Гешев събира прокурорите на Национално съвещание

Над 7000 представители на обвинението и следователи ще участват
117
Гешев събира прокурорите на Национално съвещание
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Национално съвещание на прокурорите в София следващия понеделник. 

В него ще участват над 700 прокурори и следователи от цялата страна.

Съвещанието е на тема “Отстояване на независимостта на българската прокуратура с оглед предотвратяване на риска от тежко нарушение на върховенството на закона съгласно член 7 от Договора за Европейския съюз”, съобщават от държавното обвинение.

До форума ще бъдат допускани акредитирани представители на медиите.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


117
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
92
1
 
2
 
! Отговори
О С Т А В К А! преди 3 години
След като не е в състояние или не иска втори месец да приведе закона в действие срещу 50 дрогирани комплексари, които тероризират 2-милионна София, Каскита, набеден за "главен прокурор" следва сам да си подаде оставката. Поради некадърност той не изпълнява служебните си задължения! Същото се отнася за районните прокурори в СРП! Нарушават Конституцията, която има пряко действие и която им е вменила в задържение да следят за спазването на законността. Така ли следят?
91
0
 
2
 
! Отговори
Пилат Понтийски преди 3 години
Мераклия съм да присъствувам поне на откриването на Конгреса (или най-малкото Пленум) и заедно с останалите присъствуващи , изправени на крака да ревем: "Гешев!Гешев!". Или "Иване, ние сме с теб! Напред! Ние ще действуваме (разбирай крадем) след теб!". След това ще се измъкна незабелязано, другото го знаем: "Смърт на конфенционалната престъпност!"
90
0
 
3
 
! Отговори
Бедняк преди 3 години
до 86. Гешев не почна с приватизацията а се закани че ще започне с нея. След това ...!!! Спря да говори (по предполагаеми причини) по тази тема и се хвърли към кокошарските истории! Това което прави пред туземното население впечатление а всъщност е задача на местните прокурори и в повечето случаи на селските кметове (пъдари за съзжаление вече няма). И моята памет често изневерява, при тебе не е по-добре. А за шпионажа и разните афери из президентството съобщи даже Deutsche Welle. Там е истината
89
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нека ИГ отговори в годините от Третото Българско царство до 1989г. къде е била прокуратурата : в изпълнителната власт, т.е. подчинена на министъра на правосъдието или в съдебната власт.Да вземе най-после да схване, че в съдебния процес прокурорите са обвинители, а адвокатите защитават обвиняемия и накрая съдията отсъжда, т.е. издава присъда.Не може прокуратурата да бъде равностойна на съдията, тя е страна, а не съди! Вина кадър на Милиционерската школа да стане гл.прокурор носят ББ и Цацаров
88
0
 
3
 
! Отговори
Свиква се конгрес? преди 3 години
ИГ упорито се бори прокуратурата, по-специално спецпрокуратурата да управлява държавата. Прокурорите, т.е. обвинението и защитата (адвокатите) са двете страни в съдебния процес и въз основа на техните доводи и доказателства съдът взема решение. ИГ би следвало да знае, че прокурорите не може със своите публикации в медиите да влияят на общественото мнение и в частност на Темида.Това е незаконно, както и публикуването на направени със СРС записи, но Темида мълчи. Иначе се опошлява съдебният процес
87
5
 
4
 
! Отговори
До Сата НАТО преди 3 години
Мало умния си ти, ако си мислиш, че мутра от 90те с прякор Черепа, създаден от червената олигархия, ще оправи държавата. Даваш хиляди...Преди това е заграбил милиони. Божков е престъпник и мястото му е в затвора, Национална лотария беше пирамида и е хубаво, че я закриха. 19 обвинения! 19!!! И сега се надява на кариера в политиката, че да получи имунитет и да има време да замаже престъпленията си. И ти ги подкрепяш, а се имаш за умен!? В сериозна заблуда си!
86
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бойко вържи си здраво кучето ,за да не влезне и при тебе ,като Сан Дукан с двата ножа ?Нали знаеш поговорката "Храни куче да те лае "
85
1
 
12
 
! Отговори
До 83 преди 3 години
Как протестиращите не могат да искат оставката на Гешев, в член 2 от Конституцията пише, че цялата власт произтича от народа, народът, който плаща заплатата на Гешев.
84
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Гербери,свърши ...не пишете вече)
83
4
 
15
 
! Отговори
Сата НАТО преди 3 години
Нахлуването на Гешев в Президентството БЕЗ ПОВОД и огласяването на СРС, придружени с намеци за шпионаж, представлява атака срещу държавността с използване на служебното му положение, ерго - държавно престъпление. Гешев трябва да бъде уволнен начаса и разчекнаг публично. Досега не е показал абсолютно НИЩО, което да подкрепя обвиненията му срещу Президента и неговата администрация. Твърденията на Гешев представляват 100% инсинуации, предназначени да рушат държавността.
82
2
 
7
 
! Отговори
Гешев преди 3 години
Получих катарзис и ще покажа публично тефтерчето с подкупите на Цветан Василев. Досега с Цацаров го криехме в най-сенчестите части на тялото си.
81
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ред е на Фигуранта!Не трябва да се допуска до служебен кабинет,инструмент за въздействие!
80
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
От както гешака е в отпуск започнаха да се крадат много кокшки по селата.
79
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Само Гешев!Страшилище за мутроолигарсите!Дерзай!!!
78
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Милиционер та дрънка е гештапо. Но най-важното е че няма едно спечелено дело.
77
3
 
11
 
! Отговори
Сат Н преди 3 години
И пет години са много за тоя ***, бивш милиционер, който живее с бивша танцьорка на пилон и мечи като коза.
76
5
 
2
 
! Отговори
ХМХ преди 3 години
До мхмАбе ти или не си чел или като си чел си спрел. Това което ГЕРБ предлагат е НАМАЛЯВАНЕ , повтарям за глyпаците НАМАЛЯВАНЕ на мандата от СЕДЕМ на ПЕТ години . И да повторя се съмнявам глyпаците да разберете.А и за недоразбраните главен прокурор е ГЕШЕВ не ЦАЦАРОВ, не за друго ама да не се излагате така, като давате интервюта на живо, ***.
75
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А,помните ли как почна всичко ?Гешев погна олигарсите, влезна в шпионското гнездо на фигуранта , с връзки с бизнесмени дето му назначават посланници по свой вкус . , излязоха гадни работи с Деса , Газта падна ,защото махнаха Бкп лапачите по веригата , и Най Най Най Важното - Гешев започна Проверка на Приватизацията / Великата кражба на века !
74
4
 
15
 
! Отговори
Сата НАТО преди 3 години
Никаква олигархия не е погнал, и въобще не му е работата да погва. Не е куче да погва, с работата му е да пише годни обвинения. Той имитира дейност, взима заплата за несвършена работа и използва служебното си положение за лично облагодетелстване.
73
11
 
6
 
! Отговори
анонимен преди 3 години
Гешев е първият прокурор погнал олигархията и за това му искат оставката! Хора от улицата, правно неграмотни, не знаещи, че не не могат да искат оставката на главния прокурор, но са платени и вече цял месец дюдюкат глупости!