Гардът от НСО следял навиците на мишените си

Борис Иванов бил в една ложа с министри, адвокати
Обновена: 22 май 2020 19:06 | 22 май 2020 19:06, Камелия Цветанова
35

Софийският военен съд остави в ареста служителя на НСО, обвинен, че е ръководил престъпна група за поръчкови убийства. Според прокуратурата той е организирал покушението над бизнесдамата Станка Марангозова, а в престъплението са замесени още трима души.
Още по темата

Борис Иванов, считан за основното звено в убийството на Станка Марангозова, е събирал класифицирана информация за мишените, които трябва да бъдат ликвидирани.

"Имената на роднините на лицата, ползваните от тях мобилни телефони, навици и маршрути", каза говорителят на главния прокурор Сийка Милева.

Иванов членувал в една и съща масонска ложа с магистрати, адвокати, бивши министри и държавни лица, които в телефона си записвал с обръщението "брат" пред имената.

Според Великия приор на Ордена на тамплиерите акад. Румен Ралчев членовете на масонските общности се редуцират всяка година и е възможно гардът вече да не е част от тях.

"Посочване с пръст "този е еди какъв си" – по същия начин може да е член на Съюза на българските автомобилисти, на етажната собственост и т.н. Думата "брат" много често се споменава без да се влага значение, че това е човека, с когото водиш диалог и е член на масонска общност", каза Ралчев, цитиран от Bulgaria ON AIR.

Като охрана на НСО Иванов е Работил в периферията на масови мероприятия. Службата му дала идеалното прикритие и перфектните умения, които използвал при изпълнение на поръчките.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


35
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
1
 
7
 
! Отговори
Баи преди 3 години
Мафията и дьржавата са се слели в едно неделимо цяло - това може да разберем от статията
32
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Радев каза че няма да краде, а не че ще маха мафиоти от подчинената му службата . Тах ще си ги пази.
31
4
 
4
 
! Отговори
анонимен преди 3 години
До Анонимен 31 Е ТЕ НЕ СЕ ГУШКАТ ДВАМАТА ТА ДА ЗНАЕ КАКВИ СА ПОДОПЕЧНИТЕ МУ. ИМА ДРУГИ СЛУЖБИ КОИТО ТОВА ИМ Е РАБОТАТА. А ТРЯБВА И ДА СЕ ПРОВЕРИ КОЙ ГО Е НАЗНАЧИЛ И КОГА. СЪС СИГУРНОСТ НЕ Е НАЗНАЧЕН ОТ РАДЕВ А Е ЗАВАРЕН ОТ РАДЕВ ТАМ. И ЗА ДА СИ ТАМ ТРЯБВА ДА СИ ПРОВЕРЕН И ДА ТИ ИМАТ ДОВЕРИЕ.
30
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Другаря Радев защо не излезе с изявление какво става в подопечната му служба?
29
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Трима човека от които единия полковник тръгнали да убиват човек за по десетина хиляди лева?Това,ако е вярно значи нещата са страшни.
28
5
 
13
 
! Отговори
Хан Крум преди 3 години
Задев да отговори дали е знаел със какво се занимава неговият подчинен от НСО. Ако е знаел да си подава оставката. Ако не е знаел, да си подава оставката за липса на контрол върху работата на подчинената му институция. Нали Безделника от Дондуков задаваше такива въпроси на Бойко Борисов когато го подслушваха как се опитва да осуети проверката срещу себе си за незаконното назначение на любовницата си на 3 длъжности и закупените на безценица апартаменти. Сега е негов ред да отговори на тези въпрос
27
0
 
12
 
! Отговори
Ха ха ха преди 3 години
Какъв академик е румен ралчев?!?!? НАЧАЛНИК НА ОХРАНАТА НА БАЙ ТОШО. СИНЪТ МУ РОМАН РАЛЧЕВ Е АРЕСТУВАН 2013 Г. ЗА ПРИТЕЖАНИЕ НА НАРКОТИЦИ. ПРОВЕРЕТЕ САМИ.
26
0
 
14
 
! Отговори
Човек преди 3 години
ДА НЕ ЗАБРАВЯМЕ, ЧЕ И ИЛИЯ ПАВЛОВ БЕШЕ МАСОН. ХА ХА! Имаше и други масони, на които им гърмяха заводите в Сопот.
25
0
 
15
 
! Отговори
Muncho преди 3 години
"акад. Румен Ралчев" Тоя е академик, колкото аз съм член-кореспондент.Охрана на Бай Тошо.
24
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Не разбираш ти ... не разбираш ниииощичкоо!"Че то кво има за разбиране?
23
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Все едно до преди седмица никой не е знаел за този убиец. Защо ли точно сега решиха да вдигат шум. И къде е Радко, който е на всяко гърне похлупак да вземе отношение, защо в тази държавна служба има група за мокри поръчки?
22
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 18Що? 30 бона, седмак бона де помагат, За 30 минути работа бааааяткааа са баце. Даже и аз се чъдя, е ся дали да пусна пусна за НЗО , че баяяят схемица е.
21
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 20Не разбираш ти ... не разбираш ниииощичкоо!
20
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И за кви никой туййй бе .. несеото? За Лъф *** е там ? Само пари арчи и килъри прави.
19
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Вие въобще не знаете какви детски церемонии имат тия смешници т.нар. "масони". За да те направят "чирак", трябва да ти вържат очите, да се съблечеш чистак гол, да лазиш на земята на 4 крака пред всички, докато те *** с някакви клонки по гърба да минеш под престилката на т.нар. "майстор" масон и накрая с някви мечове ти ги допират от двата края на рамената все едно някви рицарски простотии там, посвещаване и т.н. и трябва да поетаряш някви там глупости, все едно клетви и тем подобни...
18
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Преди време Богдан Филов въвежда т.нар. "Закон за защита на нацията" и ще се изненадате, но благодарение на този закон България на практика успява да се запази като държава. Точно тогава светът е погълнат от войни кръвопролития, а масоните са били тези заради които сме все губещата страна. Благодарение на този закон, вредите са намалени до минимално възможните.
17
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не ми се вярва за панелен апартамент ,в северозападна България ,тоест 50000лв.да са замесени толкова хора,смешно е!!
16
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
За такива неща се искат десетки оставки, преструктуриране на групи, иначе започват възстановя и бунтове ...
15
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Най-голямото проклятие на събитията след 1989 е че комунистите не бяха наказани.Даде им се шанс да се измъкнат от възмездие и да са послушни слуги.Пренаписаха се биографии и марксистите станаха либертарианци.Дайнов от червен *** стана политолог. Но това е илюзия,макар такива те пак вредят,защото както казва и Кисинджър в Дипломацията,комунистът не престава да бъде комунист макар и да се пише на либерал(30 глава,края на студената война Рейгън и Горбачов)
14
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Гардът от НСО следял навиците на мишените си"Съвестно е вършил работата си.