Мистериозната смърт на Ангел Христов - какво се случва?

Кметицата на село Ресилово заяви, че не е издавала смъртен акт
4 юни 2023 19:40, Йоана Цонева
155

Мистерията около появата и внезапната смърт на Ангел Христов се заплита. Кметицата на село Ресилово заяви, че не е издавала смъртен акт.

"Не съм издавала смъртен акт и не знам нищо за случилото се. Тук съм, защото съм кмет, никога не съм го виждала това лице", коментира Мариана Доцина, предаде Bulgaria ON AIR.

Служебният вътрешен министър Иван Демерджиев уточни, че смъртен акт е издаден на 3 юни сутринта от длъжностно лице в община Дупница, но никой не се е свързал с полицията.

"Смъртният акт е издаден в Дупница, без да се уведоми полицията. Данните са противоречиви", поясни Демерджиев.

Работи се по версията Ангел Христов да не е починал тук, а само тялото му да е вкарано в България. Разследват се се всички възможни причини, ясно е, че Христов не е влязъл със собствения си документ за самоличност.

В храм "Свети Георги Победоносец" в центъра на Дупница по обед трябваше да се състои опелото на Ангел Христов, но церемонията беше отменена.

Пространството около храма обаче сутринта беше почистено, а тревата окосена. А някои от местните дори останаха изненадани, че няма да има опело. И си спомнят за Ангел Христов.

"Познавам го, чудесен човек, беше прекрасен гражданин на Дупница, помагаше", сподели гражданин на Дупница.

И добави, че не знае, че го издирват от Интерпол

И ако в Дупница хората разказват с какво един от братята Галеви им е помагал, то в съседното село Ресилово, където се намира имението им, хората отказват да коментират каквото и да било.

Аутопсията на Ангел Христов ще бъде извършена в понеделник, а по непотвърдена информация по тялото няма сили от насилие.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


155
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
56
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
А дали е влизал в България !? Или си е бил вкъщи ?Хайде нашата граница да премине , ама има и други граници . Или е невидим ?
55
2
 
6
 
! Отговори
Хансан преди 10 месеца
Що почнаха да мрътт секви такиви? Да на ни путткаръте и назе с Айшету дека си береме пуу каштите ви?
54
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Една добра нови а днес, за да сме по-спокойни и да сме поне малко щастливи :)
53
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
До Анонимен 62 По същия начин, по който Еврото ИЗЛЕЗЕ! Ей така е влязъл! Пробити граници, после що нямало ШЕНГЕН! МИ няма да има, мутри!
52
17
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
До Най-запознат Аре ти ли ще ми кажеш ве, б0клук?Лакей на мутрите, надуппен!
51
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Защо не си мълчат, че все по-големи издънки правят като дрънкат небивалици? Как ще влезе труп през границата и няма да се разбере? Да не е стек цигари? Това означава ли, че през външна граница на ЕС може да се прекара всичко?
50
4
 
8
 
! Отговори
Най-запознат преди 10 месеца
До Запознат Млакни ва ненормалник!!!
49
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
До XИЧО Ти сигурен ли си, че са го прекарали умрял? Щото на мен ми се струва, че си е живял необезпокояван тук. Естествено - под закрилата на други престъпници.
48
5
 
4
 
! Отговори
Обективно преди 10 месеца
След смъртта страданието на душата продължава в безтелесна форма. Защото всеки получава според Любовта си или според Нелюбовта си към човеците, които е срещнал по пътя си. Не умира Душата. Точно тя се явява при Ванга и тя контактува с него.
47
3
 
6
 
! Отговори
09 преди 10 месеца
От кога кметицата издава смъртни актове? Това е задача на лекар.И да речем че някой умрял извън България от къв зор ще се прибира да го погребват с риска че веднага или след време ще има аутопсия или рксхумация
46
4
 
18
 
! Отговори
XИЧО преди 10 месеца
Затова не ни искат в Шенген-нормално е живи хора да минават границата ни нелегално,но сега имаме прецедент и границата ни е преминал покойник?Наште велики служби трябва да решат,жив ли е бил човека,или вече мъртъв,когато е прескачал оградата....
45
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Човек рано или късно плаща рестото ако има такова
44
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
А другия Галев на какво дередже е? А сестра Галева?
43
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Какво се случва след смъртта ли? Ами никой не знае ....Знае се вече доста по този въпрос! Прегледай клипове в Ютюб като пуснеш в търсачката Near Death Experience! Хора от съвсем различни места в света и от съвсем различни религии и ориентации разказват почти едно и също!
42
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Още, ако е починал накъде извън България ще има смъртен акт от държавата в която е ритнал камбаната!
41
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Е как така ще го внесат в България след като е починал някъде другаде без да се вмирише? А може би са го пуснали умрял с парашут за да бъде погребан в България?! По скоро е влязал в България с паспорт на друго име или изобщо може би не я е напускал!
40
1
 
21
 
! Отговори
Идиоти за 500 лв преди 10 месеца
Ми колко е сложно да приберете лицето издало смъртния акт и той ще ви разкаже всичко! А историята е ясна човекът е починал някъде по белите страни( имаше рак) и последното му желания е било да бъде погребан във проклетата България покойниците на гланицата не ги проверяват дадена е лична карта на друго лице( не ги отразяват във системата и не отварят ковчезите щото миризмата е убийствена ) ПРОСТОЦИ!!
39
4
 
8
 
! Отговори
Българин преди 10 месеца
Какво се случва след смъртта ли? Ами никой не знае ...
38
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Бойко Борисов просто демонстрира могъщество пред бъдещите си "партньори" или, не дай си Боже, неприятели. Ако ме слушате, ше смачкаме народа и ше яздим България както турчин не я е яздил. Не ми ли вервате??? Глейте са кво ше стане с тоя Къро, дето се подигравал на ПП! Баам, Къро убит с всички около него. Божков, искаш да свидетелстваш? Мислиш, че си в безопасност с Дубай? Глей сега какво ше стане с брат Галев! Баам, Галев минал границата и умрял от инфаркт! И така...
37
0
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Такива събития доказват, че живеем в някакъв абсурден фарс.