САЩ искат истинско разследване на убийството на Немцов

Кери: Нашето разузнаване не знае кой стои зад смъртта на политика
Обновена: 1 мар 2015 19:11 | 1 мар 2015 19:06,
340
САЩ искат истинско разследване на убийството на Немцов
Снимка: архив Reuters

САЩ биха желали да видят "цялостно, прозрачно и истинско" разследване на убийството на руския опозиционен политик Борис Немцов. Това заяви държавният секретар Джон Кери, цитиран от Ройтерс, съобщи БТА.

Още по темата
По думите му американското разузнаване не знае кой стои зад смъртта на Немцов. Важното обаче е, че трябва да има пълно, прозрачно и истинско разследване, не просто кой физически е изстрелял куршумите, а кой може да е поръчал или наредил това или стои зад него, заяви Кери през Ей Би Си.

По-рано днес руската полиция обяви награда от 3 милиона рубли (43 677 евро, б. р.) за ценна информация във връзка с убийството на, предаде ТАСС, цитирана от БТА.

Федералното следствие, натоварено с делото, заяви, че гарантира анонимността на всеки, който се обади, напомня агенцията.

В същото време украинското външно министерство изпрати до руските власти нота с искане да осигурят на Анна Дурицкая - свидетелка на  убийството и украинска гражданка - възможност да замине за Украйна. Това съобщи пред радио "Ехото на Москва" консулът на  Украйна в Москва Генадий Брескаленко.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


340
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
46
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Момче катунарче 56Не се занимавай с глупости за да ти писва,ела да посвириш на кожената гъдулка..да видиш как никога няма да ти писне !
45
0
 
8
 
! Отговори
аииииии преди 9 години
Ами сега господа?Америка иска,америка настоява,америка е надървена.Казваите кои го уби инача мамкави руснашка.Путин трепери сън не го лови,Лавров сумти и дума не обелва.Трябва да се даде задоволителен одговор на световният жандарм.А такъв няма за сега.Да убият наи добрият американски дисидент на САЩ в Русия.Ще има одговор господа американци,чакаме убития да каже кои го е утрепал.
44
0
 
6
 
! Отговори
Керим преди 9 години
Индинците, Близкия Изток, Хирошима, Израел, Гуантанамо, Украйна...много са.. Няма нужда от подробности.
43
4
 
17
 
! Отговори
Момче катунарче преди 9 години
Писна ми от тия гнусни кукловоди САЩ!!! Няма конфликт в който да не се намесят пряко или индиректно!Аман вече от тия каруцари и кравари.
42
1
 
2
 
! Отговори
Берлин до Кери преди 9 години
Дааамммм... очакваме всеки момент *** да си признае... хахаха. Естествено че ще остане "неразкрито".
41
9
 
1
 
! Отговори
Браво преди 9 години
Браво на чугунените, как само са си нацъкали плюсове на първите коментари,сега ще ги налегне дрямка и ще захъркат блажено с чувството за изпълнен дълг пред Жужето !
40
1
 
14
 
! Отговори
Керим преди 9 години
Като си представя какъв промит мозък съм имал само преди пет-шест години. С течение на времето разбрах, че в основата на повечето злини на Планетата са онези отвъд океана въпреки усиленото промиване на мозъци чрез средставата за масова Дезинформация.
39
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Конспирация. Обявяват награда за всеки който има информация като гарантират анонимността му. След предоставяне на информацията човека просто ще изчезне. САЩ, са най информирани.САЩ са извършителите. САЩ затъват и имат нужда от територията и ресурса на Русия за да продължат да властват в света. Изхабиха собствените си ресурси и тези на близкия изток. Също ресурса на южна америка и канада. Сега искат ресурсите на Китай и Русия.
38
1
 
16
 
! Отговори
агент008 преди 9 години
Че кои сте вие да искате бе?! Това да не ви е бг -то. Нещо сте се объркали, !
37
0
 
22
 
! Отговори
Това ... преди 9 години
... го искаме всички, но САЩ не са им на руснаците никакви, че да им поставят условия. САЩ да се занимават с проблемите в собствената си държава, като расизмът и Фъргюсън например.
36
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До информиранЕдва ли е дагестанец, като се има предвид с кого се е забавлявал Немцов, много по-вероятно извършителя да е украинец. Още повече, че от Киев нададоха вече вой "манекенката" да бъде върната в Украйна, страх ги е сигурно да не вземе да споделя. И накрая ще стане като с боинга.
35
1
 
4
 
! Отговори
Стоян преди 9 години
Какво наеха руснаците кат кадънси ***,санкций,обективно разследване.Утре ще им кажат да си свалят гащите и как да се надупят.
34
1
 
24
 
! Отговори
Ганьо преди 9 години
всички знаят, че уса уби своят човек, защото търси ескалация на конфликта в украйна.при сегашният рейтинг на путин от 80%, това бе единственият им шанс!
33
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
САЩ да вземат да си направят истинско разследване за кулите близнаци и да не реват на чужд гроб, още повече, че май и той е на тяхната сметка.
32
1
 
9
 
! Отговори
коци преди 9 години
Абе,кой ми с*а в гащите,а ??
31
0
 
9
 
! Отговори
информиран преди 9 години
вашето може да не знае...но бг знае...и в това няма никакво съмнение...защото анализите и разчетите,категорично показват,че парите за поръчката идват от оае...фактическият изпълнител не е интересен-може да бъде всеки нает и платен дагестански ***,с които е пълна столицата...по важна е целтта-дестабилизация на държавата и от там-краха на иран...пряката цел на оае...
30
1
 
18
 
! Отговори
Кирил Софийски преди 9 години
И ние всички искаме да знаем Кои и защо уби Кенеди ! Да ама - мълчание ! Ама сега те искали ! С какви очи и в качеството си на какви ! Някои освен Янките дали пък го интересуват Янките въобще !?!
29
0
 
18
 
! Отговори
ъ преди 9 години
КЛОУН !!
28
0
 
13
 
! Отговори
ДАН преди 9 години
До Анонимен..............КЕНЕДИ...........РАЗКРИХА---------- ЦРУ---ВИЕННАМСКА.............
27
6
 
9
 
! Отговори
Bulgatani преди 9 години
Не се нуждае от никакви разследвания! Псаки вече се търси информация в кофата за *** и скоро ще ни каже кой е убил Немцов. Разбира се , това беше Путин, и никой друг!