Акция "Смях"! "Бандитът" Красимир към СДВР: Номерът ми е...

Щял да се предаде, като се върне в България, ако обаче се върне
Обновена: 29 мар 2018 14:05 | 29 мар 2018 11:30,
93
Акция "Смях"! "Бандитът" Красимир към СДВР: Номерът ми е...

СДВР активно използва социалните мрежи, за да лови бандити. Но там ли е мястото да ги хваща? Това очевидно е друг въпрос.

Само преди дни полицията публикува на страницата си във Facebook над 50 снимки на осъдени и укриващи се лица.

И за изненада един от издирваните се включи с коментари под снимката си. Става дума за родения през 1981 г. Красимир Тончев, който е осъден и издирван от полицията.

Тончев не просто писа на полицията, но дори остави телефон, на който да бъде потърсен.

"Телефонът ми е 0 0 3 5 9 8 8 4 7 7 2 5 5 9. Няма от какво да се притеснявам...", написа той и допълни, че не е знаел за издирването му. Казал му негов приятел.

37-годишният мъж излива болката си от Германия – пращал пари на изгората си, тя ги харчела с любовника си.

Иначе признава, че е имал допир с Темида за шофиране без документи, за кражби и за побой.

Според полицията Красимир се укрива от 2013 г. Осъждан е 9 пъти за различни престъпления. Последно - за шофиране без документи.

Dnes.bg се опита да се свърже с него, но се включва гласова поща. По Нова тв обаче издирваният заяви, че никога не е получавал призовки, нито обаждания от полицията, че го търсят.

"Много пъти съм карал собствената си кола без книжка, за което съжалявам", призна Красимир.

Още по темата

Твърди, че без да разбере, от условно наказанието му станало ефективно – 1 година, 1 месец и 20 дни зад решетките. Затова и полицията го издирвала активно.

Красимир твърди, че не е имал намерение да се укрива. Вчера във Facebook с него се свързал роден полицай и му обещал, че щял да се предаде, когато се върне у нас. Ако се върне!

"Щом снимките са качени във Facebook, значи коментарите се следят", казват от МВР пред "24 часа" за куриозната случка.

Случаят на Красимир далеч не е единственият – под друга снимка, пусната отново от СДВР, служител в затвора в Стара Загора твърди, че един от издирваните си излежава присъдата там.

Акция "Смях"! "Бандитът" Красимир към СДВР: Номерът ми е...

А иначе в страницата на СДВР във Facebook коментарите не секват, предлагаме ви само един, но показателен: "2/3 от издирваните сами си коментират под снимките... но иначе са в неизвестност. Мила родна България..."

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


93
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Онези дни от МВР казаха, че нямат информация колко пенсионери работят във ведомството, та... сега и човека им праща телефона си.
28
0
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"РИБАТА СЕ ВМИРИСВА ОТ ГЛАВАТА" - затова ли ме изтрихте ? Или за това, че написах истината, че българският Министър-председател е бивш бандит,или затова, че БКП се клонира в ГЕРБ,БСП,ДПС и т.н., а българската овца още не е разбрала това, а може би заради свободата на словото в България ?
27
0
 
34
 
! Отговори
тежка бюрокрация преди 6 години
100 тона документи и накрая не знаят къде е. Цялата ни работа е такава. Безсмислена бумащина.
26
1
 
16
 
! Отговори
избирател преди 6 години
До кога''Пак искат някой друг да им върши работата,не знам вече какво трябва да стане за да се направи драстична реформа и съкращения в полицията,вече почват сериозно да дразнят народа''Тоя народ се дразни приятелю само,когато е заключен зад две врати,едната задължително метална!!!
25
0
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Полицаите от края на града трева да пасат. Истината е още по смешна та чак трагична. Те го издирват той в затвора. Съдят те задочно без да знаеш и за каране без книжка те вкарват в затвора. С нащата полиция и съдебна система никой не е в безопасност.
24
0
 
22
 
! Отговори
кога преди 6 години
Пак искат някой друг да им върши работата,не знам вече какво трябва да стане за да се направи драстична реформа и съкращения в полицията,вече почват сериозно да дразнят народа.
23
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
27/ те го издирват министъра, но той не знае още.Все пак ако искаш да разбереш че те издирват фейсбук е мястото.Чакат от полицията да си публикува и той телефона, че да му звъннат.
22
3
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Даам, за шофиране без книжка - затвор.А за убит човек в катастрофа - колко?А ако убитият човек е дете - колко?А ако убиеш собственото си дете коко?В тази връзка - издирват ли "нашето" момче - министърчето на транспорта?Или герберастите не ги съдят?
21
1
 
26
 
! Отговори
цирк преди 6 години
До 3MНе обиждай милицията тогава имаше ред и сигурност,а сега при полицията е бардак и хаос,но това не пречи Б Б да се подиграва с народа и да им увеличава заплатите....
20
0
 
29
 
! Отговори
избирател преди 6 години
Е тоя път наистина не разбрах защо ми изтрихте коментара?!Ааааа заради ''свободата''на словото в''демократична'',България?
19
0
 
27
 
! Отговори
до 19 преди 6 години
Сами се направиха за смях куките.Решиха да се правят на модерна полиция и ядоха дървото.Следващата им стъпка, ще е да си публикуваме жалбите във фейсбука на полицията, там ще се намесва прокурора и кварталният и свидетелите и накрая резултата от жалбата ще се публикува във фейса.
18
0
 
26
 
! Отговори
Щерю преди 6 години
Нали питат - Кое в България е наред? - Хаосът...
17
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Така се пазят началниците и директорите а от там и ръководството на МВР, като си нагаждат цифрите за да декларират успех в работата си.Ако се направи правилен отчет, ще се види, че освен кафета и игране на пасианси не са свършили кой знае колко работа. Издирваните хора които пишат като издирвани, са предимно такива които не са се явили на призовки и след като се явят ги слагат в графа свършена работа.А истинските , престъпници никой не ги търси, понеже головата разлика се оправя със химикала.
16
1
 
20
 
! Отговори
3M преди 6 години
смешна милиция "работи" по смешни закони и постига отчайващи резултати
15
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Направиха ги за смях............ отново!
14
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Така става, когато си оправят статистиката с химикала.Такива са им и цифрите по битовата престъпност, по автогражбите и тн.Стъкмистика. Ако им се гледат реалните резултати, ще се окаже,че качамака в полицията е пълен а цели служби не само че не работят а и затъват.И криминална, и териториална и охранителна. Всичко е за пред отчета, стъкмистика и нагаждане на цифри.
13
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Че тя цялата ни полиция това върши - работа по социалните мрежи.Защо 1 000 000 000 + лв не се спестят? Младежи, които биха киснали по социалните мрежи без пари цял ден биха свършили същата работа.
12
9
 
5
 
! Отговори
шматка преди 6 години
Не че оправдавам куките и съда но как да му изпратят призовка като със сигурност не си е дал адреса в Германия.
11
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До бившият разследващПич сега вече като си бивш да вземеш да се отдадеш на филми с криминална тематика, че да не се излагаш повече от това, в тях вземи че вложи повече мозък /ако имаш такъв де/ за да разбереш как действат в разумните държави криминалистите, че в България не сте нито криминалисти, нито разследващи нито интелигентни полицаи, а сте само една сб'ирщина от мързеливи и корумпирани същества !
10
2
 
31
 
! Отговори
Дръндер до 6 преди 6 години
До баси 6Поредния неразбрал за какво иде реч в някоя статия. Престъпникът не е длъжен да се предаде на полицията или да знае, че го издирват. Защо да улеснява полицаите? Тяхна е работата да го хванат! Идеята е че полицаите са зле. Може ли да издирваш престъпник, който вече е в затвора?