Спецпрокуартурата иска имунитета на депутата от ДПС Димитър Аврамов

Той е подсъдим за търговия с влияние
37
Спецпрокуартурата иска имунитета на депутата от ДПС Димитър Аврамов
Снимка: БГНЕС

Специализираната прокуратура предложи на главния прокурор да поиска от парламента имунитета на Димитър Аврамов, за да продължи делото в спецсъда срещу него. Това съобщиха от прокуратурата

Депутатът е подсъдим за търговия с влияние. Заради това, че е избран в новия парламент, се наложило спецсъдът да спред делото срещу него на 1 декември.

Делото е за това, че Димитър Аврамов (и двама негови помагачи) в периода от 6 юли 2012 г. до 17 юли 2012 г., в Бяла Слатина, Плевен, Монтана и в местността "Тировец" в землището на гр. Монтана поискал от български бизнесмен сумата от 220 000 лева, като взел 100 000, и право на ползване на земеделски земи, за да окаже влияние над директора на Областна дирекция "Земеделие" в Монтана и началника на полциията в града.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


37
Още по темата: ДПСДимитър Аврамов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
0
 
3
 
! Отговори
до # 25 преди 2 години
Ние тази година година гласувахме 3 пъти за наглеците от НС и 2 пъти за президент. Тогавашният лидер на ПГ на ИТН Т.Африкански се изцепи: Избори до дупка! Но като падна електоратът на ИТН 4,5 пъти замълча и се скри като *** в черупка. Тръгнат ли онези нагли простаци на нови избори да си търсят електорат - без нас. Като се научат да си вземат зелен сертификат, тогава да говорят. Ега ти наглеците!
31
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Мда ,това е стара измама, просто търгува човека с информация.Проверява кои проекти със сигурност ще минат и след това ходи при хората с одобрени проекти и им предлага ходатайстване, ако не платят проекта им минава ,ако платят няма как да разберат ,че проекта е минал не защото е ходатайствано за него. Някой не плащат ,но повечето плащат така че измамника си пълни гушката .Така че е просто търговия с информация върви с пълна сила.
30
0
 
2
 
! Отговори
Пурко преди 2 години
,,Ние от ДПС ще работим за нормалността,държавността и демокрацията,,
29
2
 
9
 
! Отговори
Случаен минувач преди 2 години
До 27 Да, така е. Противоконституционна партия на етническа и верска основа. Проблемът е, че ги оставихме още преди 30 години да съществуват, а не ги забранихме. Но ето че Георги Марков пише за това време, че е имало натиск от САЩ до нашия Конституционен съд да ги признае за легитимни. По това време всички благоговеехме пред САЩ, а се оказва, че те още тогава са си играели игричките на Балканите - гледали са да ни отслабят като държава.
28
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Aло, спецаджии, искате имунитета на Д.Аврамов, но защо не се заехте с проблема как Илчовски е натрупал 50 000 дка плодородна земя в кнеженско, койнарско и червенобрежко, защо РП-Червен бряг, ОП и ОС-Плевен и н-к Икономическа полиция Василев му козируват. Ванчо яйцето играе карти с експремиера ББ и последният му урежда износа на яйца в Турция. Мачкате тези, които ви наредят и правите теманета пред такива като Илчовски и Яйцето , а следователи като Георги Стойков от ГДНП им разчистват пътя.
27
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Крадците от ДПС и ГЕРБ................в затвора................там им е мястото!!!
26
0
 
13
 
! Отговори
???? преди 2 години
Какво стана с ковчежника на Ахмед Доган............Христо Бисеров.............тоя мафиот???
25
1
 
11
 
! Отговори
за ДПС преди 2 години
ДПС е една незаконна, антиконституционна и мафиотска партия на етническа основа..................ДПС има история на терористична организация!!!
24
1
 
7
 
! Отговори
Sk преди 2 години
Тези** журналисти **са от турски или ц,и,г,а, н,с,к,и произход. Не могат да пишат на български език, а ни управляват. Безумие. Къде сте бе, българи!! Къде е духът на Караджата??
23
1
 
6
 
! Отговори
Случаен минувач преди 2 години
До 19 ДПС не са избрани от българи - факт. Ама ако се опиташ да ги притиснеш, ще вдигнат вой до небесата и ще започнат да плашат с етнически конфликт. Но ние сме си ***, защото не гласуваме. Ето на последните избори - едва 33% активност. И ДПС скочи доста на проценти. Защото турците гласуват масово. И ако продължаваме така да не гласуваме, могат да минат и 20%, и 25%. Сами сме си виновни.
22
1
 
7
 
! Отговори
Григор Цамблаков преди 2 години
Я някой "анти" комуноиден гербавоид да ми обясни Гешефта какво свърши откак е на власт, освен че направи най-абсурдното обещание да разследва далаверите от самото начало на прехода доесга.
21
2
 
5
 
! Отговори
От 2012г. преди 2 години
Е,къде толкова сте се разбързали?
20
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В подобен случай депутатското място не трябва да се заема от следващия в списъка.Това не е обикновенно работно място по кодекса на труда. По принцип в списъка с кандидатите за депутати не трябва да влизат лица със съмнителна репутация.Народните представители не трябва да влизат в парламента за да получават партиен чадър и депутатски имунитет. Партиите трябва да внимават какви хора слагат в листите а не да смятат че ако се наложи някой да напусне следващия влиза, не е редно.
19
5
 
13
 
! Отговори
Случаен минувач преди 2 години
Защо са се вторачили само в главния прокурор? Освен него в България има още 800 прокурори! Всички ли трябва да подадат оставки? Ами съдиите? Навсякъде бавят ясни дела с години! Въобще нямаме работещо правосъдие в България! Само гледайте колко ще се мотае делото за убиеца на Милен, при положение, че всичко е ясно! И само защото Милен е много известен, затова се и разбра за случая! Ако беше убит някой неизвестен човечец - нищо нямаше да разберем, щеше да остане в статистиката на КАТ!
18
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
На намаляваща България 240 депутата са много, а ДПС дето не са избрани от българи е най-добре да изчезне. 30 г. си карат с една мантра "правата на човека", а те непрекъснато обират България. Пеевски, Доган, Йордан Цонев, магнитцки, тецове, росенец, Силистар и още куп далавери. Правосъдието спи.
17
1
 
13
 
! Отговори
Badjoto преди 2 години
Малка подробност: този юнак е един от най-големите получатели на субсидии от Фонд Земеделие = спонсор. Та кой ще резне парите на ДПС? Който опита отлита.
16
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Спец- какво? Амати думата прокуа...
15
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Пълно е с такива тарикати като тоя Димитър Аврамов. Почне ли се за него, ще тръгнат и други
14
1
 
14
 
! Отговори
До 1 преди 2 години
До 32-ра годинаЗащото не му дават.А и го проверяваха преди 2години и прокуратурата излезе, официално, със становище, че Пеевски е чист като на кърмаче сълзата.
13
1
 
11
 
! Отговори
Хм... преди 2 години
Какво е "прокуартурата"?