Трима са загинали от наводненията в Тексас

12 души са в неизвестност
26 май 2015 08:06, Анисия Иванова
3
Трима са загинали от наводненията в Тексас
Снимка БТА

Жертвите на наводненията вследствие на проливните дъждове през последните дни в Тексас станаха три, след като 14-годишно момче и кучето му бяха намерени мъртви в отводнителен канал в предградието на Далас - Де Сото, предаде Асошиейтед прес.

Полицай с помощта на полицейско куче откри телата на Деймиън Блейд и неговото куче в отводнителен канал близо до дома на момчето. Двамата са се удавили. Семейството съобщило, че синът им е изчезнал, в неделя вечерта, след като едно от двете му кучета се прибрало у дома само, мокро и много изкаляно. За последно Деймиън бил видян заедно с домашните си любимци вчера следобед.

В неделя бе открито тяло на мъж край придошлата река Бланко, а ученичка от горните класове почина в събота вечер,
след като колата й бе залята. Дванайсет души в Уимбърли Вали, популярен туристически център в Тексас се смятат за изчезнали, след като ваканционната къща, в която били отседнали за уикенда, била пометена от придошлата Бланко Ривър, която оставила след себе си огромни купища отломки. Очевидци разказват, че реката, чието ниво се покачило с близо осем метра за един час, съборила къщата от основите и я блъснала в мост. От вилата са открити само парчета.

(БТА)
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари