Живописни места за четене на открито

Няколко зашеметяващи идеи за забавното ви лятно четене
26 юни 2015 17:17, Теодора Драгоева
0
Живописни  места за четене на открито
Снимка: readitforward.com

Лятното четене за децата вече започна, но и възрастните хора четат много повече забавна литература, именно когато са в отпуск.

Така че, ако скоро ви предстои да тръгвате на почивка, задължително сложете в куфара си няколко книги и списания, с които да запълните мързеливото си време на плажа, в парка, или в хотела. Важното в случая е да четете в близост до майката природа, за да се насладите и на природните звуци и на приятните пейзажи, докато се отдавате на любимото си хоби.
Предлагаме ви няколко красиви, живописни идеи, за това на какви места можете да четете на открито:

1. Ако ви предстои почивка в планината – няма нищо по-добро от това да четете на тераса с гледка към гордите върхове и дишайки чистия планински въздух.

2. Ако смятате да прекарате отпуската си в града, създайте си свой собствен зелен оазис на терасата и четете книгите си на открито.

3. Ако пък ще ходите в провинцията, на село или на вилата, използвайте някоя хубава поляна с трева, вземете си одеяло и всичко необходимо за пикник, като не забравяте и любимото си четиво.

4. Ако пък предпочитате да идете на луксозен спа комплекс, намерете някой по-спокоен и се отдайте на четене на терасата до джакузито.

5. Ако сте приключенски настроени, вероятно ходенето на палатка сред природата не ви е чуждо, като вариант за почивка. Ето ви и едно предложение (на снимката долу) как можете да четете в една невероятна обстановка в гората.

Още по темата, както и снимки, олицетворяващи тези красиви кътове, ще видите в Тialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари