Магичният мост Бастай в Германия

Величественият мост сякаш води към някой магичен свят
Обновена: 9 ное 2015 07:59 | 9 ное 2015 07:23, Теодора Драгоева
7
Магичният мост Бастай в Германия
Снимка: freeyork.org

Мостът Бастай, намиращ се в Германия, свързва скалистите върхове над река Елба.

Той е разположен в Националния парк Саксонска Швейцария и е известен със своите впечатляващи и странни скални образувания.

Те му придават един магичен вид, заради който районът около моста е търсен от хора, посветени на изкуството, спорта и от любителите на природата.

Туристите, решили да посетят величествения мост Бастай, също не са малко. Уникалните скалисти върхове и прекрасната гледка към реката определено няма да ви оставят равнодушни.

Мостът се намира на доста метри над реката, като по този начин предоставя и панорамен изглед към гората в съседство. Той е част от маршрут, минаващ през Германия, Швейцария и Чехия.

Първоначалната конструкция, построена през 1824 година, е била дървена. 30 години по-късно се изгражда мостът, който познаваме днес.

Влезте в галерията на Тialoto.bg и го разгледайте.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
3
 
3
 
! Отговори
DDR преди 8 години
Няма страшно!! Германия устоя на англичани, руснаци и какви ли не, та сега една шепа *** ако мислите, че ще я съборят......
2
1
 
5
 
! Отговори
тъпчо преди 8 години
до 4Просто се пошегувах, може би непохватно. Страхувам се, че наистина може да се случи. Европа е с хилядолетна цивилизация, а како става сега ...
1
13
 
2
 
! Отговори
тъпчо преди 8 години
Аллах акбар.