40 метра по-близо до Господ

Църква в Грузия предлага много адреналин на посетителите си
Обновена: 8 яну 2013 08:52 | 8 яну 2013 08:12,
26
40 метра по-близо до Господ
Снимка: worldfortravel.com

Не всички хора си падат по разглеждането и посещаването на църкви и манастири, но някои свети места са по-специални и привличат окото не толкова с иконите и кръстовете, а с легенди, местоположение и форма.

Устроени сме да вярваме, че колкото по-близо до небето сме, толкова по-близо сме и до Господ. Грузинците се приближават с цели 40 метра до него, защото на територията на страната се намира една малка, китна църква, която е разположена на върха на огромен камък. За да я достигне, човек, трябва да се изкачи по вита и опасна метална стълба и да се надява да не падне.

Може би това е един вид изпитание, което да покаже дали християнинът е грешник? Успели да се покатерят до светата обител твърдят, че там горе, човек се чувства облекчен, спокоен и сякаш намира истинското си АЗ.

Църквата се намира в западната част на Грузия в село Катчи Чиатура (Katshi Chiatura ). В действителност там има две църкви – едната е построена през 5-ти век, а другата през 6-ти. Те са възстановени, благодарение на един свещеник и брат му Максим, който и до днес работи там.

Вижте чудатата християнска обител в галерията на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


26
Още по темата: църкваскалаГрузия
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Прогнозата на Минчо Празников; "От скоро се променя метеорологичната обстановка,"По света и у нас",както и ателиетата за Коломаска,фризури и бръснарски "обработки".Времето ще бъде постоянно слънчево,с изключение на потъмнялото "Царство на звяра".Не се споменава за марки и продукти,че току-видиш ли,СЕМ са пуснали и те бради.А сега е време за дедопопщините и приелите "белега на звяра".Моля сега си изпуснете "умствените ***"под формата на поклонения на боядисани "Чудотворни подноси",наречени икони"."Сервитьорите и сервитьорките-"Под прикритие"
20
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Как 40 м. по- близо? Господ е в душата на всеки.
19
5
 
1
 
! Отговори
e преди 11 години
Дедо попе,след като Господ-Бог е един,как така се пръкнаха толкова "истини".Твоята "попско-папска истина" вече знаем,че в стария завет бе описана като "Гръцкия козел" и в Новия завет като "Звяра".Тогава какво е секта ? Не е ли всичко онова което не е истина или полуистина ? Нещо ми намирисва на попско -папски,или хожи-кебапчета. Обаче има спасение Дедо попе и всички ,които сте описани в Писанията като сатанински слуги-попове,папи,ходжи,юдейстки,будистки,и крави-богове.Всичките носите и представяте "Образ и подобие" на Божията истина,но всъщност хората по света разбраха какво е секта и как Сатана действа чрез вас.Ами Дедо попе,понеже ти имаш най-окосмена лицева част,ти препоръчвам Бр.М. "Philips",на звук малко е страшничка,нещо като звук на свръхзвуков,или зъболекарска М.,но после ще ти олекне,просто ще ти избяга Напрежението/статичното Ел./.
18
0
 
5
 
! Отговори
до 17 и 18 преди 11 години
Млъкни ве, откачен сектант!
17
1
 
0
 
! Отговори
e преди 11 години
До: noc***tehila.gov.ilОтносно: нищо добро не ви очаква ако продължавате със сатанинставтаДата: Вторник, 2013, Януари 8 12:17:56 ЕЕТВижте си само партиите в Израел вие от МОСАД за да разберете и бога,който ви подтиква да правите всички тези неща-вие,както и другите-опонентите ви.Всичко това се slucvа под "любезното деригентство на Сатана" чрез неговите религии.Това,че концентрацията на такива в Израел е голяма е показателно за минали,настоящи и бъдещи събития.Някога Господ ви нарече "Първородния",т.е. синове на Единородния,Който е Светия Дух и Ангела,Който е Исус,извел ви от робството ви в Египет,после дошъл да изведе всичките народи от робството на лукавия,коитодържеше света в заблуда чрез нечисти духове-религиите. <бр /> <бр /> <бр />
16
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
bravo na horata, koito sa ia postroili na tosi kamyk. mnogo e interesno.
15
6
 
1
 
! Отговори
e преди 11 години
Дедо попе,вече е обществена "тайна",че вие "отците"поставяте "Белега на звяра на дясната ръка и челото",което е описано в Новия завет и дело на сатанинските слуги на "Звяра"-попoве и папи,.Това е попско-папското "кръстене" с дясната ръка към челото.А защо ли Господ каза съвсем други не ща за "кръстенето" ?
14
8
 
2
 
! Отговори
e преди 11 години
Дедо попе номер 16,ако то Господ не е знел защо е написал заповедите.Как Господ казва :"Не си прави образ и подобие...",а дядо поп казва :" Не е вярно-чудотворна е" Дедо попе трябва ти една Бръснарска машинка за да ти Поолекне напрежението от Статично електричество в Брадата.
13
0
 
4
 
! Отговори
до 6,7,9 и 10 преди 11 години
Млъкни ве, сектант!
12
0
 
7
 
! Отговори
някоя си преди 11 години
Незнам дали се сещате ама ние в България си имаме цял манастир на 40 метрова скала - Гложенския и той е доста по - красив от .....тази църквичка схлупена на камък, така че там където някакви братя са решили, че са интересни ние одавна сме стъпили.
11
7
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Камъните носили ли са ги или са взели чукалата и са къртили отгоре, за градежа? Предполагам няма канализация значи... горе, отгоре ги мятат или по пътя са изненадите- или църквата са я строили както дядо ми навремето сайвантя за магарето?! Сигурно виждат зор по сватби и кръщенета, а дали на Великден я обикалят калпавите, като нашите *** със свещите?
10
1
 
0
 
! Отговори
. преди 11 години
До Факт da si vidyal nyakoga takava malka djamiya?
9
8
 
3
 
! Отговори
КАХАБЕР КАКАШВИЛИ преди 11 години
Грузините = Картхвелските племена са Кавказски народ от кавказката езикова група.Езиково не са част от индо-европеиците,също като финландците,естонците,унгарците и угро-финските народи и племена в Руската Федерация.Руснаците са угро-фини.....не са славяни.Просто говорят на СЛАВЯНСКИ ЕЗИК.....КАКТО БРАЗИЛЦИТЕ ГОВОРЯТ НА ПОРТУГАЛСКИ,,А МЕКСИКАНЦИТЕ НА ИСПАНСКИ.СЛАВЯНСКИ НАРОДИ НЯМА...ИМА СЛАВЯНСКА ЕЗИКОВА ГРУПА.
8
5
 
0
 
! Отговори
e преди 11 години
Първа заповед: "Да нямаш други богове освен Мене",казва Господ&gt;&gt;&gt;&gt;&gt;Втора заповед:"Не си прави образ и подобие,идол и кумир,нито да им се кланяш,нито да им служиш !"
7
6
 
0
 
! Отговори
e преди 11 години
Първа заповед: "Да нямаш други богове освен Мене",казва >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>Втора заповед:"Не си прави образ и подобие,идол и кумир,нито да им се кланяш,нито да им служиш !"
6
13
 
0
 
! Отговори
e преди 11 години
православие + католицизъм ="Звяра"
5
9
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
pravoslavieto+katolicizma="Zvyara"
4
4
 
31
 
! Отговори
Факт преди 11 години
Християнски черкви и будистки храмове има доста по такива високи, недостъпни и красиви места. Винаги съм се чудел, защо няма джамии построени по този начин и на такива места. Отговорът е винаги един и същ - мюсюлманите са страхливи, мързеливи и не обичат Бога са, а просто мразят останалите религии. Защото когато обичаш някой правиш дори и невъзможното, какъвто е случая с тази черква.
3
1
 
16
 
! Отговори
някой преди 11 години
Красиво е, но нещо не мога да схвана смисъла. Ако беше манастир, като тия в Метеора, разбирам, но само църква? Кой ще ходи там на литургия? Когато са я строили, сигурно е имало някакъв смисъл, но тъй като *** от Днес.бг не обичат да се задълбочават, не са дали по-подробна информация. Ако питате мен, причината за построяването е също толкова интересна, колкото и самата църква.
2
15
 
1
 
! Отговори
Вовка Путин преди 11 години
А если сделаете опять какая та ерунда, я провожу вас, широконосие, на встречу с Бог ваш Господен!СКАЗАЛ!!!