Най-скъпият апартамент в Дубай

Как ще изглежда той?
19
Най-скъпият апартамент в Дубай
Снимка: dailymail.co.uk

Най-скъпият апартамент в Дубай ще има осем спални, инфинити басейн, огромна външна тераса, гараж за 12 автомобила и... домашна прислужница. Той ще се продава за 32 милиона британски паунда и ще бъде готов след две години – през 2017 г.

Мезонетът, който наистина ще прилича на малък оазис, ще се намира в 25-етажния луксозен комплекс „Palm Jumeirah“.

Едната стена на зашеметяващия апартамент ще е цялата с прозорци, предлагайки великолепни панорамни гледки към целия град на Обединените арабски емирства.

Страхотната сграда, в която ще се намира жилището, е проектирана от архитектите на нюйоркската фирма SOMA.

В сградата ще има още фризьорски салон, кино, спа център и фитнес зала. Преди проектът за този апартамент, най-скъпото жилище в Дубай се намираше в сградата Бурж Халифа и струваше 16.3 милиона щатски долара.

Вижте снимките на най-скъпия апартамент в галерията на Тialoto.bg.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ето пример за една изклпчително малка и слабонаселена държава (ОАЕ), на пъпа на пустинята, голяма колкото община Аврен, но с малкото залежи на петрол и морето, което имат са изградили един рай насред пустинята и нарицателно за лукс, предтиж и просперитет.Хайде сега да я сравним с една друга, уж много велика държава, най-голямата в света,с най-големите залежи на петрол, всякакви руди, газ, плодородни почви и тайга - бедстващо и мизерстващо насвление, хранещо се предимно със зеле и картофи.
13
0
 
10
 
! Отговори
аналнологичен слючаи преди 8 години
"Най-скъпият апартамент в Дубай" това ноо убаво ама милионите мюсюлмани, избивани от мюсюлмани, измиращи по пътя на бежанци, кво праиме!? Къде е тоа коран с мюсюлманското милосърдие!? Пак гадните ще ги спасяват. ...и т.н.
12
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
В този апартамент колко ли бежанци могат да се настанят...а вярно в Дубай не приемат бежанци, развалят им гледката, нищо че са братя мюслимани
11
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Този , който го купи, ще има един голям проблем: че за жалост няма да може да си купи втори г.ъ.з! Ще си остане сам с един, както всички останали!
10
0
 
7
 
! Отговори
Apokalipsis преди 8 години
До МРАВКАПърванов вече не може, нали скоро си купи голям хотел за 7 милиона, едва ли са му останали паро ?!?!
9
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
НИЩО ЕСТЕСТВЕНО
8
1
 
23
 
! Отговори
МРАВКА преди 8 години
МНОГО ХУБАВО ЖИЛИЩЕ.ЗА НЕГО ОТ БЪЛГАРИЯ МОЖЕ ДА КАНДИДАТСТВАТ БОРИСОВ,ЦВЕТАНОВ ,КУНЕВА, ПЪРВАНОВ,ПЛЕВНЕЛИЕВ,МЕСТАН ,ДОГАН,В.ЗЛАТЕВ, ВСЕ ХОРА СПЕСТЯВАЛИ ОТ ЗАКУСКАТА СИ.
7
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
това нещо Бакалова ли го продава?
6
3
 
9
 
! Отговори
Сп???нс преди 8 години
От хиляди години светът тъпче на едно място , имало едно време един фараон ,който решил ,че е по-по-най и построил град в пустинята , резултата - разорил цветущото царство ,защото насочил всички ресурси към осъществяване на идеята и един хубав ден като свършили кинтите , хората си били шута и така допреди 50 години ,когато археолози откриват руините му
5
0
 
30
 
! Отговори
анонимен преди 8 години
защо не го напълнят с бежанци а ги гонят насила да бягат към зап европа
4
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ина кого му пука за световната снобария? Самовлюбени и доста плиткоумни, унищожават без никакъв смисъл ресурси.
3
0
 
5
 
! Отговори
Жо преди 8 години
До 3Няма да ти кажа адреса, но е нова сграда.
2
0
 
3
 
! Отговори
До Жо преди 8 години
Онази сграда, дето е построена още през соца и се намира зад Парк-хотела ли имаш предвид, или сега са построили някоя още по-луксозна?
1
0
 
7
 
! Отговори
Жо преди 8 години
НАЙ-ГОЛЕМИЯ апартамент в София се намира на ул Латинка и е 850 кв. м.Той заема целия последен етаж на суперлуксозна пететажна сграда. Под него апартаментите са по три на етаж и всеки от тях е с площ по-голяма от 250 кв.м.