31-годишен българин е починал в Лондон от COVID-19

Това обяви на брифинга тази сутрин ген. Мутафчийски
Обновена: 4 апр 2020 12:24 | 4 апр 2020 08:42, Александър Попов
192
31-годишен българин е починал в Лондон от COVID-19
Снимка: БГНЕС

Български гражданин на 31 години е починал в Лондон. Той е бил заразен с новия коронавирус, обяви на редовния брифинг тази сутрин ген. Мутафчийски.

Той е получил информацията от българското консулство там.

Още по темата
Мъжът не е имал придружаващи заболявания, което показва, че от COVID-19 може да починат млади и здрави хора. Затова не трябва да се отслабва вниманието, призова Мутафчийски.

Генералът още веднъж призова българите да не се готвят за предстоящите празници.

Не ходете в хотели в други градове - ще се заразите. Не ходете на църковните служби - ще се заразите! Останете си вкъщи със семейството, призова той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


192
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
49
5
 
5
 
! Отговори
Ало преди 4 години
Как вървят преговорите с екстремиста в патриаршията? Кога ще го тикнете в затвора за престъпления срещу нацията?
48
15
 
14
 
! Отговори
Хемус преди 4 години
Тоя единствено на подчинените си във ВМА може да им се прави на някакъв!За мен е никой!Вярващ човек не се страхува от нищо!А за кадри и снимки от Италия вие сигурно ли сте,че са от тази година и става въпрос за КОВИД 19!Какво беше казал Джордано Бруно!?
47
10
 
33
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА !!! преди 4 години
Искам да попитам въпросния генерал Мутафчийски като е толкова загрижен за живота и здравето на нацията защо досега не е повдигнал въпроса, че България е с най-висока смъртност в света ?30 години България е в челните места на класациите по смъртност. Имаше ли щаб по този въпрос ?Не ! Даже тези ужасяващи факти се споменаваха инкогнито или ей така между другото.30 години българските пенсионери ровят по кофите с мизерни пенсии ..Къде беше тогава генерал Мутафчийски ?Нямаше го ! Защо сега ?
46
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да дадат зелени коридори за да отидатхората до къра и там да изкарат2-3 дена.Нацията , да се усети малко жива.
45
20
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До всички без пари, пишещи тук - откъде имате пари за интернет като нямате за хляб?Имате десетки хиляди левове скътани, но не искате да ги пипате, искате държавата да ви даде, щот сте мноо убави, ама не бутат! Пазете си ги скоро мародерите ше ви го прилапат,след като ви покоси короната.
44
9
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Били умирали по света от катастрофи ,глад и рак.Катастрофите и рака не заразяват! Гладът е икономическа пандемия !Срещу рак няма доказано противодействие,а срещу короната - има !Всеки живот е ценен и всеки живот е един малък,но цял свят! Що за кощунство е да можеш да спасиш някои,а да не го направиш,защото ти се разхожда в парка?! Егоизъм,алчност и безумие ! Без значение каква е истинста за COVIT19 ,щом има изнамерен начин да се победи,трябва да се следва !
43
10
 
13
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА !!! преди 4 години
Други млади българи в Обединеното кралство не са умирали през годините ... Не ! Изобщо !Само, че за тях знаят само най-близките им. Не ги съобщават по телевизията и не влизат в никакви статистики.И да попитам защо никой не извади статистика на общия брой починали в Италия, Испания, Великобритания, Франция ... за предишни години ?Нека да имаме възможност, да сравяваме със сегашната ситуация.Нека видим наистина ли е толкова страшно положението.Или поне за България извадете такава статистика.
42
3
 
21
 
! Отговори
Аферата драйфус преди 4 години
Българите ходят на запад впречатлени от старите тинейджърски филми в които на Запад(включвам и Америка) всички са бели богати и всичко е романтично чисто и пълно с възможности.Още с появяването на летището обаче лъсва реалността оказва се че не емигрират само българи ами и всякакви амуджи ходжи субсахарска Африка и дори обикновени наши римляни.А те са повече и с по висока раждаемост раждайте децата си там да имат кой да бият из училищата децата на гореспоменатите мънкииз.
41
10
 
17
 
! Отговори
Vip преди 4 години
Моля всички, последователи на теорията на д-р Магъров заедно с него да дадат личен пример д-р Москов, е готов да ги "почерпи" с въздух от респираторите на болни пациенти. После да си ходят в къщи под карантина и да видим какво ще стане.. Дайте личен пример това е важно за да ви повярвам...
40
15
 
12
 
! Отговори
Влади преди 4 години
Гледам , някакъв изтрещял *** не е закусвал и затова тук яде, ли яде ..... Генералът му бил виновен, това правел, това не правел.Я, ***, *** се повърти около инфекцуизните отделения, зарази се, че да мирнем от тебе. Може да вземеш и Зеления чорап, да сте компания от ненужни субекти.
39
15
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не разбирам защо заради нечистоплътните домогвания на управляващата фашистка хунтаи един малък процент видиотени страхливци, на които им се привиждат корони във всяко нещо, трябва нормалните хора да страдаме?? Който иска, нека си излиза на собствена отговорност, който го тресе шубето от вируса, да се самокарантинира и за 2 години ако прецени. Толкова е просто, ама облъчените с пропаганда кухи *** нещо не схващат. Така е като демокрацията ни винаги е била една гротеска поза без съдържание..
38
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 34 - Западна държава с читава здравна помощ.Ти това по вестниците ли го прочете за читавата помощ? Имат скъпа техника, неуки доктори и липса на мисъл в действието. Ако си с добър "пакет" , то ти пускат куп изследвания ... и каквото апаратът покаже.За стационарно лечение можеш да мислиш съвсем малко преди болестта да се е хронифицирала, ама ако имаш късмет. Ако не си с късмет, то изобщо не достигаш до адекватна помощ. Има лекари, които си умеят да си правят нещо, но не за всички.
37
23
 
10
 
! Отговори
ЕДИ КОЙСИ преди 4 години
ТО ПЪК БИВА БИВА СТРАХ АМА ЧАК ПЪК ТОЛКОВА. И ТОВА МИ БИЛО ГЕНЕРАЛ ДА ПРИКРИВА ЗДРАВОСЛОВНИЯ ПРОБЛЕМ НА ДЪРЖАВАТА ЗАД ЕДИН ВИРУС.
36
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 46Бог не играе на зарове!Това са последните думи на Айнщайн
35
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Защо сменихте заглавието, май и това ще се окаже фалшива новина.
34
4
 
12
 
! Отговори
Хадж преди 4 години
Българина е много набожен досущ като брадатите камилари.Хе хе
33
32
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ще пътувам за празника и ще ида на служба, въпроси ?
32
27
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Каква оставка бе, това посмешище трябва да висне на въжето заедно с всички национални предатели, които ни водят към национална катастрофа.
31
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Аз като дете щях да умра от пневмония така че всичко е нормално
30
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Какво значение има дали е имал други заболявания или не?Ако е имал значи ли не трябва да има карантина, защото повечето хора нямат заболявания?