Ясен Тодоров: Джуджетата не ме долюбват, с Нотариуса нямам пресечни точки

С Петьо Петров били в много добри отношения до 2004 г.
26 мар 2024 19:14, Анисия Иванова
18
Ясен Тодоров: Джуджетата не ме долюбват, с Нотариуса нямам пресечни точки
Снимка: БГНЕС

„Джуджетата“, меко казано, не ме долюбват, а с другия кръг на Мартин Божанов-Нотариуса нямам пресечни точки, каза Ясен Тодоров, следовател към Националната следствена служба (НСлС). Той допълни, че с Петьо Петров са били в много добри отношения до 2004 г., когато той става заместник на столичното следствие и отношението му към Тодоров се променя в отрицателна посока.

„Нямам представа с какво се е занимавал, след като е напуснал следствието, не съм комуникирал с него. Не мога да кажа дали има кръгове в Софийска градска прокуратура и Софийска районна прокуратура, защото не съм работил там“, обясни Тодоров. Той допълни, че в Националната следствена служба няма такива кръгове.

Заявявам, че не съм познавал Мартин Божанов, преди да бъде убит. Нямам негови телефони, не съм посещавал негови кантори. Не съм посещавал SS клуб, дори бях скептичен към съществуването му, когато стана известно по медиите. Най-близката сграда, която съм посещавал около клуба, е Военно-историческият музей и Специализираният съд - по повод атентата срещу Иван Гешев, каза още Тодоров.

Относно доклада, внесен от генерал Атанас Атанасов във временната комисия, Тодоров обясни, че целта му е "съсипване човешки съдби и проваляне на професионални кариери": "Професионално съм стигнал своя таван, нямам амбиции за повече, на тези, които са го написали, мога да кажа да не се притесняват за това, на ничие място няма да седна", каза Тодоров, цитиран от БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Защо ми се струва, че бяхте едно време големи дружки с ексглавния прокурор? Или вече не сте?
13
0
 
0
 
! Отговори
ОТНОШЕНИЯ преди 4 седмици
ИЛИ СНОШЕНИЯ
12
0
 
0
 
! Отговори
Алито от София преди 4 седмици
Съмнявам се точно Ясен Тодоров да не е ходил в Седемте джуджета и да не познава Мартин нотариуса, този е толкова черен и корумпиран че нотариуса може да му е брат, а що се отнася за генерала пинчер, няма по голям *** от него и Ицо Пинокиото, на времето ИТН казаха че двамата мръсни искат цялата власт, но много хора в България не повярваха и почнаха да говорят срещу Слави Трифонов, чалгар, гладен за власт, и днес държава е в политиката криза заради тези двамата и Киро джуката и Асен левореза
11
0
 
2
 
! Отговори
Ddd преди 1 месец
Колко е бил изолиран горкия, никого не знае, нито познава.
10
0
 
4
 
! Отговори
Нотариуса беше преди 1 месец
Шефа на България
9
0
 
7
 
! Отговори
Не лъжи преди 1 месец
Всички сте в играта
8
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ей, този Нотариус и този Петьо. Оказаха се пълни анонимници, завалийките. Никой ни ги знае, ни е чувал за тях. Да се смеем ли, да плачем ли?
7
0
 
3
 
! Отговори
И мама я знае преди 1 месец
Ние сме братлета седемте джуджета,малката Снежанка пазим ний.Пляс,пляс,пляс.Пляс,пляс,пляс.
6
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Тази комисия с войната в Украйна ли се занимава.И какво е това отношение към ръководителите на двете страни?Че Зеленски е истински исполин,неговият съперник ,Путин е направо великан.И какви осем джуджета им се привиждат,когато държавите са само две?
5
2
 
4
 
! Отговори
схемаджии до един преди 1 месец
гузен негонен бяга, но следите остават
4
2
 
8
 
! Отговори
Пише го в медиите преди 1 месец
Този Тодоров си купуваше луксозни п. роститутки от Румен Николов-Пашата, Ясен Тодоров изобщо не е зависим изобщо!В Цялата Прокуратура са като Ясен Тодоров от... до!
3
3
 
7
 
! Отговори
Той преди 1 месец
Лъжец
2
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
И тоя лъже като дърта ромка.Като че ли не го знаем що за стока е.
1
3
 
11
 
! Отговори
Ясен преди 1 месец
Мастията