Хотелите с най-добри арт колекции

Наслада за очите и комфорт по време на почивка
29 май 2014 13:19, Теодора Драгоева
1
Хотелите с най-добри арт колекции
Снимка: Iniala Beach House

Едва ли има място по света, където човек не може да открие перфектния хотел. Луксозни сгради, петзвездни удобства, спиращи дъха гледки... Възможностите са безкрайни, което прави избора още по-труден.

За да се отличат от другите конкуренти и да привличат повече посетители, някои хотели залагат на изкуството. Съчетанието между наслада за очите и комфорт по време на почивка прави престоя на всеки гост в подобен хотел истинско блаженство.

Луксозният хотел Arts Barcelona в испанския град залага на голяма инсталация под формата на риба. В Делхи пък хотелът ITC Maurya залага на неповторими стенописи. Това са само част от примерите, че арт колекциите вече не се срещат само в музеите и галериите.

Културата и пътуването отдавна вървят ръка за ръка, но сега човек не е нужно дори да напуска своя хотел, за да открие класически и съвременни шедьоври. Влезте в галерията на Tialoto.bg и се убедете сами.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
18
 
! Отговори
Мъж преди 9 години
Всеки хотел е хубав, ако си далеч от жена си. Няма опасност да ти скапва настроението нон стоп и да ти краде парите и времето и да ти съсипва спокойствието и да те тества до кога ще издържиш на тормоза и ще оставиш всички имоти и пари на нейно име.