Северна Корея със сигурност се подготвя за смяна на властта

Анализира бившият зам.-министър на външните работи Милен Керемедчиев
27 апр 2020 11:23,
65

Бившият зам.-министър на външните работи Милен Керемедчиев, посочи пред Bulgaria ON AIR, че последната изява на Ким Чен Ун е на 11 април, когато участва в събрание на политбюро на партията.
Още по темата

На 12 април е тяхното Народно събрание, което винаги се ръководи от някой от династията Ким. На 15 април е празнуването на Деня на слънцето - на рождения ден на дядото на Ким Чен Ун. Пропуснал ги е тази година, което навежда на мисълта, че явно нещо се случва и има здравословен проблем", коментира той.

По думите му севернокорейските медии не изваждат актуални снимки и видеа на Ким Чен Ун и това допълнително подклажда съмненията, че явно има нещо здравословно с 36-годишния лидер.

"Неговата липса не е естествена, поради тези важни събития за севернокорейската пропаганда. Започнали са и нетипични военни маневри в близост до границата с Южна Корея. Когато има политически проблем в Северна Корея, веднага се предприемат демонстрации на военна мощ", каза Керемедчиев в ефира на "България сутрин".

Загадката с Ким Чен Ун, официозът в Северна Корея съобщи за негови дейности

Млад човек на 36 години е, но е тежък 126 килограма, има съпътстващи заболявания, отбеляза още бившият зам.-министър на външните работи.

Най-вероятният наследник на действащия севернокорейски лидер е неговата сестра - Ким Йо Чен. На това мнение е и Милен Керемедчиев. Според него севернокорейският режим със сигурност се подготвя за смяна на властта.

"Неговата сестра е пробутвана на по-преден план. Тя също е завършила частен колеж в Швейцария и е близка като манталитет до своя брат. Явно това ще бъде първата жена в династията Ким, която ще наследи Ким Чен Ун", заяви Керемедчиев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


65
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
5
 
6
 
! Отговори
??? преди 4 години
?...36-годишния лидер ? - роден януари 1982: род. 8 января 1982-1984 или 5 июля 1984 года: в КНДР сообщили дату на год ранее, 1982 год.???
33
3
 
0
 
! Отговори
koto преди 4 години
divercia po koreiski.. da belia si xodi toxi mayen mozak ne e za vlast ste napravi
32
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Жив, умрял, местя.
31
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ким е фамилията При тях се слага фамилията отпред
30
14
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не мога да разбера как брат и сестра имат едно и също малко име: Ким и защо мъжа Ким толкова обича прическата тип "табуретка".
29
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Бая е тежък Ким, като го гледам е някаде 1'70 висок, може и по нисък да е, но цели 126 кг. направо здраво се е ос финил.
28
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Севернокорейците още не могат да повярват как в еврог-йска либерална Европа борят вирус с нацистки методи
27
0
 
24
 
! Отговори
Внос/Износ преди 4 години
Ако искат може да им внесем Пеевски.Горе долу е същите килограми и възраст. От към пари и власт също му диша във врата.Само да кажат братята корейци и ще им го натоварим в един товарен самолет и ще им го пратим с експресна пратка.
26
5
 
12
 
! Отговори
Харесвам Дръпнати преди 4 години
Аз харесвам дръпнати и азиатки.Ако искате, може да ме пратите като дипломат там и аз ще надуя корема на сестрата на Ким.Хем ще имат нови наследници на династиятаХем българите ще се побратимим най-накрая с една велика държава.
25
2
 
6
 
! Отговори
КОС преди 4 години
едно време северно корейски и съветски пилоти с Мигове бягаха на запад, ама сега горивото им свършва и падат в морето или ги свалят с ОСА и БУК
24
8
 
13
 
! Отговори
Диагноза преди 4 години
Явно комунистическата зараза е силна като корона вируса. Като почнат да се сменят комунистите на едно място, веднага повличат крак и в другите държаваи. Другарят Ким ще го сменят, у нас *** ще я сменят , Джуджето в Кремъл също е на път .... ! Дай Боже съвсем да изчезнат комунистите !!!
23
10
 
7
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА !!! преди 4 години
Каква смяна на властта ? Прасчо е само на 37 години !Проф. Чуков обясни при Хикимян защо е била разпространена фалшивата новина за смъртта на лидера на Северна Корея.Ким е предложил на Башар Асад договор за съвместна отбрана и бартер - самолети МИГ от Сирия срещу севернокорейски високоточни ракети зема-земя.Слуховете за Прасчовата смърт се оказа един американски фейк !
22
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не може жена да стане президент !Корея ще направи ядрена война до три месеца .Сестра му е убита и става преврат .Генералите ще нападнат Япония .
21
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Горките севенокорейци!И да е пукясал, другият ще е пак такъв!
20
2
 
14
 
! Отговори
ИСТИНАТА Е ТУК преди 4 години
важно е КОЙ ще спи със сестра му за да има нов ВОЖД след време
19
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До VПак имаш ***.
18
2
 
13
 
! Отговори
Уй Хан преди 4 години
Не е умрял а се е е заразил с коронавирус докато зарежда бомбите да ги метка в японско море с вируса !Имено той измисли вируса и бе заразен цял Хан .
17
4
 
14
 
! Отговори
АнонимеН преди 4 години
ДОБРЕ, ЧЕ ТИ ДА НИ ГО КАЖЕШ, ЧЕ НИЕ НЕ ЗНАЕМ!В МОМЕНТА ТЕЧЕ УСИЛЕНО КОНКУРС ЗА КИМ ЧЕН УН 3-ТИ МЕЖДУ ВСИЧКИ ТЛЪСТИ КИТАЙЦИ!КИМ ЧЕН УН УМРЯ ПРЕЗ 2014-ТА ОТ ЛЪЧЕВА БОЛЕСТКИМ ЧЕН УН ПЪРВИ ДВОЙНИК УМРЯ ПРЕЗ 2020-ТА ОТ КОРОНА ВИРУС
16
0
 
21
 
! Отговори
изтрепахте рибите преди 4 години
последно умрял ли е или е жив или може да е болен от коронавирус и да диша с вентилатор. принципно каквото и да напишете ние ще ви повярваме!
15
9
 
14
 
! Отговори
V преди 4 години
Смяна на вастта се задава в източна черноморска Македония ;) ще се сменя тиквата която поддържа най голямато администрация и милиция в света за да не плаща помощи и пенсии както в в северната част на Македония и Албания.