3 месеца условно и 10 000 лв глоба за жена, нарушила карантината

Случаят е от хасковското село Динево
Обновена: 29 апр 2020 11:00 | 29 апр 2020 11:00, Красимир Ангелов
21
3 месеца условно и 10 000 лв глоба за жена, нарушила карантината
Снимка: Pixabay

26-годишна жена бе осъдена на три месеца условно и 10 000 лева глоба за нарушаване на задължителната карантина, съобщиха от ОД на МВР - Хасково.

Случаят на нарушение е регистриран на 27 март около 12 часа.

Жената пристигнала в България на 20 март от рискова страна - Нидерландия. Предписанието е било тя да изтърпи 14-дневната домашна изолация на адрес в село Динево, община Хасково.

Тя обаче напуснала адреса на карантината и пребивавала на обществено място - излязла на улицата и отишла до магазина в селото.

Присъдата е била постигната след одобрено от съда споразумение на подсъдимата с прокуратурата, уточниха от съда.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Работила в Великобритания" . Разхожда се в България. Що не се разхожда в Великобритания? Ще и треснаат глоба та ще заиграе кючek гюбek. З0 години тези лилaвитe ги учим че общественият ред и законите в България не важат за тях
19
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До славянинГлоба лесно се взима ако властите решат да ги взимат. А момата която е ходила в чужбина на гурбет е изкарала колкото да има да си плати глобата.
18
1
 
2
 
! Отговори
славянин преди 4 години
Интересно е как ще и вземат 10-те хиляди лева глоба!? Не се поддавайте на страха от репресиите на властта, тяхната опорна точка е страха ни, затова и се стреми да ни го наложи със всякакви средства и методи, освободете се от него и тя ще увяхне, защото вече няма да има с какво да ви държи оковани!
17
2
 
0
 
! Отговори
House M.D. преди 4 години
Колеги, убиецът на Милен Цветков ще получи орден "Стара планина" от Румката. Справка - Кирчо от "Скакалците".
16
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
При такава прогнила правна система това ще е и присъдата на Кристиан Николов.
15
2
 
5
 
! Отговори
M преди 4 години
Сигурно долу-горе толкова ще получи и убиеца на Милен Цветков. В доста странна държава живеем.
14
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Ковид 18 и 1/2Хаха, в тубата поръчкови клипчета си гледай ти! Аз имам достатъчно на брой познати лекари, имам инфо от тях. А болния мозък май си ти. Ще й вземат кирливите 10к, понеже се е разнасяла, може би насила! Световен заговор за 10те бона..бхаха
13
5
 
3
 
! Отговори
Ковид 18 и 1/2 преди 4 години
До Анонимен ти си болен мозък ... единственото нещо е да и вземат парите изкарани с труд в Холандия. ти не разбра ли, че няма нито вирус нито пандемия ... всичко е световен сценарий който се разиграва пред нас. На управниците са и дали картбланш да правят каквото си искат но да се поддържа легендата. точка. чети световни медии различни от CNN BBC гледай в Тубата.
12
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ПижоДа, всеки от нас може да е в инкубационен период! Аз обаче съм си бил тук в Бг, няма изисквания при такова положение, с изключение на доказан Ковид, тогава задължителна карантина. Обаче идвайки отвън, знаеш че трябва да се подложиш на 14 дневна доброволна карантина! Това е условието за да те допуснат у БГ. Ходенето до магазина не влиза в тази категория!Нарушаваш, има глоба, напълно естествено
11
3
 
10
 
! Отговори
до 7 преди 4 години
Ами даже по-лошо деяние е извършила. Грубо погазване на обществените порядки, никаква обществена отговорност. Много хубава новина, още доста такива самозванци има, огромна част от тях си го получиха. Браво!
10
3
 
4
 
! Отговори
Чикатин преди 4 години
Малко са, патицата решила да се разходи и да посее малко....малка е глобата а 3 месеца трябва да не са узловни, да полежи малко в сливенския
9
13
 
5
 
! Отговори
Пижо преди 4 години
Преди дни четох за същият случай с 19-годишно момиче! Това е пълен абсурд! Съдебна присъда означава унищожен завинаги живот!!!! Затова, че здрава отишла до магазина! Пробите са отрицателни. Ама можело да бъде в инкубационен предиод! Всеки един от нас може да е в инкубационен предиод. Нещо повече, всеки един от нас е много по-рисков, защото за разлика от нея НЕ е изследван!*** се върнаха с десетки хиляди от Италия, от Ломбардия! Познайте колко *** има осъдени! Позор за тази държава!
8
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Има си закони, влизащ отвън, болен или не, 14 дни карантина! Това е навсякъде, след появата на този вирус. иначе пи добре да не се прибираш
7
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да не е прегазила пешеходци на зебра?!
6
3
 
13
 
! Отговори
Ти да видиш.. преди 4 години
За тези съдии 10 000 лв. са нищо.Какви са тези огромни суми ?
5
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Народе?!
4
4
 
7
 
! Отговори
просперитет ГРОБ преди 4 години
А дали носи вирус или просто да си стои две седмици вкъщи?!
3
5
 
11
 
! Отговори
(-_-) преди 4 години
Само това, че си дошъл от страна х не означава, че си болен / преносител наали? Някой изследва ли я тая жена, за да я слагат под карантина?
2
6
 
13
 
! Отговори
Театър Сълза и Смях преди 4 години
Аууу страшна издънка......излязла на улицата и отишла до магазина!
1
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А пък ония,дрогираните съучастници на убиеца на Милен Цветков също ги пуснаха срещу 10 000 лв.Имаме много "стабилна" съдебна система.