Белият дом назначи транссексуален служител

Това отразява ценностите на настоящата администрация
19 авг 2015 11:50, Елка Василева
26
Белият дом назначи транссексуален служител
Рафи Фридман-Гьорспан. Снимка: БТА

Белият дом назначи първия си открито транссексуален служител, предаде Асошиейтед прес.

Американското президентство съобщи, че е наело на работа Рафи Фрийдман-Гърспан. Тя е назначена за директор на отдела на Белия дом за набиране на кадри.

Преди това Фрийдман-Гърспан е била политически съветник на инициативата за расова и икономическа справедливост на неправителствената организация Национален център за равноправие на транссексуалните.

Активисти за защита на правата на транссексуалните заявиха, че тя е първият открито транссексуален служител на американското президентство. Те приветстваха нейното назначаване като важна стъпка за хората с нетрадиционна сексуална ориентация и гаранция, че федералното правителство ще се вслушва в гласовете и ще използва опита на всички американци.

Каузата на Фрийдман-Гърспан да подобри живота на транссексуалните американци отразява ценностите на администрацията на президента Барак Обама, заяви съветничката в Белия дом Валъри Джарет.

/БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


26
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
когато един мъж се мисли за наполeон или за бог тои е луд нали. а защо когато един мъж се мисли за жена аз не трява да го дискриминирам.
13
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Страшни ценности извадиха тия американци... нямат стигане
12
11
 
2
 
! Отговори
до 6 преди 8 години
1. "психопати" има навсякъде2. "мнозинство на латиноси и афроамериканци" има вече в Калифорния и тя пак е най-богатата държава в света3. "хомосексуалистите" са ОК4. САЩ имат най-големият успех в борбата с "дизайнерска дрога" - другите държави само спятДруг път си проверявай опорните точки, да не се излагаш!
11
10
 
4
 
! Отговори
от миналата година преди 8 години
Жена и транссексуална сключиха официално брак в град Санкт Петербург. Това съобщи организация за защита на правата на хомосексуалните, като обяви това за първия брак на хомосексуална двойка в Русия.
10
16
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
То щото в Русия транссексуални и гейове въобще няма...
9
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Бах тия американски "ценности"........СПРЕТЕ земята--искам да слеза...И такива чукундури решават съдбите на милиони хора--ужассссс
8
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Я сега да видим......това сигурно на снимката е наш Одисейчо или Странджата...а може би Распутин--все *** ***------защитаващи американските "ценности"........
7
3
 
19
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 8 години
Оттук може човек да си представи каква е АМЕРИКА.
6
12
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
kato 4eta komentarite se 4udia kakvo sa vi napravili "po-razli4nite hora" ? te jiveiat kato nas i ne sa vinovni, 4e prirodata gi e napravila takiva. koi e kazal koe e normalno i koe ne ? za mene ne sa v red ubiizite.
5
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Навремето ги биеха и интернираха,после ги обявиха за болни и се опитваха да ги лекуват.След 10 ти поискаха да сме толерантни.После поискаха паради,после да сключват бракове,да осиновяват деца да пропагандират хомофилията си в училищата.Искат да заемат ръководни постове.Е айде стига!
4
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А вчера някакъв *** ми викаше травестит !Ми то те са такива пък другите им виновни
3
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
След като така наречените американци избраха чернокож президент,не е далече денят,когато начело на тази държава ще застане някой травестит.Тогава ще настъпи световна веселба.Дизайнерска дрога,хомосексуалисти,психопати,мнозинство на латиноси и афроамериканци.
2
3
 
31
 
! Отговори
Атлас преди 8 години
Имаше едно време Америка..............
1
3
 
27
 
! Отговори
партиен член преди 8 години
Браво.браво.Пожелавам им следващия президент да е такъв екземпляр.