Ученици планирали масово убийство в Лос Анджелис

Двамата искали да бъдат ликвидирани при престрелка с полицията
Обновена: 20 авг 2014 10:02 | 20 авг 2014 10:01, Елка Василева
51
Ученици планирали масово убийство в Лос Анджелис
Снимка: Reuters

Полицията в квартала Саут Пасадена на Лос Анджелис арестува две момчета на 16 и на 17 години, които планирали масово убийство в гимназията, в която учели, предадоха световните агенции.

Момчетата искали да убият колкото се може повече хора. При разпит в полицията те разказали най-хладнокръвно какви са били плановете им. В домовете им не били намерени оръжия, но в компютрите им имало достатъчно доказателства, че двете момчета мислели да използват автоматични оръжия и взривни устройства при нападението и проучвали боравенето с тях.

Двама служители на гимназията в Саут Пасадена са подали миналия четвъртък сигнал в полицията, че двете момчета имали странно поведение. Полицията започнала да ги следи чрез социалните медии и чрез кореспонденцията им по имейла и накрая претърсила домовете им.

Момчета разказали по време на разпита, че искали да бъдат ликвидирани при престрелка с полицията.

Според директора на полицията в Саут Пасадена Арт Милър планът на младежите бил напълно откачен. Предстои на двамата гимназисти да бъдат повдигнати обвинения, посочва БТА.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


51
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Някой знае ли какво са планирали ученичките на снимката?
41
1
 
3
 
! Отговори
атанас преди 9 години
До АнонименАми измисли ти начин тогава да събереш десетки милиони долари за благотворително. Ако не можеш, си затваряй устата и не критикувай хора, които правят нещо положително. Да не са наранили някого като се заливат с лед? Айде стига псевдо моралисти. Това му се вика вирусен маркетинг - забавни клипчета, които постигат целта си, а тя е повече от положителна! Защото ако посланието беше предавано без тези клипчета резултатите щяха да са много по-слаби!
40
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Там където няма цензура и контрол, извратените неща се превръщат в мода! ++++++++Показвайки само полшото и простотиите по всички медии и в интернет се стига до точно такива резултати. Пощлото елементарното, глупавото и извратеното се налагат като мода и начин на поведение. В България му викат "чалга култура" в другите държави може и да му казват нормалност но все си мисля, че това не трябва да се налага като такова.Лошото е че до такава степен сме свикнали с лошото, че трудно го разграничаваме
39
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Информирана съм преди теб... но не мисля че това е начинът, съжалявам!
38
6
 
4
 
! Отговори
атанас преди 9 години
До АнонименЗаливането с кофи с лед е за благотворителна кауза, умнико. Има за цел известни личности да създадат шум около благотворителната кампания, за да може повече хора да се включат. Поне малко се информирайте преди да пишете глупости!
37
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Там където няма цензура и контрол, извратените неща се превръщат в мода! Миналата седмица се скъсаха да се заливат с кофи студена вода...било хит в мрежата! Затова на човека зад врата трябва да има поставено винаги чаталче, защото иначе се изоглавя и почва да върши глупости!
36
7
 
6
 
! Отговори
Марс преди 9 години
За червените бабички коментиращи тук...en.wikipedia.org/wiki/List_of_countries_by_intentional_homicide_rate
35
5
 
14
 
! Отговори
Иво преди 9 години
Ето до какво водят "хубавите" американски екшъни, които ежеденвно ни завливат от екрана..
34
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Каквато им е шиба.ната държава, такива *** са и жителите и.
33
6
 
2
 
! Отговори
до 36 преди 9 години
Той хонорат не знам дали ще вземе, но ти явно много държиш на няколко копейки. Стигат ли за самогон? :)
32
4
 
13
 
! Отговори
Израелтянчето преди 9 години
Насилие , секс изратенящини , наркотици , оръжие , всекидневно облъчване от ранна възраст , няма да казвам чии са компаниите за порно филми и някой от най-известните холивудски компании , защото според *** , името на "жертвите" от Холокоста е нецензурно да се споменава, но всички знаем кои са.
31
6
 
14
 
! Отговори
до 32 преди 9 години
Ние отдавна лижем натовски и ес г*з, а нашия го даваме на същите тия.Не ни е обещавала Русия пари,за да закрием работещи блокове на АЕЦ-а, а ЕС.Не ни е карала Русия да си продаваме енергоразпределението (щото НЕК бил монопол и тока бил скъп),а ЕС - на ся като няма монопол - що тока от тогава е скочил с 200% и пак немога да си избирам доставчик на ток?Ходи да си земеш хонорарчето, *** нещастен. Щото такива продажници като тебе ще си останете в БГ да гниете, а останалите някъде в по-нормална
30
3
 
4
 
! Отговори
До asd_! преди 9 години
Не знам защо си мислиш, че статистиката, която беше публикувана от предишния коментиращ за убийствата е измишльотина. И както публикуваш някакви измислени от теб цифри и това ти е аргумента? "List of countries by intentional homicide rate" - потърсете си официалната статистика, всеки разбира английски и може да види какви са фактите. Не заемам никаква позиция, но като спорите си служете с истински статистики, а не се правете на интересни!
29
9
 
9
 
! Отговори
до 33 преди 9 години
Какво да го ядат, в русия все едно нямате серийни убийци. Единствената разлика е, че още от времето на комунизма тия неща минават първо през цензурата. Затова нищо не чувате за тях.
28
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Малки, изтрещели кретенчета. Добре, че полицията ги е проследила в социалните мрежи и е предотвратила поредната кърава баня. Нали се сещате, че ако някой *** реши да направи това, полицията ще разбере за случилото се от медиите. Оставете американците да си живеят живота, вие мислете как ще олижете руският бял г*з за пореден път. Не забравяйте да си купите и една нова Лада Нива. Има фейслифт: предната броня се предлага в цвета на колата срещу заплащане. Заслужава си!
27
4
 
23
 
! Отговори
ЗАТВОРЕНО ОБЩЕСТВО преди 9 години
"Слава на великата американска,ценностна,възпитателна култура?!?"
26
2
 
18
 
! Отговори
. преди 9 години
Много ги облъчват от малки с насилие , секс , наркотици , извращения , чифутската машина за промиване на мозъци работи с пълна пара и Бай ти *** не е защитен ...
25
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ау, сакън ва, те са непълнолетни. Пуснете ги срещу подписка, даже им дайте някой лев, заради стреса който са преживяли.Правете така както правят у нас с *** - демек нищо. Пуснете ги да си ходят и толкоз.А като стане белята само ще се оправдавате с липсата на средства за интеграция, високата безработица,неграмотността... тука номера минава, що да не мине и там
24
13
 
10
 
! Отговори
СМЯХХХL преди 9 години
Какво общо имат всички американци с тия двамата изчаткали. Все едно Руснаците да имат нещо общо с ония чеченци дето превзеха училището и избиха бая дечица в Беслан.
23
10
 
6
 
! Отговори
Мислещ преди 9 години
Тези момчета са осъзнали безпътицата на американското общество и са искали да събудят апатичните *** маси затънали в лой и самодоволство. Браво на тях!