Клинтън увеличи преднината си, води на Тръмп с 13%

22% са заявили, че няма да подкрепят нито един от двамата
6 юли 2016 09:52,
29
Клинтън увеличи преднината си, води на Тръмп с 13%
Снимка: Reuters, архив

Кандидатът за президент на демократите Хилари Клинтън е увеличила преднината си пред кандидата на републиканците Доналд Тръмп на 13%. Това сочат данните от ново допитване на Ройтерс.

Още по темата

Новото допитване показва, че 46% от избирателите подкрепят Клинтън, а 33% Тръмп.

22% са заявили, че няма да подкрепят нито един от двамата кандидати на изборите през ноември. Допитването е проведен в периода 1-5 юли, преди ФБР да препоръча във вторник да не се повдигат обвинения срещу Клинтън за използването на частен имейл сървър и да я определи като "изключително безразсъдна" при боравенето с класифицирани данни.

При предишното допитване на Ройтерс, проведено в последните дни на юни, кандидатът на демократите водеше с 9% на бизнесмена от Ню Йорк.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тези дето постоянно пишат тъпотии за Америка и след това си украсяват с плюсове глупостта, доскоро твърдяха че Обама бил последният американски президент. Очевидно кремълските пророчества изтекоха в канализацията и сега спешно се артикулират нови гнусни лъжи по отношение на САЩ, как видите ли Клинтън щяла да разпали трета световна, защото не уважавала достатъчно великият руски кормчия Путин. В действителност вместо трета световна ще наблюдаваме трети разпад на Русия след 1917 и 1991.
22
0
 
1
 
! Отговори
Фондация Клинтън преди 7 години
Когато Хилъри беше държавен секретар посети Москва и се срещна с Путин. След няколко дни напълно случайно,"Боинг" получи държавна поръчка от Русия на стойност няколко милиарда долара.След няколко дни още по-случайно, "Боинг" внесе във Фондацията 3 милиона долара.
21
3
 
2
 
! Отговори
св.св.Маркс и Енгелс преди 7 години
До жалко -Неее, не света го чакат лоши дни . Ако изберат Хилари лоши времена чакат джуджето в Кремъл...А света като цяло нищо не губи...
20
0
 
11
 
! Отговори
"Демокраси на к преди 7 години
"Колко много САЩ приличат на България в днешно време,а се величаят че са "най-напредналата демокрация в света".А се оказва,че в САЩ,както и в България,колкото повече си лобирал(либерално узаконена форма на корупция и влияние с власт) или си споделял секретна информация за облагодетелстване на зет си и хендж фонда му с стотици милиони $,толкова е по голям шанса да те изберат за президент(аналогия:избора на бат Сали от Самоков за депутат в БГ е аналог на избора на Килъри за президент на САЩ)".
19
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Клинтън увеличи преднината си, води на Тръмп с 13%Журналитите на днес, кой ви научи на подобен български?
18
1
 
13
 
! Отговори
ззз преди 7 години
Тази усойница ще спечели САМО ако фондация "Клинтън" не фалшифицира изборите, което обаче изобщо не е невъзможно.Както е известно,ако не си член на фондацията значи си НИКОЙ в политиката,а въпросната фондация е най-влиятелният и богат субект в САЩ.Но и Тръмп не е "Никой" така, че няма да и е лесно на злобилката.А съвсем трети въпрос е всъщност кое е по-малкото зло от двамата?Някак си ми се иска Тръмп да спечели за да натрие носа на цялата им политическа мафия, но той си е откровенно ЛУД.
17
2
 
17
 
! Отговори
жалко преди 7 години
Ако САЩ изберат Клинтън,света не го чакат хубави дни ...
16
1
 
11
 
! Отговори
42 преди 7 години
Води,ама накрая ще стане като британския референдум.
15
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Г-жа Клинтън стои зад спрения проект Белене, спрения проект Южен поток има и още много интересни факти в уикилийкс, но нашите дупедавци с прецедента начело и се кланят само и само да си запазят паричките спуснати им от НПО- които естествено са финансирани от Америка. в БГ вече броят им подмина 90. Справка търговски регистър ! Докато не дойдат на власт хора милеещи за нашата собствена държава а не продажници като сегашните винаги ще бъдем зле
14
0
 
2
 
! Отговори
бръм... преди 7 години
до 14Кофти тръпка
13
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нищо вече не може да спре световната олигархия, никакви избори протестчета, ще се лее кръв по добре се гответе
12
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Криминологията е наука, която изучава престъпниците - неудачници. Успелите престъпници ги изучава политологията.
11
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Лицето на корупцията води с 13%!
10
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До скороМного обичам да чета прогнози за бъдещето.Всички те са апокалиптични,земетресения,астроиди,библейски поропи,ледникови периоди или невиждани горещини.При всички от тях САЩ и западна Европа са унищожени а Русия остава.Прави впечатление,че земетресенията,потопите и т.н, следват точно извивките на границите на Русия.Там няма,от другата страна има.
9
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тази ако спечели, ще бъде 3 световна война!
8
12
 
1
 
! Отговори
до 8 преди 7 години
Дай Боже !
7
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Аз пъх четох че FBI съдейства в момента да избегне затвора - по заслуги. Как и се качва рейтингът? Може само след намеса на сплашени журналисти.
6
4
 
17
 
! Отговори
скоро преди 7 години
Това е новия и последен президент на САЩ тя ще докара много беди на света но и нейната страна ще бъде унищожена.
5
2
 
15
 
! Отговори
ужас преди 7 години
До АнонименНе само това тя събра терористи те от ИД у нас и им обеща финансиране асо свалят Асад,и се започна клането,спомнете си как се радваше докато гледаше убийството на Кадафи.
4
12
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 1. В Русия мисленето е забранено.За мислене си има вожд-жив Бог.Работата на гоите е да повтарят това,което им се казва. Непрекъснато чета за "бабата Клинтън". Но никой не казва 'дядото Тръмп",който е с една година по-възрастен от Хилъри. Никой не казва "дядото Бърни", а той е шест годни по-възрастен от Хилъри.