Камбоджа – новата уелнес дестинация

Страхотен хотел предлага спокойствие и фитнес предизвикателства
19 авг 2014 08:04, Теодора Драгоева
6
Камбоджа – новата уелнес дестинация
Снимка: adelto.co.uk

Напоследък все по-популярни стават хотелите, които предлагат нещо повече от просто уютна стая с хубава гледка.

Хотел Belmond La Résidence d'Angkor в Камбоджа е най-новата уелнес дестинация, където можете да се насладите на спокойствие, йога практики и фитнес предизвикателства.

Страхотният хотел се намира в провинция Сием Реап в азиатската държава. Неговите посетители имат уникалната възможност да тренират сред древни храмове, да се хранят със здравословна гурме кухня и да практикуват йога.
Луксозният Belmond La Résidence d'Angkor е построен в кхмерски стил и е разположен на спокойно място на брега до река. В непосредствена близост се намира световноизвестният комплекс Ангкор.

Идеята на хотела е престоят там да бъде предизвикателство, но не стресиращо, а точно обратното. Камбоджанският оазис е място, където посетителите могат да релаксират и да се погрижат за своето физическо и духовно здраве.

Всичко започва с благословия от местен монах. Всяка сутрин фитнес треньор води спортните сесии, провеждащи се в храмове, в близост до исторически съкровища. Гостите на хотела могат да си почиват в градината му или да плуват в соления басейн.
Влезте в галерията на Tialoto.bg и разгледайте отблизо Belmond La Résidence d'Angkor в Камбоджа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Flexто все едно някой англичанин да дойде да живее в българия.
4
2
 
1
 
! Отговори
Flex преди 9 години
Имам познат, дето ходи там и иска да се връща да живее - за $400 на месец си вземаш "жена" в пълния смисъл на думата - секс когато, както и колкото искаш, готви, чисти, и тя е супер на кеф, че реално изкарва масирани пари, и на теб ти е евтинко... бе уин-уин :)Казва, че в хубав ресторант 4 човека се *** от ядене и пиене за $6
3
3
 
2
 
! Отговори
СОЦИАЛНИ ГРИЖИ преди 9 години
До Анонименв Тайланд са ти 100$ на ден заедно с хотела храната и алкохола!
2
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тайланд е скъпо. В Камбоджа и Мианмар проститутките те клатят от сутрин до мрак, масажират те и ти танцуват за 100$ на ден, храната е екзотична, вкусна, понякога жива, но винаги много и евтина. Хотелите не всички имат климатик и Wi-Fi, само вечер си струва да се прибираш, вярно пипнати са, предлагат добри програми ама проститутката и без тва си и платил за ден- има кво да гледаш. Извън града има предупреждения за опасност от мини останали от кхмерите, така че много не импровизирайте.
1
2
 
1
 
! Отговори
СОЦИАЛНИ ГРИЖИ преди 9 години
Тайланд си е по-добре !