Настимир Ананиев: Съдебната система е във валутен борд с Пепи Еврото

Може да се окаже, че дистанционното й се държи от политици
23 фев 2024 11:28, Стела Стоянова
22
Настимир Ананиев: Съдебната система е във валутен борд с Пепи Еврото
Снимка БГНЕС

Призовавам всеки да отдели време и да изгледа записа от заседанието на парламентарната комисия по случая "Нотариуса". Къде другаде можеш да видиш плачещ прокурор, заяви по БНТ Настимир Ананиев депутат от ПП-ДБ.

Според него имаме смел магистрат в лицето на съдия Владислава Цариградска. Тя получава още заплахи заради смелостта си да говори.

"Притеснително е, че в йерархията на съдебната система има роднини. Оказва се, че системата е във валутен борд с т.нар. Пепи Еврото. Навсякъде връзките се преплитат", обясни Ананиев.

Тази парламентарна комисия ще доведе до повече светлина, но и това, че ще се озовем като във филм на Копола. Опитваме се да осветлим и съберем данните - ние не сме разследващ орган. Трябва да се борим с наглостта в съдебната система.

В комисията са политически лица, всеки задава свои въпроси. Но се вижда и че у 5-имата прокурори има страх - как ще се раздава правосъдие, като има страх.

От тази комисия ще излязат и законодателни инициативи, но може да се окаже, че дистанционното на съдебната власт се държи от политици.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
0
 
1
 
! Отговори
хитлер преди 2 месеца
До АнонименИнтересно ми е от къде родителите на това нещо са знаели че не става за нищо и го кръщават Нестимирчо? Господ ги белязва такива *** да се забелязват .
18
0
 
0
 
! Отговори
Ангелина преди 2 месеца
По -точно е да се каже ,че съдебната система и цялата държава са под "пълен контрол" и "приватизирана администрация" от мафиотизираните политико- икономически кръгове с "ЦЕНТЪР"- НС.
17
2
 
1
 
! Отговори
Европеец с главно Е! преди 2 месеца
Никой не е гледал, но всеки коментира какво се случвало. Настимир ви каза - гледайте записа! Само с такива политици и съдии като г-жа Цариградска ще преборим мафията в държавата. Когато ППДБ настъпят интересите на Шиши и Боко и веднага се започват заплахи, шикалкавене. Ми добре бе, бутнете я тая сглобка, на следваяите избори ще сме още повече, защото хората видяха, че ППДБ няма алтернатива и това е единствената коалиция, която иска да имаме европейско и прозрачно бъдеще.
16
1
 
4
 
! Отговори
1111 преди 2 месеца
Защо ни губите времето и подценявате интелигентността ни , перманентно навирайки в полезрението ни подобни доказано бездарни , откровено несъстоятелни , категорично вредни и меко казано несимпатични представители на шарлатано-пепрудоидалната секта ?!Нима карикатурите не говорят без думи , нужно ли е да ни обясняват какво виждаме и какво трябва да видим ?!
15
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Толкова ли досега на разкриха нерегламентираните и паралелните връзки между различни отдели, нива, звена на тази система?
14
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Ми и вие сте в тоя борд ,всички сте в кюпа
13
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Това не е добре!!!
12
2
 
6
 
! Отговори
баба мара преди 2 месеца
стига празни приказки от сутрин до вечер по медиите искаме резултати всичкисъдии замесени в бандитски групировки вън от системата какво има да изслушватедвете цариградска и прокурорката пиете кафета япо комисии и слушате прос-то-тииоставка и нови избори
11
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Повръща ми се от безродник, който обикаля от партия в партия.
10
3
 
8
 
! Отговори
Майорс преди 2 месеца
Жалко Нистимире , да се вярва на сдия , чиото аъпрг и девер са познати като Боксовете , свързсни с Куката! А като прибавим че искате хора от АКФ на Сорос , начело с кадър на ДС , да участват в съдебната система , няма какво повече да говорим! Жалко , крадеца вика дръжте крадеца!
9
2
 
5
 
! Отговори
Пешо преди 2 месеца
Ама ние проблемите ги знаем, няма нужда да гледаме 8 часа. Кажете кога ще го промените, а няма да се възползвате от схемата? Това интересува навалицата.
8
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Голяма дъвка направиха тези леекета със съдебната система, която нито разбират, нито са от нея, нито имат образованието за да разберат малко от малко! И се упражняват на гърба на нещастната съдебна система и все по- големи борци стават! А Христо Иванов си предлага един платен тип от фондация за главен прокурор без да пита системата и без самият той като предлагащ да има и един ден в тая система, а напротив- с отнети адвокатски права е! Тези типове са дъното на политическата корупция!
7
1
 
15
 
! Отговори
Главанак преди 2 месеца
Ако някой в тази територия си мисли, че ще произлезе нещо от този медиен шум и създадени комисии, чиите резултат от проверките е предизвестен, е или ***, или пълен наивник! Няма как змията сама да отстрани опашката си! И още нещо- бъдете повече от сигурни, че зад всичката тая смрад/ извинявам се за израза/, стоят политици от първия ред на Парламента! А прокуратурата- тя е само органа, който грижливо ги пазеше, и най- вече бдеше да изтекат давностните срокове! Запомнете го!
6
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Като знаем кадрите на СДС-ДСБ-И ТЕХНИТЕ ПРОКСИТА ДНЕС, ИЗВЕСТНИ С НЕКОМПЕТЕНТНОСТ И ПО-ДОБРЕ СЪДЕБНАТА РЕФОРМА ДА НЕ СЕ ПРАВИ ОТ ДЕСНИТЕ.
5
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Насти бейби от много време не замъгляваше кинескопа с огромната си празна тиква. Сега пак си казал нещо, то били празни приказки. Нали отваряхте конституцията, Гешев ви пречеше, имате правителство, министър. Кой е виновен сега, че не видяхме промени, пак ли боко пффф
4
3
 
5
 
! Отговори
И не само, страшно е преди 2 месеца
Има съмнения и данни затова, че съдия Ели Скоклева и съдия Страхил Гошев от град Дупница заедно с полицаи се занимават с поръчкови убийства и заплахи!
3
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Тоя крадец какво пак дава акъл, няма по-гнусни от тия ППДБ
2
2
 
9
 
! Отговори
анонимен преди 2 месеца
Нищо НОВО НЕ ни каза,това е известно повече от 32години.
1
2
 
19
 
! Отговори
ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ преди 2 месеца
Нашата държавамного е затънала щом този господин е в парламента