За лятната почивка: На море в Гърция

Вижте новата перла в Халкидики
17 май 2015 21:17, Теодора Драгоева
11
За лятната почивка: На море в Гърция
Снимка: adelto.co.uk

Гърция е една от най-предпочитаните летни дестинации за българите. Много от сънародниците ни избират да почиват извън пределите на родината ни и много често се насочват именно на юг.
Халкидики от своя страна е едно от най-желаните места за изкарване на лятната почивка.

Ако вие самите планувате да пътувате до Гърция в някои от летните месеци и искате да се насладите на лукс и множество удобства, вече имате още една възможност за настаняване.

Този месец в Халкидики отвори врати новият хотел Икос Оливия, който впечатлява със съвременен и иновативен стил.

Той се намира в залива Торонеос, известен със своите гори, живописни села и девствени плажове. Ако предпочитате да пътувате със самолет – летището в Солун се намира само на 30 минути от хотела.

Икос Оливия се състои от 136 стаи и апартамента, както и 159 частни бунгала-апартаменти.
За тези от вас, които търсят допълнително уединение и спокойствие, някои бунгала предлагат просторни и елегантни апартаменти с отделни спалня и хол, както и шезлонги в обзаведен балкон или лична градина.

Новият хотел предлага и четири ресторанта, в които може да намерите ястия от гръцката, азиатската, италианската и френската кухня, както и един средиземноморски ресторант с шведска маса.
Любителите на спа също няма да останат разочаровани, тъй като ще намерят много и различни предложения за релаксиращи терапии. Предлагат се и такива за двойки.

В галерията на Тialoto.bg може да разгледате само част от Икос Оливия – новата перла на Халкидики.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
1
 
! Отговори
Пеню преди 8 години
До razgradski popЦена на стая на вечер + ол инклузив:Price per room per night Superior Double Room Garden View - from EUR 395.90Bungalow Suite Sea View - from 725.91Нали знаеш какво значи "from" = оттук -> нагоре!
4
6
 
5
 
! Отговори
razgradski pop преди 8 години
хотел Икос Оливия: през септември all inclusive 660 лв. на ден, на човек, т.е. 2 седмици за 2ма възрастни са 18.480 лв....приятна почивка!!!...:)
3
9
 
51
 
! Отговори
анализатор преди 8 години
Защо няма да ходя на българското бетономорие:- море пълно с фекалии- гадна чалга 24 ч в денонощието- високи цени, съчетани с ниско качествени услуги- гадна храна- пияници на всяка крачка- ширеща се наркомания- мутри дерибеи- липса на достатъчно места за паркиране- ужасни тълпи навсякъде- алчни търговци- гадни кръчми- невъобразим шум- щом се стъмни започват декоргиите навсякъде- джебчии и крадци- *** на всеки ъгъл- на много места липса на спасители- и така нататък.......
2
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
160 бунгала ?! Това не е хотел, а цял курортен комплекс.
1
8
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ама недейте така......трябва да подкрепим българското гето, пардон черноморие.