Георги Николаев е задържан за закана за убийство след укриване

Той е изпратил текстови съобщения на жертвата си чрез интернет приложение
Обновена: 30 юли 2023 10:51 | 30 юли 2023 10:45, Камелия Цветанова
144
Георги Николаев е задържан за закана за убийство след укриване
Снимка: БГНЕС

Районната прокуратура в Стара Загоря излезе с изявление, в което се посочва, че обвиняемият за насилието над 18-годишно момиче Георги Николаев е задържан за 72 часа заради закана на убийство на момичето.

Още по темата

„В периода от 24 юни до 25 юни в условията на продължавано престъпление се заканил с убийство на 18-годишната Д.М., като това заканване би могло да възбуди основателен страх за осъществяването му“, посочват от прокуратурата.
На два пъти той е изпратил текстови съобщения за закана с убийство чрез интернет приложение.

Разпитани са свидетели и са събрани писмени доказателства. Наблюдаващият прокурор е постановил и мярка "забрана на лицето да напуска територията на България".

След укриване той е бил задържан от полицейски служители от ОД на МВР - Стара Загора на 30 юли около 7:30 ч. на входа на Стара Загора. Пътувал е в автомобил, добавят от прокуратурата.

Обвиняемият е осъждан за нанасяне на телесна повреда по хулигански подбуди. С постановление на наблюдаващия прокурор Георги Николаев е задържан за срок до 72 часа след предявяване на обвинение.

Предстои Районната прокуратура в Стара Загора да внесе в съда искане за определяне на мярка за неотклонение „задържане под стража".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


144
Още по темата: Георги Николов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
109
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
До Анонимен Тази Гьонева майка ли е и има ли дъщеря? Ако има такава, пожелавам й сън с нарязана зверски с няколкостотин среза млада жена ,от които поне 50 - на лицето й. Дано тогава разбере какво значи да си жертва на такъв изверг или да си майка на такова обезобразено момиче! А на председателят на този СОЗ - да наложи дисциплинарно наказение на съдийката, съответстващо на опита за прикриване на това жестоко деяние.
108
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Пишете съдебния медик определя телесната повреда. Съдебният медик описва телесната повреда, а съда отсъжда степента й. Два пъти прокуратура и веднъж районен старозагорски съд са я определили като средна и изведнъж окръжен съдия Татяна Гьонева Коева я квалифицира лека като втора, по-висша инстанция. Тук не може да месите лекаря др Теодор Стаматов е описал правилно. Просто Татяна решава съвсем друго, незнайно как!!
107
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Окръжен съдия Татяна Гьонева Коева променя от средна на лека и освобождава обвиняемия, въпреки окачествяването й като средна от прокуратурата и от първия съдия в районния съд преди нея. Коева не брои над 20 нарязвания наложили над 400 шева и довели до обезобразяване на тялото и лицето, счупен нос. Не брои извършването им от рецидивист с 2 присъди за подобно. Не брои заплахи за убийство преди това към жертвата. Случаят е за ВСС за освобождаване по некомпетентност
106
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Според стрийм на ютуб, уж от хора живеещи там и били в болницита, извършителят има депутат в семейството. според мен това може да обясни медийното затъмнение, за да не достигне случая до обществено достояние около визитата на зеленски
105
0
 
6
 
! Отговори
Хаха преди 9 месеца
Осъждан, но съдът го пусна първоначално. Няма съдебна система...
104
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Той я е бил и рязал, но е задържан по обвинение за закана за убийство? Или статията нещо не е в ред или в главите на прокурорите има само вятър.
103
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Прокурата що не пробват да се самонарежат до 400 шефа, за да могат по-коректно да преценят каква е телесната повреда.... щото и средна не се доближава до реалното, умници!
102
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Нищо ново под Слънцето. Момичетата обичат лошите момчета. Е, нерядко след това страдат и плачат!
101
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Пращайте го да се бие срещу реснаците на фронта първа линия!
100
0
 
6
 
! Отговори
възраждане преди 9 месеца
възраждане вече излязоха с декларация в защита на Георги Николаев
99
0
 
0
 
! Отговори
Корекция преди 9 месеца
До До Теню 53 и до БГ 7 - Едната цифра се е изгубила. Отговарям на БГ 76.
98
1
 
2
 
! Отговори
До Теню 53 и до БГ 7 преди 9 месеца
Теню, да я хванеш в собствения си дом, че е довела друг мъж и прави секс с него - такава наистина заслужава да я изхвърлиш моментално във вида, в който си я заварил заедно с другия мъж. Нека после те да обясняват защо са на улицата в такъв вид. Но физическа разправа ще бъде оправдана само ако другият мъж налети да се бие с теб или ако жената е някоя яка мъжкарана, решена да те пребие или има оръжие и реши да го използва срещу теб. До БГ - просто не допускай да се сближиш много с непроверени жени
97
4
 
2
 
! Отговори
До редакцията преди 9 месеца
Как върви "Големият" Контра наступ ? Нещо май не ви изнася да информирате че изглежда тръгна на обратно ? Перемогата пак не идва.
96
0
 
9
 
! Отговори
Ако не е виновен, преди 9 месеца
Защо се е крил? След като се е крил, на какво е разчитал? Да се намеси някой (той си знае кой), за да го отърве? Или е планирал да избяга зад граница? Крие се само гузният, който си знае, че спипат ли го, ще трябва да отговаря за нещо, за което му се полага тежко наказание.
95
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
До Анонимен 104HAHaahahaha, намерил откъде да води съдии.
94
5
 
7
 
! Отговори
на ви ся преди 9 месеца
Като не приехте Истанбулската конвенция така щее
93
0
 
9
 
! Отговори
malgiorno a tutti преди 9 месеца
Полезно би било да го пуснат тоя глиган на нахъсана и озверяла тълпа, която да му направи същото, което направи навремето тълпата с Андроникус Примус Комненус (мълвата е, че три дена яли, пили и се веселили, е, Андроникус не чак толкова).
92
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
СЪДИЯТА! - АХ ТОЗИ СЪДИЯ, КОЙТО ОТМЕНИ ЧИСТИ 4-5 ГОЛА, ПОВТАРЯМ ЧИСТИ 4-5 АВТОГОЛА????? - тая си ВКАРА автогол.
91
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
А щом нашите ги е страх да го осъдят, да поканят съдииски състав от Китай или от Корея.
90
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
АБЕ кво толкова го мислите тоя бе. Лопатката ВЪ главътъ и точка.