Тити Папазов също с коронавирус

Той се самокарантинира след мача Царско село - Черно море
77
 Тити Папазов също с коронавирус
Снимка: БГНЕС

Вторият по големина акционер в Левски - Тити Папазов е заразен с коронавирус. Той избра да съобщи, че е с вируса в социалните мрежи. Папазов е присъствал на мача Царско село - Черно море, след който се разбра, че има заразен футболист от софийския отбор. След направените тестове още трима футболисти дадоха положителни проби, а заразените във варненския отбор са 16.

 
Ето какво сподели Папазов:
 
"Днес официално разбрах, че съм част от голямата близо 12 милионна група на заразените с Ковид 19. За първи път използвам възможността на социалните мрежи за публикуване на важна информация. Предпочитам тук,а не чрез медиите да споделя за болеста.
 
Съжалявам, че точно в този момент ще трябва да съм под карантина. ФК Левски изживява най-трудните си моменти, но точно, когато е най-трудно ще си проличи силата и духа на обичайното нещо в държавата ни.
 
Пожелавам на Наско да е жив и здрав, а на всички милиони ЛЕВСКАРИ за нищо на света да не се примирявате с моментната ситуация, защото тя може да е само временна. Ако никой не иска да ни помогне, ще си помогнем сами, защото сме милиони. Поне така се пее в една от любимите песни на феновете. Пожелавам живот и здраве на всички българи.
 
Бог да пази България. САМО ЛЕВСКИ!"

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


77
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
66
0
 
1
 
! Отговори
Ривъ преди 3 години
Кой ще плачка сега поТВ
65
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И мен ме боли ,,зъбът'',ама като не перем парите на *** и пульо,на никой не му пука за мен.Та по ,,Закона Архимеда'' ме боли фара за някакви си нещастни нагаждачи като този и онзи с крадените от държавните фондове пари.Кои са тези,и какво са направили и сътворили в държавата че да ми пука за такива?
64
0
 
3
 
! Отговори
ист преди 3 години
Тити получи 35 % коронавирус.
63
0
 
2
 
! Отговори
балъчЕ преди 3 години
Аз също имам корона вирус и секви други вируси! Обърнете ми и на мен внимание, моля!!1
62
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Разбрахте ли сега защо Тити кара бясно на червено - той бягал от короната.И сега като намали скоростта... и короната го настигна.
61
1
 
20
 
! Отговори
ko4an преди 3 години
ще поплаче и ще му мине
60
1
 
15
 
! Отговори
Мдааа преди 3 години
Нидей рива!!!
59
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Всеки който иска да изкара някой лев може да се тества в правилната лаборатория.
58
2
 
12
 
! Отговори
БЪЛГАРИН преди 3 години
А дали не се е писал за болен за да вземе едни 1800 да си пмати глобите. И на мача царско село черно море нямаше 12 000 човека.Като лъже да лъже по скопосано
57
3
 
9
 
! Отговори
Странна работа преди 3 години
Защо "vIp"-овете ни не се хвалят, когато ги хване разстройство, а?Първо, защото не е модерно иВторо, защото това за тях май е обичайно състояние
56
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Когато нямаш с какво да блестиш, КОВИД19 идва на помощ! Чрез него всеки се опитва да бъде осветен от всякакви информационни средства и да получи 5 минути медийно внимание.
55
0
 
14
 
! Отговори
Един преди 3 години
Сполетя ни поредното национално бедствие, а за милионите "левскари" това е поредната национална катастрофа!Не мога да ви разбера - това ли е най-важната личност в България? Защо се подигравате с хората, които имат своите предпочитания към един славен спортен отбор? Ама аз явно съм наистина много ***, щом се вълнувам от подобни неща!!!...
54
1
 
9
 
! Отговори
Един преди 3 години
До Анонимен 43: Москва слезам не верит! Като ще го цитираш на руски, поне го научи тоя език...
53
1
 
23
 
! Отговори
Гоги преди 3 години
И сега ще падне един рев в къщи, рев рев рев
52
2
 
27
 
! Отговори
Парадокторче преди 3 години
Така е Тити, сиренето е с пари. Трябва да си плащаш за нищоправнето деситилетия. Клоун си и такъв ще со останеш.
51
1
 
15
 
! Отговори
asd преди 3 години
До Вайръл вирусИ четиримата пастори от оная евангелистка сбирка и те ли си правят реклама, че за по-достоверно даже се споминаха? Ах колко жалко е да си т...п
50
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Искам да попитам как така част от акциите на левски бяха прехвърлени на този льольо? Откъде накъде точно на него? Нали тези акции струват пари? Той може във всеки един момент да ги продаде.
49
11
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Другари, световната конспирация продължава. Такова животно нема...На всички тия световния заговор им плаща пари, само и само Бил да ви чипира. Не се предавайте другари, до окончателната победа на революцията.
48
1
 
20
 
! Отговори
Лудко преди 3 години
Това всичкото със сълзи на очи ли го казва?
47
2
 
17
 
! Отговори
Tawq преди 3 години
Няма да се учудя ако е фалшива новина .. . Той обича да е постоянно в светлината на прожекторите .