Динко обвинен и в принуда - накарал инвалида-менте да се извини

Това е плюс обвинението в хулиганство
7 авг 2023 15:55, Стела Стоянова
61
Динко обвинен и в принуда - накарал инвалида-менте да се извини
Снимка БГНЕС, архив

В принуда, освен в хулиганство, е обвинен Динко Вълев от Ямбол, който разкри просяк-измамник в Равда.

Той ще отговаря не само за това, че е блъскал и обиждал скитник, който проси край супермаркет, лъжейки, че е без крака, но и за това, че го е накарал да се извини на гражданите.

В клип, разпространен от самия Динко в социалните мрежи, се вижда как ловецът на мигранти събаря просяка от инвалидна количка, крещи му и го пита защо лъже, че е сакат. Оказва се ,че наистина просякът симулира, като използва трик, при който краката му не се виждат докато седи на инвалидна количка, пише "24 часа".

След разобличаването му, Динко хваща мъжа и го кара да се извини на няколко души край магазина.

Още по темата

След като клипът се завъртя в социалните мрежи полицията в Несебър се самосезира и започна разследване. Вълев бе арестуван, а прокуратурата удължи ареста му до 72 часа.

В съда в Несебър ще се гледа мярката му за неотклонение. Делото бе насрочено за 15 ч.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


61
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
1
 
13
 
! Отговори
Закривай преди 8 месеца
корумпираните прокуратура и милиция!
36
2
 
12
 
! Отговори
бай Ставри преди 8 месеца
Сега остана заради "чудото", което направи Динко да го разпнат на кръста. Преди 2000 години имаше един Хрситос , който заради чудесата, които правише го разпънаха на кръста
35
4
 
11
 
! Отговори
българина преди 8 месеца
сега разбрахте ли либералните безценности до какво водят? ти отглеждаш деца пък държавата ти ги прави ***! всичко в тази кло ака е наобратно, куче не трябва да остава на тази територия, щом полицията е на страната на бандита
34
2
 
9
 
! Отговори
Принуда - чл.143 от преди 8 месеца
НК е "противоправно мотивиране на пострадалия към поведение, което той не желае. Въздействието върху психиката на последния се постига посредством упражняване на физическа сила или заплашване. Това престъпление е резултатно, като престъпният резултат е поведението на пострадалия, който извършва, пропуска или претърпява нещо, противно на волята си." -------- В случая "пострадалият" измамник е шамаросан и разобличен, извинил се е против волята си и е загубил 50 лв от просия. Динко престъпник ли е?
33
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Цветния да се извини, че е мамил хората , че е инвалид
32
3
 
23
 
! Отговори
българина преди 8 месеца
не разбрах сега, ако разоблича престъпник награда ли ше получа или затвор?!?! ами казвайте ги тия работи по рано. Като видя следващия път да крадат, даже ще ги укоража, как е върви ли??? абсурд да се обадя в полицията ...
31
15
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Как може да защитавате това динко Бе ? утре ще ошамари вашето дете или ще остриже дъщеря ви . Всички сте динковци -комплексирани страхливци дето бият Винаги по-слабите - жени,баби,деца,просяци -Отвратителни сте ! Що не скачате срещу Баш измамниците ,дето Крадът Милиарди ? А? -не ви стиска мешунгери смешни
30
1
 
23
 
! Отговори
българина преди 8 месеца
само не разбрах фалшивия инвалид обрал хора с измама обвинен ли е в нешо и в какво???? ей това питам прокуратурата и сарафа
29
8
 
3
 
! Отговори
Беко преди 8 месеца
Тазовото дъно да му разширят на тоя ceл так
28
2
 
20
 
! Отговори
Аноним преди 8 месеца
И защо и за какво са арестували Динко че е разкрил един измамник А онзи дето убил момичета е пуснат и убил още 2 къде е правораздаването тук
27
0
 
13
 
! Отговори
тхб преди 8 месеца
нещо моралните ми ценности и вътрешното ми убеждение се разклатиха
26
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
До Анонимен 24 - Къде заходи, бе човек? Я искай правосъдие и за баташкото клане. Не четеш ли за какво става въпрос в конкретния случай? Няма начин да остане нещо неполитизирано.
25
6
 
4
 
! Отговори
ACHILLEAS SPARTAS преди 8 месеца
Клипа от комичното безчинство на Турбо-чалга-вугарроса Динко, ми прилича от Лидела в Сливен..?..Това в Равда ли е станало, или в Сливен...Миналото лято Динку продаваше домаи на Общинския Пазар в Сливен ..И си купувах от него домати .
24
0
 
8
 
! Отговори
сигурно преди 8 месеца
го е предизвикал . Просил е кат зелиски парите му . Клошар , мръсен, гнусен и той се е развихрил - в ямбол и бургас хората са си такива . Охраната на Лидъл що не ги е разтървала, за да го осъдят . Затварят си очите да ни обират стотинки за колички . Ту ги гонят, ту напартия с просещите . Бутат и на ченгета и на охрана . Няма приюти и умиризляват градовете в курортите. Кмета не е ли висял и той там да диша гнусливеца, да го махне от Лидъл . Или кмета го черпи
23
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Вие сте болни мозъци. Искате просяк да ви се кае. А тия дето 1944 убиваха бабите и дядовците ви в концлагери и им взеха цялото имущество не искате да се каят, а? Тия дето от 1989 ограбват вас и децата ви с пирамидипи фараони и ви пребиват за нищо тях ни искате да се каят? Седнали тука с просяци да се занимават и с *** и мигранти да се занимават. Политиците ви лъжат вече 79 години и ви крадат, на ваш гръб забогатяха, те не искате да се каят. Тука с някакви мизерници пред Лидъл се занимавате.
22
3
 
17
 
! Отговори
Бгг преди 8 месеца
Изглежда морала и закона се разминават. Лъжеца е свободен, тоя който го разобличи е в арестуван и с обвинения. Без съд ама народен , няма оправия.
21
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Най-жалкото е, че протест в защита на Динко няма.
20
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Динко е за порицание, ама оня измамник в количката е за арестуване. Него трябва да съпровождат полицаите. Държат Динко от двете страни, все едно е Рамбо и току-виж ги метнал и избягал.
19
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
вие сте леди бе много правилно е раздал правосъдие,браво Динко развали далаверата на полицаите,сигурно те го водят и го позят да проси ,а после делят,мафия.
18
1
 
15
 
! Отговори
А, значи за шамар на преди 8 месеца
просяк-измамник прокурорът иска 72 часа арест, а оня насилник-рецидивист с "ножчето" беше оставен на свобода след изтезанието? Даже в бюлетина на МВР нямаше съобщение за престъплението! Ами следващият, дето убил едно момиче и също е оставен на свобода, за да убие още едно момиче и мъж само преди дни? Ами онези от етноса, дето за грабежи и убийства на старци или не ги съдят въобще, защото са "деца", или им дават условна? Егати правосъдието! Затова има такива като Динко! И дано стават все повече!