Скандалът между пернишкия прокрор започнал заради лош успех на дъщерята

Именно тя се е обдила на 112
14 окт 2023 15:55, Стела Стоянова
81
Скандалът между пернишкия прокрор започнал заради лош успех на дъщерята
Снимка БГНЕС, архив

Скандалът между пернишкия прокурор Бисер Михайлов и съпругата му Биляна започнал в четвъртък вечерта заради неубедителното представяне на дъщеря им в училище. Жена му била емоционално нестабилна през последната година и половина заради проблемите със сина им Васил, който когато бил на възрастта на дъщеря им Боряна, това разкри магистратът пред Софийския градски съд, който решава дали да го остави в ареста. Разговорът им преминал в спречкване и блъскане, пише " 24 часа".

"Никога не съм удрял съпругата си с ръце по главата и тялото, каза още Бисер Михайлов. В един момент той излязъл от стаята да пуши цигара, нещата утихнали, но точно по това време дъщеря им се обадила на телефон 112. Тя е звъняла 3 пъти на спешния телефон, като дори единия път била казала, че баща ѝ държи нож в ръката си, а майка ѝ е с разцепена глава. Той добави, че със съпругата си живеели от 23 години в спокойни и хармонични отношения. Самата му дъщеря по време на разпита обяснила, че родителите ѝ са спокойни хора. Момичето е дало показания, че в петък в 7:55 сутринта
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


81
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
1
 
33
 
! Отговори
Главоблъсканица преди 7 месеца
"Жена му била емоционално нестабилна през последната година и половина заради проблеми със сина им Васил, КОЙТО КОГАТО БИЛ НА ВЪЗРАСТТА НА ДЪЩЕРЯ ИМ БОРЯНА, това разкри магистратът пред Софийския градски съд" - Някой разбра ли какво точно се е случило, "КОЙТО КОГАТО БИЛ НА ВЪЗРАСТТА НА ДЪЩЕРЯ ИМ БОРЯНА", обаче поводът бил "неубедителното представяне на дъщеря им в училище"?
37
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
С ръце не я е удрял! А с ритници???
36
3
 
24
 
! Отговори
Някой преди 7 месеца
Още дълго време ще се "спъва" тази женица, докато някой път не се "спъне" фатално! Като знае каква е съдебната система...Аз на това му казвам СТРАХ!
35
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Значи познах. Накрая дъщерята ще опере пешкира. Но не предполагах, че ще изкарат нея виновна и относно повода за скандала.
34
1
 
31
 
! Отговори
Пълна идиокрация преди 7 месеца
статията е леш хахаха даже последното изречение е недовършено
33
2
 
19
 
! Отговори
мдаа преди 7 месеца
Адвокатът им е много зле. Един току-що завършил право щеше да им даде по-добри съвети- някаква полуистина, смесена с голямата лъжа. Тоталната лъжа няма да им свърши работа, освен още повече да освети главния насилник в семейството- господин прокурора.
32
2
 
33
 
! Отговори
егати преди 7 месеца
Плитки адвокатски лъжи! Още повече се излага г-н прокурора. Вече натиска и майката и дъщерята да дават лъжливи показания. Тоя трябва да застане пред детектора на лъжата. Ама май цялото семейство. Такава излагация, егати и прокурора и е бил шеф на прокурорите в Перник. Тоя град се е управлявал от насилници.
31
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
И уникален завършек на статията, разбира се - Момичето е дало показания, че в петък в 7:55 сутринта
30
1
 
32
 
! Отговори
Уникално преди 7 месеца
Е тва изречение ме преби - Жена му била емоционално нестабилна през последната година и половина заради проблемите със сина им Васил, който когато бил на възрастта на дъщеря им Боряна, това разкри магистратът пред Софийския градски съд.
29
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Скандалът между пернишкия прокрор започнал заради лош успех на дъщерята - Стелче, я пробвай пак да го напишеш тва заглавие
28
1
 
23
 
! Отговори
мдааа преди 7 месеца
за пореден път се убеждавам че в днеса работят неграмотни списвачи !!!
27
1
 
14
 
! Отговори
ало днеса преди 7 месеца
още ли ни занимавате с идилията в това семейство ?!
26
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
До Анонимен 26 Никой учител няма да посмее да напише ниски оценки на прокурорска дъщеря. По- вероятно е да й подаряват високи оценки. Това са плитки лъжи, за да изкарат прокурора, че е бял и добър и много възвишен, а жена му и дъщеря му са черните.
25
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Внушават ни, че жената не е много в ред, дъщерята и най- черната, за да изперат прокурора. Всички ще бъдат дeмoнизиpaни, той ще е идеализиран. Мислят ни за много наивни, щом излизат с такива измислици пред обществото. Яко са "посъветвали" жената и дъщерята какво да говорят за пред хората.
24
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Впрочем тя колко ли лош успех има в училище в учебната година, която не е почнала и преди месец?
23
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Хихи, даже дъщеря си ще дискредитира, но виновен няма да излезе. Всичките корумпирани прокурори, с които заедно въртят далавери, ще се скъсат да обясняват как жената всъщност наранила мъжа си, удряйки го с глава в инстинктивно свитите му в юмруци ръце. После скочила надолу по стълбите, целейки да го нарани емоционално чрез уплах. Според мен трябва да поискат да оневинят сина им, защото цялото това преследване срещу него травмира г-н Михайлов.
22
1
 
9
 
! Отговори
За съжаление преди 7 месеца
Не мога да повярвам че чак сега 0ткрихте топлата вода ,,става въпрос за сайта че е ала бала
21
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
До Анонимен 22. След като прочетох, че са се тепали по причина успеха на дъщерята и сметнах, че е безсмислено да чета статията.
20
1
 
20
 
! Отговори
sherlock преди 7 месеца
Защо статията е недовършена??????!!!!!
19
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Типично за този сайт. Статията свършва в средата на изречение, а и няколко такива просто нямат смисъл. По леко с тревата следващия път...

403 Forbidden

Forbidden

You don't have permission to access this resource.Server unable to read htaccess file, denying access to be safe