Путин обвини САЩ, че искат да подчинят Москва

Вашингтон никога няма да успее да го направи, закани се той
Обновена: 18 ное 2014 19:40 | 18 ное 2014 19:31, Камелия Цветанова
219
Путин обвини САЩ, че искат да подчинят Москва
Снимка: Ройтерс

Руският президент Владимир Путин обвини днес Съединените щати, че искат да подчинят Москва, но предупреди Вашингтон, че никога няма да успее да го направи, предаде Ройтерс, цитирана от БТА.

Още по темата
"Те (САЩ ) искат не да ни унизят, те искат да ни подчинят, искат за наша сметка да решават проблемите си. Искат да ни подчинят на влиянието си", каза Путин на среща с подкрепящото го движение Общоруски народен фронт. Думите му бяха посрещнати с аплодисменти.

Никой никога в историята не е успявал да стори това по отношение на Русия и никой няма да успее, подчерта руският президент.

Така Путин коментира изказването на режисьора Юрий Кара, който заяви, че САЩ се опитват да унизят Русия, предаде БТА като се позова на ТАСС.

САЩ обаче успяват да подчинят съюзниците си или "сателити", както се казваше у нас на грубоватия език на пропагандата, продължи Путин. В резултат на това много от съюзниците на САЩ в ущърб на собствените си национални интереси се опитват да защитят чужди национални интереси - с неясни основания и с неясни перспективи, каза Путин. Той посочи, че дори понякога се обърква, защото защитата на "така наречените общоевропейски ценности в ущърб на собствените национални интереси по правило предполага няколко проблема". Първо, каза той, няма критерии за тези общи интереси. Второ, зад това "със сигурност стоят геополитически интереси на една страна или група страни" , които дори не е сигурно, че отговарят на интересите на собствените им народи, заяви руският лидер.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


219
Още по темата: москваСАЩпутин
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
142
1
 
1
 
! Отговори
Юри преди 9 години
До hahАЗ ОБИЧАМ РУСИЯ
141
0
 
0
 
! Отговори
hah преди 9 години
подчиниха и цветанох - надупи им се в бруклин на евреите
140
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Днес е голям ден от християнския календар- молете се за този голям БОЖИ ДАР - В.ПУТИН!
139
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До няма що: В грешка си с цифрите пич-първо 50 процента от бщджета в страната е от износа на суровини!Второ Русия е водеща страна в космоса и космическите технологии-и американските астранофти летят със "Съюз"и си истрелватспътниците с руски двигатели,така че чети преди да пишеш глупости!Относно кацането на самолети на червения площад вмомента Русия разполага с най-добрата системаза ПВО-C-400 и C-500,комплекс който поразява и космически цели!Четете за съвременаРусия и тогава пишете!
138
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
СА6Т няма да под4инят москва а руснаците сте под4инят москва да приеме западната политика,и рано или късно 6те излезне някои руски президент да премахне руските атомни оръйя и да приеме политиката на Америка.Америка 6те влезне в Москва рано или късно.Водката това 6те направи.
137
2
 
2
 
! Отговори
няма що преди 9 години
Щом плямпа толкова много пак ще им кацат самолети на Червения площад .Имат една шеста от земного кълбо а не могат да си поизведат храна. Имат цялата Менделеева таблица , а не могат да направят нищо свясно. Икономиката им е колкото на Холандия , а 80% от нея са износ на суровини. Горна Волта с ядрено оръжие. Направо са смешни и скоро ще ядат танкове.
136
0
 
0
 
! Отговори
Румбо преди 9 години
По-добра пропаганда от истината-няма!Време е да се свалят картите,няма за кога да се чака!Всичко вече е на ръба!
135
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
RUSIA E GOTOVA ZA TRETA SVETOVNA VOINA ,DA MU MISLIAT USA I SATELITI.
134
2
 
3
 
! Отговори
анализатор преди 9 години
Първи стъпки към началото на една нова студена война.Но ние къде сме и нашите национални интереси ????????
133
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Това за подчинението е ясно и за малките деца!Въздигащасе и силна Русия е опасност за хегемонията и световно господство на САЩ!Ама късно е вече Русия за радост е доста силна вече и никой и нищо не е в състояние да я подчини или унизи!
132
0
 
15
 
! Отговори
#$& преди 9 години
Разликата между обама и Путин е в това, че един от тях лъже.. Познайте кой:-)
131
7
 
1
 
! Отговори
юбералес преди 9 години
Руската империя и СССР и преди са определяли какви трябва да са националните интереси на европейските страни, така че, нищо ново под слънцето.
130
1
 
23
 
! Отговори
АЗ преди 9 години
НАЙ-ГОЛЕМИЯТ
129
2
 
21
 
! Отговори
бесен преди 9 години
До Austin PowersКакво да кажем за България- бедна,не експортира,не произвежда,няма технологии,не става за нищо освен за ромска махала,но пък има народ за чудо и приказ- завистлив,злобен,предателси,мрънкащ,робски,политикански и неблагодарен,мразен от всички по света
128
29
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
да си седят там в руската си *** и да ядат корени и грудки, само да не тръгнат пак да сеят комунизъм и светло бъдеще, а да оставят народите около тях да избират на къде да гледат
127
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Българин в БългарияМай в момента описа себе си.......
126
9
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До баба тиБоли ме за рублата толкова колкото и за родната ти страна! Айде на влака и обратно щом не ти харесва в Европа
125
5
 
7
 
! Отговори
appi преди 9 години
За южен поток--тръбата минава през България--трябва да е българска и да има възможност към нея да се включват и други източници на газ--това е независимост и български интерес.Интереса на учтивите хора май е друг?...иначе си е пълна зависимост и манипулация---
124
12
 
3
 
! Отговори
Българин в България преди 9 години
"Интересите на собствените им нариди" Много важен цитат изречен от лидера на една от най бедните страни в света, народа му бедства, гладни необразовани, алкохолици , *** . Държат ги бедни и в страх............Тръгнал да говори за интересите на народа в Европа. Това вече е наглост, абе този народ тяхния няма ли да се опомни най на края и да ги изрита тези *** от кремъл!
123
5
 
32
 
! Отговори
баба ти преди 9 години
Прав е както обикновено. Защо България (и не само) действа против собствените си интереси? Рублата пада, защото нефтът пада и спекулантите я атакуват. А защо нефтът ей така точно сега пада? По заповед на САЩ към износителите в Близкия изток. А ние ще купуваме полски ***, защото ТЕ не могат да изнасят за Русия. И ние не можем вече. И руските туристи намаляват. Но *** ги грее че рублата пада. Отделно вече сме пушечно месо за САЩ. Радост...