжно
16
1
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
4 субстанциии??? И след това как да вижда нещо пред себе си? Той е бил на Марс!Въпросът е защо не са обвинени другите двама, като знаят че се е нахакал с толкова наркотици, а са му позволили не само да се качи в кола да управлява, ами и те да се возят с такъв убиец??? И накрая ще ги освободите тия двамата с него- момичето и Лъчо младжи срещу 100 лева ли, бе алоооууу?
15
0
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Мале, как се е нагърмял тоя. Бил е тоталка аут ъф спейс.
14
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тук според мен ще го осъдят около средното по члена на нк. Защото случая ще се следи от журналистите
13
2
 
20
 
! Отговори
ГРАД КОЗЛОДУЙ преди 4 години
до пост 8 стига ми копира ника а момчето е убиец същите са и ГЕОРГИ МОЗЪКА И СИМОНА ПРОКУРОРСКАТА
12
16
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Избягалата наркоманка от Аудито е племенница на Корнелия Нинова!
11
14
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Черният дроб се пука при завъртането на колата. Ребрата се чупят от удара с волана. Сърдечната тампонада не е скъсана аорта, а събиране на течност в перикардиня сак. Със скъсана аорта не отиваш до тротоара, подкрепян от друг човек...Колан явно не е бил сложен...Феновете на "камшичния удар" имат ли още доводи или ще се спират вече?
10
6
 
30
 
! Отговори
V преди 4 години
А защо герб избяга от местопрестъплението ??? Коктейла не е ли и негов ??? За това ли плащаме на дупитатите такива нереално големи заплати ??? За наркотици на децата им.Наркотиците са си на герб
9
29
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Народе, нима ще търпим повече това?!?Време е да излезем и да вземем нещата в свои ръце!Време е да променим събитията и злощастната съдба!ОСТАВКА НА РУМЕН РАДЕВ!
8
5
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Гешев не е осъдил никой досега освен кокошкари та и с това обвинение е съмнително колко ще успее и е само поредна реклама на корумпираната съдебна власт.
7
1
 
25
 
! Отговори
ГРАД КОЗЛОДУЙ преди 4 години
зад решетките ще види какво е пандиз
6
2
 
36
 
! Отговори
738383 преди 4 години
Никакви години.. ДОЖИВОТ
5
3
 
24
 
! Отговори
пожелание преди 4 години
Полицаите да му дадат въже в ареста , за да си плати стореното ! !!
4
2
 
23
 
! Отговори
ГРАД КОЗЛОДУЙ преди 4 години
вижте го пуснете като убиеца от борисовата с гривна
3
3
 
68
 
! Отговори
Бунтар преди 4 години
Разберете, с писане в интернет няма да се случат нещата. Време е да се организираме по някакъв начин и да започне саморазправа. Например съда пуска някой индивид, като този на снимката. След месец-два той и/или съдията бива причакани някъде в тъмното. Режат се я крайник, я глава. Според заслугите... Следващите сами ще искат да ги вкарат в затвора!!
2
9
 
39
 
! Отговори
САМО ГЕРБ! преди 4 години
Директно на електрическия стол да бъде сложен заедно с останалите двама наркомана от автомобила!
1
6
 
19
 
! Отговори
Blabla преди 4 години
И в колата на макс Слави аз съм и рай и ад, господар съм и съм роб, начало и съм край..... Добре дошли в София