"Ей сега ще те приключа, избери къде!": Мъж простреля жена си в София

Двамата спрели с колата до бензиностанция
Обновена: 30 окт 2019 09:24 | 30 окт 2019 07:00, Елка Василева
271
"Ей сега ще те приключа, избери къде!": Мъж простреля жена си в София
Снимка: архив, Булфото

Мъж на 49 години от София преби съпругата си на бензиностанция на околовръстното шосе в София и я простреля в краката. Това стана в нощта на изборите, пише „24 часа“.

Двамата са пътували с колата си и спрели до търговския обект. Мъжът измъкнал със сила жена си от автомобила, завлякъл я на бензиностанцията, където било по-светло, блъснал я и тя паднала на земята.

“Ей сега ще те приключа, избери къде!”, крещял той в лицето ѝ и извадил пистолет.

Докато жената лежала безпомощна на земята, насилникът разкъсал потника ѝ и свалил обувките ѝ. Навел се над нея и стрелял в краката ѝ.

Подаден е сигнал в полицията и мъжът е арестуван. Очаква се в сряда съдът да реши дали ще остане в ареста за по-дълго.
Два дни по-рано ревнивец отвлякъл собствената си жена в столичния кв. “Люлин”. Росен се съмнявал, че съпругата му му Зоя му изневерява. Качил я в такси и я откарал в апартамент в друг квартал. Там я пребил и я заплашил с убийство. Двамата имат 3 деца.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


271
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
205
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тези жени не разбраха, че не могат да се гаврят с мъжкия авторитет. Малко и е на тази. Ако беше в ислямска държава, щеше да умре на място. Никоя жена не струва, колкото мъж, дори и мъжът да е пияница. Няма невинна жена. За да няма такива женски изгъзици, не трябва жените да много по-равни от мъжете. Ще трябва мъжка консолидация за отнемане женското право на глас. Дано Тръмп започне вече с това.
204
0
 
2
 
! Отговори
щирлиц преди 4 години
правилно решение,вместо да я убива и да я излежава в затвора.сега оная дето явно е в етапа от живота си "последния влак" няма да може да си сваля гащите дълго време!
203
1
 
1
 
! Отговори
бубето преди 4 години
До тткъде ги такива мъже вече
202
2
 
6
 
! Отговори
Трътла от Берлин преди 4 години
И мен Tpътльо ме пребиваше, но аз избягах. Сега се разхождам свободно из Берлин.
201
3
 
9
 
! Отговори
обективен преди 4 години
Вижте кой е начело на държавата ни /ако още има такава/ вече 10 години , и не се чудете защо се връщаме в Средновековието.-Нито един осъден крадлив гербераст за 10 години! Нито един!-Само един "заслужил милиционер" за главен прокурор! Само един!Не ви ли омръзна да ви правят на май....?
200
0
 
1
 
! Отговори
анонимен преди 4 години
от оценката за моето изказване, правя заключение, че сте лицемери, страхливци и лъжция
199
2
 
5
 
! Отговори
ЛЛ преди 4 години
Беднотия и недоимък са в основата на битовите скандали в семейството. От там следва натрупване на напрежение и избива от някъде.
198
6
 
0
 
! Отговори
анонимен преди 4 години
говорите за брак, семейство...Нали искахте да живеете без обвързване, без брак .... а сега роптаете.Така поставихте нещата , така ще изживеете живота си и несамо своя а и децете ви ще живеят така.Като заплашвате и убивате ще си понесете заслуженото - затвора до живот обаче ако може
197
3
 
14
 
! Отговори
до нищо добро преди 4 години
до нищо добро не води беднотията...
196
37
 
28
 
! Отговори
Сата НАТО преди 4 години
99% от пребиванията на жени, застрелванията на жени, избиването на цяло семейство от бащата, е заради изневяра на жената. Изневярата, както въобще липсата на честност в отношенията, водят до разпад на обществото. Законът предвижда наказание за нечестност в бизнес отношенията, но за женската изневяра казва - голяма работа! Като не ти изнася, плюй на 10-15 години провален брак и си доживявай живота. Това означава, че законът не се интересува да пази брачната институция, нито човешкия капит
195
37
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Кой знае горкият човечец ,колко е изтрадал от това неверно женище,и вече с разбити нерви и психика на малко да направи голяма беля!Мъжът също е жертва в тази житейска драма!
194
3
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Така става като на убийци раздавате присъди по 10г. Страх нямат дори да влезнат някъде не един, а всички накуп някое заведение да гръмнат. Пази Боже. Народът съвсем е оскотял и превъртял.
193
15
 
58
 
! Отговори
vai преди 4 години
Не одобрявам постъпката на мъжа,но истината е,че жените са станали непоносими.Голяма част от тях прости и арогантни,със измислено самочуствие.Това е крайният резултат
192
0
 
16
 
! Отговори
дъга преди 4 години
Защо ли нямаше мъж с пожарогасител в ръка на онази бензинострелна, че да се спре с фантазиите?
191
4
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Засекъл му " пистолета" между краката , а хванал железото. Абе вземи се замисли. Не се перчи с железото.
190
8
 
62
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В кой век живеят тия хора? Убииства, ревност всичко това показва, че огромна част от народа е забуксувал ментално в средновековието и нема измъкване!
189
12
 
46
 
! Отговори
Китаеца преди 4 години
Ето за това,ще си живея сам. Няма жена няма проблем.
188
9
 
26
 
! Отговори
: преди 4 години
Това е за 20 години в панделата, те се чудели дали да остава по-дълго в ареста, сега с Гешев нищо няма да се промени, нищо де. поне няма да ви се пречи да си карате 15 годишните трошки, от нископлатената ви работа до панелката.
187
2
 
31
 
! Отговори
До 164 преди 4 години
Като не си сигурен, дали децата са твои- има си ДНК тестове, доказваш че не си бащата и не те наследяват. А така хем си убил майка им, хем те мразят и в червата (каквито и да им ги разправяш), хем те наследяват. Просто се разкарай и се заеми с ДНК тестовете.
186
2
 
43
 
! Отговори
XuTbP5bP преди 4 години
""Българските мъже изтрещяха."Българските жени изтрещяха. Как ти харесва това?"Ок, нека го обобщим, Българите изтрещяхме?