Гешев: Днес ще покажем за пореден път, че никой не е над закона

Главният прокурор с благодарствени слова към посолството на САЩ
14 юли 2020 09:45,
393
Гешев: Днес ще покажем за пореден път, че никой не е над закона
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Главният прокурор Иван Гешев се обърна с благодарствени слова към посолството на САЩ в България. Ето какво написа още Гешев в своя профил в Twitter:

Още по темата

"Благодаря на партньорите ни от Съединените щати и посолството им в България за подкрепата за върховенството на закона и безкомпромисните действия на Прокуратурата. Наистина - никой за нас не е над закона!".

"Днес ще го покажем на всички българи за пореден път!", завършва позицията си главният прокурор.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


393
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
325
0
 
1
 
! Отговори
имаме си султан преди 3 години
До само турски ятаган!Васил Левски го е казал и е знаел, че сме малък народ и сами не можем се освободи!И какво искаме повече за нашето развитие и благоденствие? Народе!!!-опомни се!
324
0
 
1
 
! Отговори
само турски ятаган! преди 3 години
Раята това заслужава! Мразим свободата и чакаме някой да ни е виновен и освободи!
323
0
 
1
 
! Отговори
анализатор преди 3 години
Геше-е-в,Гешев,изпускаш си възможността да се спасиш от създалата се ситуация.Казах ти-арест на ББ,ВГ,АД,ДП,МС,ЦЦ и още поне двадесет гробаджийски разбойника.Но нищо не правиш.Не знам нищо ли не разбираш,или им си много задължен,та пропускаш момента?
322
2
 
1
 
! Отговори
спасението преди 3 години
До ПровокацияТо е турския ятаган който ни е закрилял 5 века като никой друг! Запази ни етноса!Ще плачим за турски парцали и от московски нагайки!
321
0
 
2
 
! Отговори
Ами Господ-създателя преди 3 години
Какъв е той? Твореца на небито и земята - законодател над всички!Чий закон саздаде небето и земята? - човешкия или божия закон над всички закони?
320
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Гешев: Днес ще покажем за пореден път, че никой не е над закона---------------Абе, пишман Меринджей, повтаряш съ като използвана "дамска превръзка"!Хайде, бегай да съ криеш при Винету!
319
2
 
1
 
! Отговори
Койчо преди 3 години
Единия вика куме иване а пък гешев чул за ку ра да ме хване
318
0
 
3
 
! Отговори
Рашо преди 3 години
А "Осемте джуджета"? Там кво прайм, нещо си мълчиме, Пеевски, Доган, Петьо Еврото, не са ли всички тия над закона.
317
2
 
6
 
! Отговори
Щирлиц преди 3 години
Ако за десет години толкова спазвахте закона,нямаше България да е разграден двор,и всички айдуци,които "хващахте",да изчезват когато пожелаят.Законът на мутрите и крадци от всякакъв партиен калибър не е никакъв закон,а правото на пребоядисаните другари и синчетата им да грабят и убиват безнаказано.Затова са километричните опашки на Кулата,и хилядите протестиращи пред прозорците на "властта" в София и големите градове.Та така,другари.80 години стигат.
316
3
 
1
 
! Отговори
ИМОТА НА ДОГАН ... преди 3 години
..Е ЧАСТЕН ИМОТ!АНАДЪМ...??!!!КОЙТО МИСЛИ ОБРАТНОТО , ДА ЗАВЕДЕ ДЕЛО В СЪДА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ИМА ЗАКОНИ В ТАЯ ДЪРЖАВА!!!!"ДА .БЪЛГАРИЯ "....ДА СЕ УЧИ ДА ЧЕТЕ ЗАКОНИТЕ!
315
2
 
5
 
! Отговори
Гешев: преди 3 години
"Днес ще покажем за пореден път, че никой не е над закона". Затова утре сряда 15 юли 2020 арестувам Бойко Методиев Борисов и го хвърлям в затвора. След това подавам оставка за нарушаване на прокурорските методи и принципи.
314
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Записи на Божков - незабавна реакция. Похвално.Записи, снимки, статии на чужди медии за скрити доходи, на Борисов, от години наред - нищо!
313
5
 
6
 
! Отговори
Fesa преди 3 години
Арестувайте Доган бе Тешефф,само тогава можеш да кажеш.че си вършиш работата.
312
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Подкрепям прокурора, върши си работата, за разлика от много други!
311
10
 
6
 
! Отговори
АЛОООООУ РАДЕВ.. преди 3 години
Я , ПОКАЖИ СИ ЮМРУЧЕТО С ПАРИЧКИТЕ ОТ ЧЕРЕПА , БЕ....!АЙДЕ ВДИГНИ ГО ПАК ....ЗА ДА ВИДИМЕ ТИЯ 2,000,000-лв. ДОНЕСЕНИ ОТ БОЖКОВ!ПОКАЖИ ГИ БЕ РАДЕВ.....АЙДЕ "РОТ ФРОНТ" ...ХА,ХА,ХАААААААААААШЕ ПЛАЩАШ ЛИ НА ВСИЧКИ НА УЛИЦАТА....ИЛИ ЩЕ БЕГАШ С ТЕХ...??!!
310
12
 
5
 
! Отговори
izh преди 3 години
Напънете се още малко червени ибрикчийчета. Ангажирайте си международни наблюдатели от сериозни медии, дето повечко хора ги четат. Сега сте платени клакъори Общо взето бедни от мързел кухи ***
309
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
само така Бат-ГеШ. гази наред лошите
308
14
 
9
 
! Отговори
дочакахме преди 3 години
Тридесет години го чакахме този прокурор!Има бъдеше пред България!
307
10
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тоя слагач, Гешефта, силно ще ме изненада ако е започнал да разследва съдържанието на нощните шкафчета, щом така гръмко се пъне да ни покаже, че никой не е над закона?
306
9
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Каскет, тотално сте се оак али с единия запис ахахахха Забравили сте да обедините в един общ двата канала с двата отделни гласа- на Божков и неизвестното лице, Сиййкеее ахахаххаЯ сподели какво предвижда наказателния кодекс за подправяне на доказателства? :D