Раят съществува

Не се ограничавайте до Малдивите, има и други красоти
Обновена: 11 яну 2012 11:14 | 11 яну 2012 09:28,
10
Раят съществува
Снимка: homedsgn.com Бижуто на Мауи (Jewel of Maui Residence) - луксозно имение в Капалуа на Мауи - втория по големина Хавайски остров

Този път не става въпрос само за Малдивите или Хаваите. На планетата има толкова много чудати места, които да ви накарат да почувствате рая.

Някои дори са по-близо, отколкото предполагате... като например в съседката ни Гърция.

Раничко е да планирате лятната си почивка, но всъщност не е нужно да бъде лято, за да пожелаете да се насладите на красота и покой. А и на повечето от посочените места целогодишно си е жега, така че няма защо да чакате за топлите, слънчеви лъчи.

Бали, Италия, Гърция, Южна Африка, Малдивите, Тайланд и куп други страни очакват да ги удостоите с вашето внимание. Дано успеете да ги посетите и лично, ако все още не сте го направили!

Разгледайте райските кътчета в галерията на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
2
 
! Отговори
Сиана преди 12 години
Съгласна съм за Южна Африка - няколко пъти съм била там. Разкошна природа,вкусна храна и вина. На другите места още не съм била,но се надявам да ги посетя някога !
9
0
 
13
 
! Отговори
съгласен преди 12 години
Аз искам на Малдивите, на Бали,Южна Африка, Тайланд. Само върнете машината на времето и дайте и на мене едно куфарче на прехода.
8
0
 
5
 
! Отговори
масса преди 12 години
Глупости, Малдивите от екзотичните дестинации всъщност са най-евтини(след Тайланд де) 35000 може да е някоя супер луксозна вила, и то цялата. Бунгала до плажа има за по около 200, има и по-евтино. Бунгала от тези във водата, което за мен е най-якото има за по 300 евро. Не е евтино, но не е и 35000. И автомобили там няма :)
7
1
 
16
 
! Отговори
eko72 преди 12 години
Чистичко прохладно лято, тишина спокойствие. Вечер салати троянска сливова, сутрин домашни мекици домашно сирене и винце. И ние си имаме рай ама никой не иска да го види. Е само Hi-life луксозни вили и лимузини.
6
3
 
8
 
! Отговори
eko72 преди 12 години
Четох статия в DW че една нощувка на малдивите е около 35.000 $. Доста скъпичко е в рая. А тая снимка която са я лепнали е на някаква луксозна вила. Това ли е разбирането им за рай. Някакъв изкуствен рай в Бали, Италия, Гърция, Южна Африка, Малдивите, Тайланд и други. Сигурно е интересно там ама при тия цени е рай само за дяволите. Миналата година бях в троянския балкан на село. Да ви кажа чесно беше напълно достъпен рай. Нямаше досаден раболепен персонал, клаксони автомобили.
5
0
 
4
 
! Отговори
гугълчето преди 12 години
Може би имахте предвид: става въпрос само за Малдивите ?
4
1
 
9
 
! Отговори
Хм преди 12 години
тея па... аз не мога до село да си отида за кисело зеле, те - Бали, Малдивите... не е хубаво да се подигравате на хората, циници такива...
3
1
 
6
 
! Отговори
Онзи преди 12 години
Прощавайте, къде се намират Мадивите? Или имате предвид Мъдивите, които са малко подКУРилските острови?
2
1
 
8
 
! Отговори
Талпата преди 12 години
Има рай и в Банкя.
1
1
 
13
 
! Отговори
искам в рая, но... преди 12 години
Раздавате ли пари ????