Леви, леви! Раз-два-три! Кой не е в строя?

САЩ за сефте ще има хомосексуалист за министър на сухопътните войски
18 май 2016 10:07, Красимир Ангелов
89
Леви, леви! Раз-два-три! Кой не е в строя?
Снимка: Reuters

Американският Сенат най-накрая потвърди номинацията на Ерик Фанинг за министър на сухопътните войски, предадоха световните агенции.

Обама беше предложил Фанинг още преди 8 месеца за поста, но процесът по одобряването му в Сената се проточи. Историческото назначение вече е факт и така Фанинг става първият открито обявил се хомосексуалист, който става министър на сухопътните войски.

Преди той е заемал постовете заместник-министър на военновъздушните сили и началник на кабинета на министъра на отбраната Аштън Картър.

В края на януари на изслушване в Сената Фанинг изрази безпокойство от намерението на Пентагона да съкрати числеността на армията от 570 000 на 450 000 души. Той припомни, че това решение е било взето преди две години с цел бюджетни икономии, но по онова време групировката "Ислямска държава" все още не е била такава очевидна заплаха.

Одобрените на номинацията на Фанинг в Сената се бавеше заради сенатора от Републиканската партия Пат Робъртс от щата Канзас. Когато накрая той получи уверения от Пентагона, че затворници от Гуантанамо няма да бъдат местени в центрове за задържане на сухопътните войски на американска територия, той реши да подкрепи номинацията на Фанинг.

Министърът на сухопътните войски е цивилен специалист, отговарящ за въпроси, касаещи личния състав, резервистите, инфраструктурата и покупките, припомнят световните агенции.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


89
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
В новия устав за войсковата служба вече ще бъде записано:Военнослужещите мъже, когато са в униформа, са длъжни да бъдат напълно епилирани, с оскубани вежди, лакирани нокти и шарена гей прическа.
18
8
 
0
 
! Отговори
руски пидерасы преди 7 години
Този трябваше да е в руската армия..ха.ха да се почуства сред свои..ха.ха В Москва процъфтяват гей-екскурзии във военни части, сред проститутките генерали и служители от ФСБПо данни на Международната комисия на ООН за борба със сексуалната експлоатация, Русия е сред лидерите по принуждаване на войниците да участват в проституция и порнобизнесКак се вписват тези факти в образа на легендарната армия, състояща се само от герои и освободители?Ситуацията в руската армия напомня на животинската ферма от произведението на английския писател Джордж Оруел, пише авторитетното американско спи
17
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Много е мъженствен.
16
1
 
9
 
! Отговори
МЕРИЛИН МОНРО преди 7 години
вече не е символ-мечта. Да живеят модерните "евроатлантически" ценности
15
1
 
8
 
! Отговори
АМЕРИКАНСКАТА МЕЧТА преди 7 години
потъна в пясъците на АРИЗОНА
14
14
 
3
 
! Отговори
Пешко преди 7 години
До смешноАми доколкото следя на Путин действията той преди всичко се опитва да се нагоди към съвременния свят, а не обратното. ЕАС и БРИКС са опити за политически и икономически съюзи, които уж да конкурират запада, само дето страните, предвидени да "влязат" там, предпочитат да сътрудничат именно със запада, където поне има ясни правила, договорите се спазват и има предвидимост. Путин залага на някакви изненадващи ходове като в Сирия и Крим, но като че ползи никакви, само фоейрверки
13
1
 
22
 
! Отговори
Тоя преди 7 години
сега ще си мечтае да попадне в плен на ИД,та да му пръснат замбата!
12
2
 
23
 
! Отговори
СКОРО преди 7 години
САЩ,се превръщат в Содом и Гомор и така и ще свръщат колкото по скоро толкова по добре за света.
11
0
 
23
 
! Отговори
Напред преди 7 години
Сега вече към боекомплекта на "Рамбовците" трябва да добавят бутилка лубрикант и презервативи за да могат по добре да защитават демокрацията / разбирай ануса си/.
10
2
 
22
 
! Отговори
смешно преди 7 години
До ПешкоНа Путин никой не може да му разказва играта,защото той е създал играта и правилата!как не го разбрахте вече....
9
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Вече ще гледат постановката на Шекспир-Ромео и Жулиен, адаптирана за пидалската армия.
8
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Вече бронежилетките ще им ги правят да им защитават най-жизнено важния орган-г*за.
7
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До ужас....И аз вече съм на това мнение-само Сталин за това човечество.Иначе ни чака Содом и Гомор.
6
32
 
2
 
! Отговори
Носталгия по соца преди 7 години
Спокойно, мурзиляци, гей или не, това е държава, в която всичко работи. Пак ще са военна сила номер едно, ако ще всички генерали да станат гейове. Но как да обясниш на мурзилката, че това как един човек работи няма общо с това дали е верен на Путин, гей ли е, обича ли Чайковски кара ли Харлей Дейвидсън и т.н. За вас си има Куроедов.
5
1
 
26
 
! Отговори
УЖАСЕН преди 7 години
Е сега вече ме е страх. Мнооого страх! Брррррр.
4
1
 
29
 
! Отговори
ужас преди 7 години
Май наистина трябва Сталин за това откачено и извратено общество.
3
0
 
34
 
! Отговори
zeus преди 7 години
Ще оставя коментарите под новината на тези от Козяк, понеже ме е гнус да пиша за евроатлантически "ценности" ;)
2
0
 
26
 
! Отговори
уууууууууууууууууууу преди 7 години
Да им е честит-сега армията ще се напълни с"мъжествени" войници..ххаааххххххааааааааа--това е добре за останалият свят.......
1
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ааааааа,да бе да!