Зарков преди заседанието на ВСС: Споровете в съдебната власт не се решават с чатове и записи

Крайно време е да разкрием истината за случващото се, прикани министърът
25 май 2023 10:32, Стела Стоянова
7
Зарков преди заседанието на ВСС: Споровете в съдебната власт не се решават с чатове и записи
Снимка БГНЕС

"Крайно време е да разкрием истината за всичко случило се. Държа това да бъде в институциите, които са призвани да решават тези спорове", заяви правосъдният министър Крум Зарков преди днешното заседание на ВСС.

Днес Висшият съдебен съвет изслушва главния прокурор Иван Гешев и заместника му Борислав Сарафов.

"Тук трябва да се решават тези спорове, не с чатове, записи и недомлъвки. Аз като министър съм се ангажирал и ще настоявам тези въпроси да се решават там, където им е мястото", категоричен бе Зарков.

Още по темата
"Очаквам да чуя какво се е случило. Правени ли са такива записи, използвани ли са изнудване. След това ще се прецени дали тези доказателства са достатъчни за нови производства", каза още той.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още по темата: ВССКрум Зарков
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
1
 
! Отговори
тя преди 10 месеца
Чатовете са важни , това е мнението на народа , който ви плаща големите заплати за да не крадете , но алчния нищо не го спира !
3
0
 
0
 
! Отговори
Учуден преди 10 месеца
Да другаре,партията винаги е права,дори когат греши,затуй внукът на Кацамунски,комун сатрап КГБейски, съдбите ви ще предреши!!Баш к,омунделите и радетелите на член едно на живковската конституция или по скоро техните внуци,ще ни учат на демокрация и на френски обноски!!!Ех да станат македонските войводи и да я подкарат тая червена п,аплач с хайдушките н,ожове!!
2
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Внука на ген .Кацамунски ....
1
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Зарков не е ли едно от децата на мафията. Пеленачетата на мафията, успешно пробутано при резидента за какви заслуги? За саботажи в правна комисия ли?