Пак отложиха делото за мярката на Петя Банкова

Причината е отсъствието на адвоката й Аделина Натина
Обновена: 16 апр 2024 11:10 | 16 апр 2024 11:07, Александър Попов
24

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Софийският апелативен съд отново отложи делото за мярката за неотклонение на бившия директор на Агенция "Митници" Петя Банкова и сочения за контрабандист Стефан Димитров.

В залата не се яви нито адвокатката на Банкова - Аделина Натина, нито Людмил Рангелов, който също се явяваше като неин защитник, но е бил упълномощен само за първоначалното разглеждане на мярката за неотклонение.

От Аделина Натина отново е постъпила молба за отлагане заради болничен лист. В него е посочено, че се лекува от бронхит.

Съдът установи, че адвокат Натина е пречката да не започне мярката и следва да бъде изпратено писмо до Софийската адвокатска колегия за определяне на резервен защитник, които да представлява Банкова и да се предотврати възможността за ново отлагане.

Миналата седмица заседанието също беше отложено заради болен адвокат, като от прокуратурата настояваха Банкова да остане с най-тежка мярка "задържане под стража.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още по темата: Петя Банкова
Още от Темида
Гешев поискал очна ставка с Бойко Борисов
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
На тази крадла минимум 10 години затвор ,,ще бъде напълно справедливо . Но в България няма справедлив съд ,,съдите всичките са на отчет при нотариуса.
22
0
 
1
 
! Отговори
Емо преди 1 седмица
Абе и мен така ме съдиха по фалшиво обвинение, но в един момент нещата се обърнаха и прокуратурата гризна дръвцето, куките, които даваха фалшиви показания в съда се запознаха с вътрешна сигурност, ще ги съдя за набедяване пред орган на властта, а прокуратурата ще плати за тормоза срещу мен.
21
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
До Анонимен19 - *** й на посещение в ареста - носи цигарки, шоколад и презервативи.
20
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Трябва да не се позволява отлагане заради неявяване на адвоката. Това им е любимият начин да отлагат до безкрай. Като не си дошъл - да си дошъл.
19
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Има нещо много секси в тази жена.
18
2
 
8
 
! Отговори
дедо преди 1 седмица
Таа изглежда сгодна женица. Я бих се прежалил!
17
0
 
4
 
! Отговори
тТт преди 1 седмица
"РАБОТА, РАБОТА, РАБОТА..."
16
1
 
12
 
! Отговори
Съдия преди 1 седмица
Ами, законите в България са създадени , за да обслужват престъпниците ! Какви са тези отлагания ? На минутатта се вкарва служебен адвокат , който изпълнява всички необходими изисквания !!!! Докога ще сме най-тъпите граждани в света ???
15
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
бокоратурата може само жени да обвинява и вкарва в затвора, силна е тая бокоратура
14
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Аз да ви кажа какво ще стане. Ще стане като при НЕКСО. Нексо съди България заради мафиотската машина на Пеевски и Борисов за милиарди, и ще спечели. Същото ще стане и с Банкова. Ще съди България, и ние ще платим. Това обаче Бойко Пеевски не го интересува. Важното е да има пушилка и техните крепостни селяни да гласуват за тях. България е с гангстерско управление от поне 25 години вече, заради неграмотното си население с комунистическо мислене...
13
3
 
9
 
! Отговори
до 12 преди 1 седмица
не искаш ли конфискация на къщи в барселона, сараи и барбекюта?....герб-дпс доста повече са придобили за десетките години управление
12
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Конфискуване на апетитните имоти на всички от ПП придобити в последните две години. Бойко Рашков , Асен Василев, Даниел Лорел . Списъкът е дълаг
11
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
гешев се направи на работещ прокурор като унижи Иванчева и я прати в затвора, защото пречеше на застрояването, сега заместника му сарафов се прави на работещ прокурор пак чрез унижението на жена, питам аз, няма ли мъже престъпници в тази държава, пеевски, борисов и доган явно канали за контрабанда не са и помирисвали, тая жена за няколко месеца се оказа единсвената свързана с тях...
10
3
 
15
 
! Отговори
50 полицаи преди 1 седмица
Водят една 59 килограмова жена.И какви са тези татуирани полицаи.
9
1
 
15
 
! Отговори
rambaldievskievich преди 1 седмица
Искам си парите от данъците, чиято част е за издръжка на службите, агенциите, ведомствата... (НАП, НОИ, ДАНС, ВКС, ВКП, ВАС, ВАП, ДАР, КС, НС...).
8
2
 
12
 
! Отговори
Курвенски преди 1 седмица
Номера!Адвокатите с това си поведение пречат на правосъдието и са във вреда на интересите на подзащитните им!Могли са преупълномощят друг адвокат!Нека висят в ареста!
7
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Млади, хубави и интелигентни. Дълги години ще са звездите по популярност сред съкилийниците им!
6
0
 
9
 
! Отговори
баба мара преди 1 седмица
ама това са адв трикове като я няма почва се и без нея ами това дело ще сепроточи 100 години ако се върви по този начин
5
0
 
19
 
! Отговори
загрижен преди 1 седмица
Ех, кви болнави хора са тия адвокати... Я да се направи една проверка на джипитата им, сигурно не ги лекуват както трябва, горките!
4
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Боkyци долни, съдии , прокурори ,адвокати па и тая крадла и тя.