Делото "Милен Цветков" върви към пледоарии

Заседанието е утре, 4 март
76
Делото "Милен Цветков" върви към пледоарии
Снимка: БГНЕС

Процесът срещу Кристиан Николов, убил с автомобила си журналиста Милен Цветков, върви към пледоарии. В петък, 4 март, Софийски градски съд ще проведе заседание, предаде БГНЕС.

Милен Цветков беше пометен от Николов докато чака на червен светофар в колата си на кръстовище в София на връх Великден през 2020 година. Николов карал джипа си под влияние на наркотици и с превишена скорост в градски условия.

По време на заседанието на 21 януари тази година обвиняемият даде обяснения пред съда. В тях той каза, че оказал първа помощ на Цветков, а преди катастрофата бил пил чай с медицински коноп за успокоение.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


76
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
1
 
38
 
! Отговори
Д-р Исня преди 2 години
Случаят Кристиян Николов разкрива корумпираното лице на съдебната система. Категорично дело за ден два се точи години. Чудно ми е колко още може наглостта и лиицемерието да разтегли въпроса "И с'я к'о пра'им?"
31
0
 
31
 
! Отговори
стига с глупостите1 преди 2 години
Престанете с тия глупости! Бил пил чай от медицински коноп. В България няма такова нещо като медицинска марихуана. И ЕДНА много малка подробност. Упойващите вещества в марихуаната не могат да се разтварят във вода. В спирт или в масло. Но не и във вода. Освен ако не ме убедите, че тоя си е смлял чувал семки (както се прави и кюспето за стръв за риба) и после си е направил един бидон чай с някаква мижава концентрация на THC ?!? Не знам що за човек трябва да си да пиеш чай с 1 пръст лой отгоре му.
30
0
 
33
 
! Отговори
Край преди 2 години
2години не стигнаха на българския съд да издаде присъда за престъпление извършено пред 30 очевидци и пет камери посред бял ден насред София.Това е само на първа инстанция. А вероятно ще са ТРИ. Като третата може и да го върне на първата.И това е напълно законно.Наистина ли мислите че за липсата на правосъдие в България е виновен някой си Гешев.
29
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
На това правосъдие им пожелавам да имат лична среща с такива като онзи в Борисовата градина дето уби момчето и го пуснаха и този скапан наркоман. Дано близките им и те да разберат на собствен гръб какво е право.
28
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Милен Цветков постоянно го следяха от онова предаване папараци и си го бяха поръчали от доста време, понеже неговото мнение се уважаваше от зрителите и беше свободомислещ, а масоните това не харесват.
27
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
съдиите май и те пият чай от био коноп
26
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Егаси правосъдието за две години да не може да осъди толкова очебийна ситуация. Тия ако са в Америка ще умрат от глад. Няма да има кой да ги чака толкова време. Правосъдната ни система я няма и затова мошениците се вихрят. Там трябва тотална промяна в момента е нещо не работещо и то срещу много пари.
25
1
 
29
 
! Отговори
Радослав преди 2 години
Колкото осъдиха Местан, толкова ще осъдят и тоя! В България правосъдие никога няма да има!
24
4
 
5
 
! Отговори
Убийство и жена преди 2 години
Гешев кой уби сводника Юрий Галев с 7 куршума заради жена ти Детелина!?
23
0
 
33
 
! Отговори
Комунизъм продължава преди 2 години
Този ще го измъкнат и то въпреки, че Милен беше публична личност. Ако беше блъснал някой неизвестен вече щеше да е на свобода. Толкова за българското "правосъдие", "демокрация", "правова държава"... Комунизмът си продължава... За комунисти и техни хора законите не важат...
22
0
 
17
 
! Отговори
Демократ преди 2 години
Мама е с пари може условна с 3г испитателен срок
21
0
 
19
 
! Отговори
.!. преди 2 години
Ако ви се случи подобно нещо не чакайте съдът в бг да разсаде правосъдие! Или се примирете или вземете ножа и колете! Това е единствената истина по нез земи!
20
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Момченцето на мама,което цял живот не е изработило само 1 лев,пило чай с коноп ,,за успокоение,,.Много се е изнервило горкото.Къде е тая чайна,че и аз съм много нервен напоследък.
19
0
 
6
 
! Отговори
Vai преди 2 години
Къде ще има присъда-на палатков лагер или в общежитие???Седи мирно селски,балъци нема вече
18
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен21 А за пияни на талпа не е проблем ли?
17
1
 
13
 
! Отговори
годжи преди 2 години
Къв чай бе нашите , от коноп. Та той е мазен, от него масло се прави. Купете си коноп от магазина и го сварете. Става за храна след тренировка. И няма ТХЦ в него.
16
0
 
9
 
! Отговори
Тираджията преди 2 години
Вчера гледах Цветков в ютуба където му звъни един и му вика май.мунке малкааа.Посмях се и си спомних за него
15
1
 
29
 
! Отговори
Debo преди 2 години
Нещата отиват към условна присъда,не случайно толкова време мотаят делото и бутат пари по съдии и адвокати
14
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Преди дискотека пийте чай за успокоение. Лекува травмите в мозъчната система.
13
0
 
11
 
! Отговори
Така е! преди 2 години
Подобно дело водих точно 5 години, За съжаление