Разочароващите атракции в Европа

Понякога нещата не са такива, каквито изглеждат
Обновена: 15 авг 2012 11:19 | 15 авг 2012 11:19,
32
Разочароващите атракции в Европа
Мона Лиза, Снимка: Reuters

Нашият континент предлага от всичко – история, красива природа, дух и забележителности. Именно заради тези неща, а и от финансова гледна точка, всяка година хиляди европейци пътуват в други държави, но отново на територията на Европа.

Това не трябва да изненадва никого, все пак Европа има какво да предложи. Всяка държава впечатлява с нещо отличително или има свой характерен символ, който задължително трябва да се види при посещението на съответната страна.

Често обаче някои хора се разочароват от видяното, тъй като са имали прекалено големи очаквания. Независимо дали те самите са ги създали, или те са плод на масовата истерия по някоя атракция.

Ако скоро мислите да пътувате до някоя страна в Европа, влезте в галерията и вижте за кои неща не трябва да бъдете прекалено ентусиазирани.

Вижте ги в галерията на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
1
 
26
 
! Отговори
турист преди 11 години
Много добра статия. Поначало, всяка сбъдната мечта крие известно разочарование. Именно затова, когато си някъде, има много по-интересни и вълнуващи обекти, отколкото масовия туристически bullshit, по който всички се захласват. Тръпката е в откриването на нещо ново, твое си, в потопяването в специфичната атмосфера на това място, а не в следването на тълпата с фотоапарати:)Спомените от пътуването не са толкова в щракнатите архитектурни забележителности, колкото в срещите с нови хора:)
8
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До до 4 от двойничкаДа, с твоето вероятно
7
1
 
7
 
! Отговори
до 6 преди 11 години
Я си похейти малко, ей така за спорта. Можеш да го обърнеш и на политика като 1, 3 и 4. Даже съм чувал че ББ и Цвъ Цвъ са виновни че малката русалка е малка. Плювни си. Те Па че ти казват кво да гледаш. Всичко на опаки па ти на обратно. Замисли се и от кога не си писал положителн коментар и бегом към психиатрията!
6
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Направо се очудвам как някой успява да вмъкне темата за политика/министри в темата за атракциите в Европа .. евала .. на 1500% съм убеден, че ако си канализирате потенциала може да постигнете огромни резултати в работата си.
5
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
"вижте за кои неща не трябва да бъдете прекалено ентусиазирани." МНОГО *** и отрицателна СТАТИЯ! Насаждат ни предварителни очаквания, настройват те да си предубеден, !! Вие ще ми кажете за какво да се ентусиазирам и за какво не.!!!
4
0
 
15
 
! Отговори
... преди 11 години
За Мона Лиза е горе долу вярно. Но сравнително лесно може да стигнеш отпред. Не съм искал да се снимам на нейният фон, но спокойно постоях 4-5мин. за да й направя снимки. А и Лувъра има още много предмети, заслужаващи да се видят. За любителите на катедрали препоръчвам Кьолнската. Във Франция, в Бове, също има много красива бяла катедрала. Нотр Дам бледнее пред тези двете :)
3
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До двойничкаПри всяко положение е по-хубава от Мая Манолова.
2
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Но най-разочароващото си остават мошенниците. Не са такива за каквито се представят. Те се представят за хора културни, образовани, интелигентни и филантропи, а всъщност са посредствени, ограничени, използвачи, безскрупулни и абсолътни егоисти.
1
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
абе тва не е ли Фидосова в шести клас