Къща в Юта вдъхновява с размер, красота и уют

Дървено имение се превръща в мечта за зимните празници
Обновена: 27 ное 2012 09:40 | 27 ное 2012 09:36,
23
Къща в Юта вдъхновява с размер, красота и уют
Снимка: adelto.co.uk

У нас се броят на пръсти хората, които държат еленски глави или само рога в домовете си. Най-малкото защото те вървят с камина и в съзнанието на хората са кич или тотална липса на градски усет. Е, в Америка нещата стоят по различен начин. Еленските рога, мечите кожи и другите ловджийски трофеи са белег на лукс и висок социален статус.

В това за сетен път ни убеждава страхотната дървена „къщурка" в Диър Вели, Юта. Тя е закътана сред високите борове в планината и е един от най-уникалните частни имоти в щата.

Първото, което трябва да се отбележи за дома, е, че той се простира на площ от 22 000 кв.м. Основният материал, който е използван за построяването му, са дървени трупи от района на парк „Йелоустоун". В този американски дом има 12 спални (две от които двуетажни), 16 бани, огромни коридорни пространства, фитнес център, библиотека, детски стаи за игра, обширен хол, 22 гаражни места, вътрешен басейн и куп други удобства.

Постройката върви с двор, който също е в размер на няколко хиляди квадратни метра. Наблизо няма друга вила, тъй като семейството собственик е държало на неприкосновеност на личния си живот. Така че на място като това принц Хари със сигурност можеше необезпокояван да играе гол не само билярд, а и други игри.

Местоположението на имота и неговото име е 5000 Royal Street и само по себе си подсказва, че е достойно за крале. Интериорът лъха на лукс, но едновременно с това излъчва и неподправен уют.

Помечтайте си да прекарате поне един уикенд на подобно място, като разгледат галерията на Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още по темата: къщапразнициЮтауют
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
0
 
0
 
! Отговори
ddd преди 11 години
poredniqt primer kak ne vinagi golemite neshta sa krasivi.golqmo no praveno bez kakyvto i da e vkus.
21
1
 
5
 
! Отговори
Didka преди 11 години
Лелеле, кой го чисти това?
20
0
 
3
 
! Отговори
ku4eto преди 11 години
моята е по-готина от тая на снимката
19
0
 
2
 
! Отговори
11 преди 11 години
КОШАРА
18
0
 
7
 
! Отговори
Ункъл Сам преди 11 години
А, сетих се и още нещо - явно в Юта не живее Бай ***...
17
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Такива къщи най-много трябва да се пазят от пожар.
16
2
 
13
 
! Отговори
Ункъл Сам преди 11 години
До всички, които като мене ги мързи да цъкнат на линка:Значи аз все пак цъкнах - пичове, разгледах снимките и ви казвам: да не ви мързи - цъкнете и вие и ги разгледайте, за да разберете хората какви неща строят! То светлина, простор, уют, красота... Не е за разправяне... То гледаш, гледаш и отвътре започва да те гложди въпросът "Какво да направя, какво да измисля, за да спечеля пари, та да мога и аз да живея един ден в такъв дом?".Евалла, братчета американци, някои неща си ги умеете!
15
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Надали се броят на пръсти хората, които носят рога. :)
14
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Сигурно е пълно с дървояди.
13
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Диър Вели....това Вели от Велислав ли идва? Местността се казва "Скъпи Велко"? Ей, некадърници, дори не можете да превеждате готови статии! Долината ако се казва Deer Valley не мога да разбера как сте го превели Диър Вели....ама така е, като сте чуждопоклонници и ви лъсва голия ***! Спокойно можеше да напишете, че местността се казва Еленовата долина и сега нямаше да предизвиквате насмешка в четящите...
12
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Taq baraka kato q duhne Katja ili Nadq samo za ogrew 6te stawa.
11
1
 
8
 
! Отговори
имигрант преди 11 години
Като прочетох че е в Юта, веднага ми изникнаха пред очите мормони.Та с други думи, такава къща е нормална за едно мормонско семейство - един мъж със примерно четири жени и 20 деца...
10
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Вие да не мислите,че тук няма такива палати????? Бачкаш-имаш! Бачкаш-нямаш! Не бачкаш- най-много имаш! Зависи коя клечка изтеглиш.
9
3
 
11
 
! Отговори
Тъп сайт преди 11 години
Пак сте преписвали от интернет, много хора в България имат вкус но просто не могат да си го позволят. Кой нормален човек може да има такава къща тук ?! Ми никой , обикновенно тя върви с 2-3 корпорации и 70 хотела на морето. И всичко това от спестени закуски, или 'много работа' .. вероятно по 50 часа в денонощие
8
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Кеф на душата.
7
2
 
18
 
! Отговори
аз преди 11 години
супееееееееееер......дай боже всекиму............
6
16
 
26
 
! Отговори
до 2 преди 11 години
Не приятелю, на някои места хората са кадърни и бачкат и затова си позволяват да живеят в лукс, на други само мрънкат и пишат по форуми...
5
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
napravo mi otvori dushata. mnogo krasivo imenie. ot nego lyha uiutnost, spokoistvie, velichie, vkus, krasota i lux.
4
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Много ми хареса
3
3
 
10
 
! Отговори
Dan преди 11 години
Уникално, само тези индиански мотиви под формата на килими малко кичозно ми идват смятам, че ако си е дървен под или каменен ще е по яко!