Магията на Боливия

Страната е малък рай в Южна Америка
23 юни 2015 21:12, Теодора Драгоева
0
Магията на Боливия
Снимка: Antony Harrison

Едва ли има кътче от света, което да не може да ви очарова по свой собствен начин. Всяка държава е уникална със своята история, култура, природни забележителности, начин на живот на местните хора, традиционна кухня и т. н.

Сега на фокус е Боливия – една от най-бедните държави в Южна Америка, която въпреки това е като един малък рай.
Красотите, които природата е сътворила там, не са една или две, и определено си заслужава да бъдат видени, ако някога решите да пътувате до другата част на земното кълбо.

Доказателство за магичните природни дадености на Боливия са снимките на един турист-ентусиаст, който е опознавал страната в продължение на цели три месеца. Самият Антони Харисън описва Боливия като "земя на чудесата".

Той започва пътешествието си от Исла дел Сол (Островът на слънцето) и го завършва по „Пътят на смъртта“ – един от най-опасните пътища в целия свят. В неговия край Антони и съмишлениците му се озовават в очарователния планински град Коройко.

В галерия на Tialoto.bg ще намерите любителските снимки на Харисън, запечатили някои от най-красивите природни гледки на Боливия – доказателствата, че си заслужава да посетите тази южноамериканска страна.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари