9-годишно дете уби погрешка инструктора си по стрелба

Момиченцето не успяло да удържи картечен пистолет
Обновена: 27 авг 2014 17:22 | 27 авг 2014 17:22,
74
9-годишно дете уби погрешка инструктора си по стрелба
Снимка: YouTube

9-годишно момиче застреля инструктора си, без да иска, докато е било обучавано как се използва мощен картечен пистолет Узи, пише Би Би Си.

Инструкторът е давал урок на детето на стрелбище в Уайт Хилс, Аризона, но то е загубило контрол над оръжието заради отката на автоматичния режим. 39-годишният Чарлс Вака е бил прострелян в главата и е починал, след като е бил транспортиран в болница в Лас Вегас.

Момичето е било на стрелбището заедно със своите родители, които дори са снимали на видео урока на дъщеря си.

В клипа се вижда как детето възпроизвежда един изстрел. След това изглежда, че картечният пистолет се включва на автоматичен режим и детето не успява да го удържи. Видеото е редактирано от местната полиция и приключва, преди инструкторът да бъде прострелян.

Изглежда, че в някои части на Америка е често срещано децата да се обучават да използват огнестрелни оръжия. Много от стрелбищата имат строги правила за безопасност, когато се обучават деца, но няма ясно поставени възрастови ограничения.

Вижте повече във видеото:

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


74
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
0
 
0
 
! Отговори
Уоуо преди 9 години
Света се побърка 9 годишно момиче тц тц тц ,тези родители *** ли са?Вместо да играе с кукли то ще се учи да стреля.Както е тръгнало до 20 години ще се избият всички .
42
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Колко сте смешни в БГ, с коментарите си против USAВърховното постижение на Демокрацията е да ти даде правото да се защитаваш с Оръжие сам...в БГ трябва да дойде полиция и трябва да обясняваш кво е станало...т.е. Раята и трябва Пъдарин да я стриже и защитава...Жал ми е за всички трудолюбиви хора там...Живота д толкова хубав, а и децата ни знаят български перфектно( макар че писмения им куца малко)...God bless USA
41
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Защо трябва да стреля с истински патрони? И с истинско оръжие, няма ли тренажори?
40
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Е, тези вече съвсем са откачили в "ДЕМОКРАТИЧНАТА" им държава. То не минава и седмица да няма някой застрелян я тъмнокож, я в някое училище, университет или нещо подобно.И ще продължаваме ли да им се натискаме ( т.е. политиците ни ) докато не ни направят като тях "ДЕМОКРАТИЧНИ".Да очакваме и тук да разрешат свободната продажба на оръжие, после и на марихуана и тогава елате ни вижте... Съвсем ще оредеем като народ. 2 милиона имигранти, а ако и това стане съвсем сме се затрили.
39
2
 
10
 
! Отговори
uncle Sam преди 9 години
защото искате спокойствие, а ви е страх да го извоювате? защото строят джамии до вас, а ви е страх да се опънете, защото сте "демократи" Защото искате висок стандарт, но ви е шубе да кажете на навлеците в държавата ви че трябва да работят за да имат нещо или трябва да умрат за да не пречат...? Защото сте страхливци, а искате пая на смелите....ЕВРОПЕЙСКИ ПАРЦАЛИ
38
3
 
3
 
! Отговори
XXL преди 9 години
Б Р А В О
37
7
 
11
 
! Отговори
american idiots преди 9 години
Ами да започнат на 3 години като станат да им раздават калашници и узи-та и да се подкарват...шиб***ни американци...
36
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ей ся ще изпищи УМЕН ГУЩЕР че тва филмче е фалшификация и пропаганда лично режисирана от Путин
35
5
 
4
 
! Отговори
Румбо преди 9 години
Кой е терористът,а?Убийството на опонента като решение на проблема се насажда от детска възраст!
34
6
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
За пореден път се убеждавам, че истинските "талибани" са американците. Това е 9 годишно момиче... с "Узи"..с мама и тати???!!!...После защо си избиват съучениците. Всичко е в корелация!!!
33
4
 
14
 
! Отговори
нона преди 9 години
пада му се :) досто извратено, все пак - дете с узи!!!
32
4
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ами иначе от къде ще дойдат тези 32,000 убийства от огнестрелни оръжия годишно в САЩ? Тази година дори в Украйна няма да успеят да ги задминат по тази статистика...
31
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Само негативизъм тук. Как иначе момичето да се подготви за зомби апокалипсиса, да ви питам аз вас?
30
2
 
3
 
! Отговори
strelec преди 9 години
To4na e ste stane strelec pravo v desqtkata D)
29
8
 
4
 
! Отговори
БАЙ ПЕШО ОТ ВОЛУЯК преди 9 години
Софиа, Дрезден, Хирошима и Нагазаки са побратимени градове от МОЩТА НА САЩ !!ПИЯ ЗА ТОВА.
28
7
 
37
 
! Отговори
неутрален преди 9 години
Болеста "ЕБОЛА" знаете ли кой я създаде?...а СПИН знаете ли кой го създаде?... знаете ли кой измисли ГМО в храните?... Наистина ли хората са толкова промити.....продължавайте да подскачате Оставка Оставка....никой политик не е добър но ни най-малко пък боко тиквата и плевнелиева- най-големите солташаци на САЩ. Не знам за комунизъм или не но знам че 25г СТИГАТ откакто Банан Обамовците пипнаха Бг и Европа от 90г досега има само увеличаване на бедност и престъпност.. Е...кога ще краят?
27
3
 
32
 
! Отговори
Йово преди 9 години
Това ли е американската демокрация да се обучават малолетни да стрелят с автоматично огнестрелно оръжие. Това не е демокрация това е свободия.
26
9
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Щом като едно момиче на 9 години се обучава да стреляс автоматично оръжие, на мен ми става ясно колко евисока културата на потомците на краварите и европейските престъпници избягали с пари през океанана времето.Диваци, които 2-та световна война бомбадираха предимнограждански обекти и едниствената страна ползвала ядренооръжие срещу деца, майки и старци.
25
4
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Хахаха, колко трябва да си *** да дадев автоматично оръжие на 9 годишно дете? :) Явно да си американец е диагноза...
24
5
 
28
 
! Отговори
неутрален преди 9 години
"Има строги правила при обучението на деца в стрелбища"... това е като - "има специален ред и контрол как да се извършват изнасилвания"... Тия "гадни руснаци" са много лоши - нито децата си учат как да стрелят нито обучават поколенията как да станат ***... нито пък ги обучават как да се дрогират, нито пък имат опера на която да можеш да си запалиш марихуана както в САЩ нито пък продават свободно оръжия, нито пък имат специални огнестрелни оръжия за деца като в САЩ където ги има и в розов цвят