Оставиха в ареста шофьор без книжка, убил трима на пътя

Той блъсна мОторист и спътничката му
Обновена: 31 юли 2023 18:55 | 31 юли 2023 18:23, Стела Стоянова
4
Оставиха в ареста шофьор без книжка, убил трима на пътя
Снимка БГНЕС

Апелативният съд във Велико Търново остави за постоянно в ареста шофьор без книжка, който след употреба на алкохол предизвика тежката катастрофа на 20 юли на пътя Плевен – Ловеч, при която загинаха трима души, събщава БНР.

Обвиняемият за тежката катастрофа Габриел Тачев не се яви в Апелативния съд във Велико Търново за съдебното заседание, на което се обжалва наложената му мярка от Плевенския окръжен съд "задържане под стража".

За катастрофата с три жертви адвокатът на обвиняемия поиска мярка за неотклонение "домашен арест". Състав на Великотърновския апелативен съд остави Тачев за постоянно в ареста, защото има опасност той да се укрие или да извърши друго престъпление.

Още по темата

Пред съдебната палата във Велико Търново на мирен протест се събраха мотористи от Плевен, Русе и Велико Търново: "Искаме по-строги мерки и по-бърз процес, и максимална присъда; Искаме превенция и повече правомощия на полицията", заявиха участници в протестната акция.

На 20 юли около 22:00 часа на пътя Плевен – Ловеч 30-годишният обвиняем пиян и без книжка блъска с лек автомобил мотоциклет след навлизане в насрещното платно.

На място загинаха 44-годишният моторист и неговата спътничка на 34 години. В болница почина и 28-годишен мъж от леката кола.  
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още по темата: арестшофьор без книжка
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
6
 
! Отговори
White Death преди 9 месеца
*** той бил швед уа, каква ИЗНЕНАДА!!!
3
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
щом е блъснал "мторист испътничката му" проблем не виждам. И двете не ги знам кво са.
2
1
 
7
 
! Отговори
от БАН преди 9 месеца
Ще го пуснат след 2 месеца. Това е ясно. Ясно е и, че вместо да се заемат с въпиющата нужда от справедливост в България и да оправят правосъдието и сигурността по улиците, те се занимават със смяна на национални празници и пращане на счупени БТР-и на украинския фронт. Егати държавата щом всички са толкова апатични.
1
0
 
8
 
! Отговори
пожелание преди 9 месеца
От ареста директно в затвора ,защото ще избяга !!!