Руснаците изстреляха ракети по Лвов

Експлозиите са били чути и в Полша
Обновена: 13 мар 2022 10:47 | 13 мар 2022 08:25, Камелия Цветанова
218
Руснаците изстреляха ракети по Лвов
Снимка: БГНЕС

Град Лвов в Западна Украйна е бил разтърсен от няколко експлозии днес, съобщи местна медия, цитирана от ДПА.

Градът, който се намира на около 70 км от границата с Полша, е бил поразен от няколко ракети. "Множество експлозии са чути във Лвов и Херсон и има съобщения, че Лвов е подложен на руско ракетно нападение", съобщи украинският новинарски портал "Киив индипендънт" (Kyiv Independent).

Според репортер на ДПА в полския град Пшемисъл експлозиите са били чути. /БТА/
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


218
Още по темата: Лвоввойната в УКрайна
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
130
41
 
23
 
! Отговори
Антикомунист преди 2 години
Руснаците се предават по за една супа...
129
22
 
57
 
! Отговори
Фалшива новина преди 2 години
Поредната фалшива новина. То не било Лвов, а военна база близо до Лвов пълна с чуждестранни военни инструктори.
128
31
 
29
 
! Отговори
Антикомунист преди 2 години
Ще ударите Киев, ама я съберете малко парици да купите храна на руската армия, че гладува...Не забравяйте и водка...
127
24
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Малко остава да одарим Киев
126
34
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Доолна руска агресия срещу мирен народ , мръъсни окупанти ще си платите ама много много . Те опашките в русия почнаха , това е само началото колкото и да лаят тук путинистките *** , разплата ще има един ден.
125
27
 
26
 
! Отговори
Ха ха преди 2 години
Руската армия за *** не става.
124
24
 
26
 
! Отговори
Путьо преди 2 години
Пияни ватенки.
123
24
 
22
 
! Отговори
Jimmy преди 2 години
Има ли жертви от международната терористична доброволчески отряд:)
122
17
 
8
 
! Отговори
ПЕНКО преди 2 години
НЕ РАЗБИРАМ -КАК ГРАД ТИРАСПОЛ ОЩЕ НЕ Е АТАКУВАН -- НАЦИСТКИЯ "ДЕСЕН СЕКТОР " БЕ СЪЗДАДЕН --- ТОЧНО ОТ БАНДЕРОВСКО -ПЕТЛЮРОВСКИТЕ НАСЛЕДНИЦИ НА *** - ПЪРВО ИЗБИВАЛИ ЕВРЕИ , А ПОСЛЕ ЩУРМОВАЦИ НА ХИТЛЕР ---КАК ЛИ СА ОТЦЕЛЕЛИ ПРИ АТАКИТЕ НА ИСТИНСКИТЕ УКРАИНЦИ -НЕНАЦИОНАЛИСТИ !!!!!!!!!?
121
20
 
31
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
До възмутен - а да изброяваме ли агресията на САЩ - само във Виетнам колко са избитите, известно ли ви е? За ваше сведение съм против всички войни, а не само тези на Путин. Всички са виновни, в даден момент едните повече, в друг - другите. Значи единият момина сълзичка, другият - демон!? Затова стига с този двоен аршин, стига с оправданията за този и онзи.
120
26
 
33
 
! Отговори
До 158 преди 2 години
Краварски ***, не ви ли е срам или за пари сте готови да оправдаете всички краварски войни за заграбване на независима страна съпроводена с нечуван терор над майки с деца. Като ви харесва смхнатия пенсионер Байдън, защо не емигрирате в ФАЩ?Колко инвазии направи ФАЩ досега . В Панама, в Ирак, в Югославия, в Авганистан, в Сирия? Те са агресори обладани от манията си за империя, не само ще бъдат спрени, отиват на бунището на историята!
119
31
 
29
 
! Отговори
Възмутен преди 2 години
Путиновски ***, не ви ли е срам или за пари сте готови да оправдаете тази престъпна война, война за заграбване на независима страна съпроводена с нечуван терор над майки с деца. Като ви харесва смахнатото джудже диктатор Путин, защо не емигрирате в Русия?Колко инвазии направи Русия досега . 1956г. в Унгария, 1968г. в Чехословакия, 1980г. в Полша, в Авганистан, в Сирия, сега в Украйна? Те са агресори обладани от манията си за империя, не само ще бъдат спрени, отиват на бунището на историята!
118
24
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Говедарските доставки от оборудване за армията на дрогираният клоун отидоха в небитието!
117
23
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
За Лондон трябва да бъде сринат със земята!
116
24
 
19
 
! Отговори
Веселинъ 7112136860 преди 2 години
Руската Армия използува технология за поразяване на цели с перфектна точност. Употребата на лазер в Червената Армия е факт. На снимката се виждат последствия от страни технологии,каквото са на въоръжение в украинската нацистка армия. Руските бойци стрелят от небето,следвайки вертикалният безопасен за населението способ.
115
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Снимката е стара, изобщо не е от Лвов, слагайте поне реални снимки.
114
10
 
17
 
! Отговори
Щирлиц преди 2 години
Варшава кога ще си го получи?После Париж,Лондон?
113
5
 
18
 
! Отговори
пешо преди 2 години
До gogo Пълна глупост е че руснаците са започнали война в Украйна.Това звучи като твоето-Тази глупост за терора над цивилни в Донбас е лъжа.Свали си капаците и пофледни западни медии и политици.Нещата излязоха из под контрола на САЩ и ЕС и сега ще има война докрай.Вече няма никакво значение броя на жертвите.
112
12
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Eлементарните просъветски мозъчета си седят в къщи и ръсят дрънканиците на путинската пропаганда. От 8 години така наречените републики са се отцепили от Украйна и водеха ВОЙНА срещу украинците. Как едно гражданско движение /както се определяха в началото/ се оказа въоръжено с тежки оръжия? От 8 години Путин дава огромна премия на всеки военен пенсионер заселил се там. Включително раздава ЗЕМЯ която по документи е чужда собственост. Ама пък то нашенските комунисти от кого да се учат
111
14
 
7
 
! Отговори
gogo преди 2 години
До До 146Тази глупост за терора над цивилни в Донбас е лъжа. Последните години там цивилните загинали са не са повече от 10 на година. Големият брой загинали в ДНР и ЛНР, около 15 000 души е бройката на всички жертви, украински, руски при военните действия от 2014 насам, като голямата бройка е от 2014. Също тук са включени и загиналите 300 човека от сваленият от руснаците самолет МХ17. ЛНР и ДНР са територии управлявани от бандитски формирования, от където цивилните напускат